fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen scalon »

feridun bey hasta olmasına ve bazen çok zorlamasına rağmen çok iyi bir performans sergiledi bence.. uzak'ın da dediği gibi gecenin süprizi buralar soğuk'tu.. bir de yeni haber... eski şarkıların akustik versiyonlarını yapıp bunları konser anlamında bizlerle paylaşmayı düşünüyorlarmış.. zamanı gelince duyuracaklarmış... konsere gelen herkes çok iyiydi.. katılımcılar arasında süpriz yapanlar hakan abi ve hayriye abla oldular :) iyi ki de geldiler... hazan yoktu.. bir dahaki konserde aramızda olur inşallah..
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Rica ederim Nilaycım ne demek, sanırım en kalabalık lavinya ailesinin bir arada olduğu konserdi.Benimde ameliyattan sonraki ilk konserim oluşuna denk gelmesi harika oldu tüm dostlarıma yürekten sevgiler...
mrtkgl
Üye
Üye
İsim: MuraT

Mesaj gönderen mrtkgl »

"gibi gibi" yi hala canlı dinleme mertebesine erişemesemde hasta haliyle Feridun Abi'miz beklenenin üzerinde bir performansla hepimizi mesut etti... özlemime de bi tabure ayarlayabildik canımız yanmadan bi güzel seyredebildik konseri... keşke bitmeseydi dedirttiren bi konserdi...
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Gerçekten güzel bir konserdi. Artık bir ihtiyaç oldu bizler için Feridun Düzağaç konserleri.
Kocaman Bir aileydik:
Ön taraftan yazayım hemen herkesi :
Murat,özlem,zuzu ve kardeşleri,hakan abi hayriye abla,yelda,bigmerlin,scalon ve iki süper arkadaşı,bekir,muto,çağatay,spectra,yeldanın iki değerli arkadaşı,bahar ve ben.
Hasta olmasına rağmen performansı iyiydi feridun abinin.Buralar Soğuk süperdi. Bir çok şarkıya severek eşlik ettik.
Ata abi konseri "Sözlerimi Geri Alamam ile kapattı. Okan Abi ile çok güzel söylediler,teşekkür ederiz.
Orkestra'ya denebilecek tek söz: Muhteşemsiniz. Çok alıştık sizlere. Bizlerle ilgilenmeniz,konuşmanız çok güzel. Çok mütevazisiniz teşekkür ederiz.
Düşünceleriniz bizim için çok önemli bize daha çok katılmanız umuduyla...

Hakan Abi,Hayriye Abla ve Bekir'e bizi kırmayıp konsere geldikleri için teşekkür ediyoruz.

Nice konserlere...
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

denebilecek tek söz var.o gün benim hayatımın en güzel günüydü.sabahından gecesine kadar... yine yaşamak dileğiyle =)
poisongirl
Üye
Üye

Mesaj gönderen poisongirl »

Çok kötü bir kader bu... İzmir'de tek bir konserine bile gidemedim :'(
LAVINYA79
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen LAVINYA79 »

Ben de lavinya ailesinin yeni üyelerindenim ama fd'ye olan sevgim eskilere dayanıo.Ben de 17 mart taki balans konserindeydim.En öndeydim yine ve resimlerini çektim.Bütün şarkılarına eşlik ettim.Beni farketti ve bana baktı bu sefer (:
Aslında fd için de çok özel bir geceydi.'Buralar soğuk şarkısını söylemesi hem şaşırttı hem de mutlu etti beni.Rahatsız olmasaydı belki biraz daha uzun sürerdi konser ama sevdiğim birçok şarkıyı söylemedi.Konserin geç başlaması daha iyi oldu daha uzun bir gece oldu en azından...
Rahatsızlığının ne olduğunu söylemedi ama merak ettim doğrusu...
Acil şifalar diliyorum ve seni seviyorum fd...
'Buralar soğuk' için teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
bdemirel
Takımdan
Takımdan
İsim: Bekir

Mesaj gönderen bdemirel »

ben teşekkür ederim emrah sana diğer arkadaşlara sağolun..
gecen zamanın önemi sizle daha özel, unutulmaz...
ilerleyen konserlerde de beraber olmak üzere...
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Her zaman dostum daha nice konserlere...
ortayaslicift
Üye
Üye

Mesaj gönderen ortayaslicift »

Merhabalar...
Önce yakın duruşlarını içimizde hissettiğimiz Bekir,Bektaş, Muhterem,Özlem-Murat,Bahar-Emrah,Gülşah-Bigmerlin, Serkan-eşi,Uzak,Yelda hepiniz sağolun.

N'APIYORUZ? N'APIYORUZ? :shock: ZIPLIYORUZ :lol: ZIPLIYORUZ :lol: Kim bu soru-cevap şok eylemin sahibi:FERİDUN Şimdi yeri gelmişken ona birşeyleri söylemek boynumuzun borcu.Kardeşim sen böyle hasta halinle bile sevenlerin için konserini ertelemeyip sahne alıyorsan,daha da ileri gidip saygı duyduğun genç kitlen için kendini bitkin düşürmek pahasına salonu sallayacak kadar onlara mutluluk veriyor,bittiğin anda da kenardaki merdivenlere oturduğunda bile onları kırmayıp en ruh bitirici şarkılarından birini söylüyorsan bu genç kitle seni ne kadar hastalıklı bir şekilde sevse haklıdır.Gösterdiğin tüm incelikler için teşekkür ediyoruz sana.

7 Nisan Ataşehir Chicago Bulls bar CENNET'inde görüşmek üzere.

Kardeşçe saygılar,sevgiler...
uzak
Üye
Üye
İsim: İltür

Mesaj gönderen uzak »

Hakan Abi siz de sağolun..
Yazdıklarınızı okuyunca, ben bunu yazmayı nasıl unuttum diye hayıflandım. Sahnenin yanındaki merdivenlere oturup da Rüzgar'ı söylerken, işte özlediğim görüntü dedim. Birden konser havasından çıkıp, şöyle loş ve sakin bir barda içkimi yudumlarken dinliyormuş gibi hissettim kendimi o esnada. Keşke daha önce keşfetseydim Feridun şarkılarını da öyle bar programları yaptığı zamanlarda da anılarım olsaydı...
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

Geçirdiğim en güzel gecelerden biriydi. hasta olmasına rağmen fd herzamanki gibi harikaydı. gittiğim 2. konseriydi bu. umarım devamı gelir benim için. bu konsere gelebilmemi sağladığı için özlem'e ayrıca teşekkür ediyorum. :wink:
ortayaslicift
Üye
Üye

İLTÜR ; :lol: 7 nisan CENNET'inde isteğini gerçekleştirebilirsin,Şafak 16 görüşürüz.
uzak
Üye
Üye
İsim: İltür

Mesaj gönderen uzak »

Hakan Abi o konsere gelemeyeceğim ne yazık ki. :( Yine de bakalım, ayarlayabilirsek görüşürüz.
ortayaslicift
Üye
Üye

Her zaman inandığım birşey var :Yürek istedikten sonra illaki başka bir zamanda da olsa yüzler buluşur gönüllerin ardından,sanal da.UZAK olsan da biz yakınız sana da. :)