fd konserleri
Re: fd konserleri
Sevgili 'BINDIM', konser 11 Mart saat 18.00'da.Muhtemelen 17.00'da da kapı açılır..(Sanırım bu defa konserde bulunamayacağım
)

-
- Üye
- İsim: Sarven
7 Nisan cumartesi saat 23.30'da Ataşehir Chicago Bulls Bar'da Feridun Düzağaç konseri var.Biletler önümüzdeki günlerde Biletix'den satışa sunulacakmış.Özellikle İstanbul Anadolu yakasındaki arkadaşlara duyurulur.
-
- Üye
güzel bir konser haberi daha.sağol sarven.birde bizim yakada(anadolu-kadıköy-kartal) olsun artık.şafak 37.bozcaadali,hazan,emrah,bekir,arkadaşı(14 şubat kaçakları) görüşürüz artık.
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Görüşürüz hakan abicim. 

-
- Takımdan
- İsim: Bekir
hep beraber olmak üzere Hakan abi...
17 mart-7 nisan güzel günler var gelecekte:))
17 mart-7 nisan güzel günler var gelecekte:))
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
anadolu yakasına gelemicem sanırım ama 17 martta ordayım inşallah 

-
- Üye
- İsim: Basak
: fd konserleri
c.bulls çok güzel bir mekan, biz arkadaÅlarla sık sık gideriz. sevindim konser haberine 

-
- Üye
hadii millett saklıkente!!!
2. bir saklıkent faciası yaşamak istemiyorummm!
hadi ankaralılar gösterelim kendimizi...
2. bir saklıkent faciası yaşamak istemiyorummm!
hadi ankaralılar gösterelim kendimizi...
-
- Üye
- İsim: Özlem
Olleyy Hazan'da geliyor 

-
- Üye
- İsim: Mine
7Nisan'da Chicago Bulls Bar'da yımmm. Zaten bizim evin dibinde
ayrıca 17Mart'tada balans'ta var. ordada olacagım. İmkanı olan herkesi beklerizz

ayrıca 17Mart'tada balans'ta var. ordada olacagım. İmkanı olan herkesi beklerizz

-
- Takımdan
- İsim: Taner
Çanakkale konseri süresiz ertelenmiştir..
-
- Üye
- İsim: İltür
Dün geceki Balans konserindeydim. Konser geçen seferkinden biraz daha uzun sürdü. Bu bakımdan güzeldi. Ama Feridun Düzağaç hastaydı ve oldukça bitkin görünüyordu. Sanırım bu onu seven herkesi üzmüştür. Zaman zaman sesini çok zorladı. Yine de söyledi şarkılarını. Ona mümkün olduğunca eşlik etmeye ve yükü biraz üzerinden almaya çalıştık. Umarım memnun kalmıştır bizlerden.
Konserlerinde son zamanlarda pek söylemediği "Buralar Soğuk"u söylemesi gecenin sürpriziydi bana göre. Şarkıya başlamadan önce, oldukça eski bir şarkı olmasına rağmen hala isteniyor olmasının kendisi için sevindirici olduğunu söyledi.
Bunun dışında, daha önceki Balans konserinde nahoş olaylara maruz kalmış olan ortayaşlıçift'i orada görmek çok güzeldi. Yine çiçekleriyle gelmişlerdi.
Benim aklıma gelen detaylar şimdilik bunlar. Eksik kalanları da diğer arkadaşlar tamamlar herhalde.

Konserlerinde son zamanlarda pek söylemediği "Buralar Soğuk"u söylemesi gecenin sürpriziydi bana göre. Şarkıya başlamadan önce, oldukça eski bir şarkı olmasına rağmen hala isteniyor olmasının kendisi için sevindirici olduğunu söyledi.
Bunun dışında, daha önceki Balans konserinde nahoş olaylara maruz kalmış olan ortayaşlıçift'i orada görmek çok güzeldi. Yine çiçekleriyle gelmişlerdi.
Benim aklıma gelen detaylar şimdilik bunlar. Eksik kalanları da diğer arkadaşlar tamamlar herhalde.
-
- Üye
- İsim: Aslı
ne mutlu size arkadaşlar, konserde iyi vakit geçirmenize sevindim... f.d. ye de buradan acil şifalar diliyoruzz...
çabucak iyileşsinn inşallah...

-
- Üye
- İsim: Nilay
konserin iyi geçmesine çok sevindim:)ben orda olmak isterdim ama malum yaş sınır vardı olsun bende bozcadali(özlem ablacım)sayesinde canlı bağlandım konsere ilk yarı bitti ikinci yarı başlayana kadar uyumuşum ne yazık ki...ama olsun lavinia yı dinledim en azından:):)sağol özlem abla...