fd konserleri
-
- Üye
- İsim: gökhan
Re: fd konserleri
evet kabul edilirsem bende ordayım dönüş sorun olmaz heralde ben yenibosnada oturuyorum hepinizi misafir edebilirim belki bu şekilde kandırıp aranıza girerim
kesin büyükçekmecedeyim
kesin büyükçekmecedeyim
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Ertelenen Büyükçekmece konseri saat 20.00 de olacaktı.8 Haziran'da gene aynı saatte olur herhalde.TURUNCU (BİLAL) bekliyoruz.Dönüş sorunu yaşarsak sen tecrübelisin gece yürüyüşünde.Beraber başımızın çaresine bakarız.Bekir,Emrah,sen,ben(belki hanımla çocuktagelirler.) Bu seferde meteoroloji balonu olmasında.Geçen sefer iyiki Emrah'ın MP3'ünde F.D.varmışta sinirlerimizi yatıştırdık Bekir'le birer kulak kullanarak.Sağol Emrah'cım.Görüşmek üzere... :)Saygı ve sevgiyle...
Hakan Abi yarın akşam görüşmek üzere.
Ben teşekkür ederim
-
- Görevli
Arkadaşlar biz yarın Avcılar'da kampüsün içindeki sahnenin dibinde olacağız...
Konsere katılacak diğer üyelerimizle tanışma fırsatımız olur.
MutLu oLuruz...
SevgiLer...
Konsere katılacak diğer üyelerimizle tanışma fırsatımız olur.
MutLu oLuruz...
SevgiLer...
-
- Takımdan
- İsim: elif
bahsedilen 7 haziran 10 haziran ankara konserleri hangisi??
-
- Görevli
- İsim: güLşah
ben de sizlerleyim allah izin verirse görüşürüz yarın akşam..
-
- Üye
SCALON merhaba,araba ile konsere geleceksen arabada yer varsa Hayriye ablanda gelecek yoksa gelemez,sabah erkenden Kartal devlet hastanesinde randevusu var.Ben her türlü gelecem ve gerekirse Avcılardan dönemezsem gece orada bir yerlerde sabahlarım.Acil yazarsan iyi olur...saygı ve sevgiler...
-
- Üye
- İsim: Özlem
Hepinize iyi eğlenceler kalbim sizlerle yanınızda olamasamda Sakarya'ya gidiyorum bugün sınavlarım var. En kısa zamanda önümüzdeki konserlerde görüşmek üzere.
-
- Üye
- İsim: a
arkadaşlar taner abini internet sitesinde 26 mayıs izmir konseri diyor ama ayrıntı yok haberi olan varsa acil ayrıntıları yazabilir mi ona göre program yapacağım bornova civarlarında afiş falan yok ya da ben göremdim nerde bu konser saat kaçta yazarsanız çok sevinirim.
-
- Üye
- İsim: MuraT
izmir konseri 26 Mayıs ta Üçkuyular pazar alanında (fahrettin altay meydanı büyük benzincilerin yanı,maalesef orda) saat 21:00 da büyük ihtimalle orda olacağım...
-
- Üye
İ.Ü.Avcılar yerleşkesinin ilgili birimince yapılan 24 Mayıs bahar şenlikleri kapsamında yapılan konser tam bir BAHAR havasıydı.Ondan fazla Filozof'un konserine gittik,Rumeli ve Harbiye dahil bu kadar yoğun kalabalık ve tek yürek bir konser ilk defa gördük.Aman allahım bir ara CUMHURİYET istanbul konserinde zannettim kendimi.FERİDUN bile bu kadar çok sevildiğine şaşırdı,2-3 kez teşekkür etti ve ara vermeden 2 saat en yüksek performansıyla götürdü konseri.Ekibide ondan farklı değildi,uçurdukça uçurdular bizi.Hepsine en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
BJK ÇARŞI grubundan 20 civarında gençte vardı pankartları ve meşaleleriyle görsel şölen kattılar konsere,onlarada teşekkür ederiz.Feridun onların pankartlarını indirtti, arkalardaki geniş kitle halindeki sevenlerini görmek,konser tadını engellememek için.İnce ruhlu adam,saygı da da hiç bir şeyi kaçırmıyor dinleyicilerine sorumluluk duygusu içinde.
Bizden ben(Hakan) çevrenin dediğine göre uçurtma olmuşum.Cool'lar kusura bakmasınlar Feridun ne kadar neşeli olursa bende onun mutluluğuna katkıda bulunmayı görev sayıyorum eğlenerek kendime düğün sahibi duygusuyla... O eski O değil,dinleyici profilinin genç oluşundan -17-25-onların eğlenmek isteğine saygı duyarak daha neşeli olmaya çalışıyor.Kendisine yakıştırılan İLAH tanımınıda kırmak isteğini hayata geçiriyor,yanındayız.
Bekir,Emrah,Bahar,Gülşah,Hayriyecim,orada tanıştığımız diğer kardeşlerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.TEŞEKKÜRLER... Gülşah sana ayrıca arabanla yardımcı olduğun için teşekkürler...
Büyükçekmece'de de 8 Haziran da görüşmek üzere...Orada Sözer Metin'de-oğlumuz- olacak,OKS öncesi FERİDUN abisinden şans öpücüğü alması için... Sevgiler...
BJK ÇARŞI grubundan 20 civarında gençte vardı pankartları ve meşaleleriyle görsel şölen kattılar konsere,onlarada teşekkür ederiz.Feridun onların pankartlarını indirtti, arkalardaki geniş kitle halindeki sevenlerini görmek,konser tadını engellememek için.İnce ruhlu adam,saygı da da hiç bir şeyi kaçırmıyor dinleyicilerine sorumluluk duygusu içinde.
Bizden ben(Hakan) çevrenin dediğine göre uçurtma olmuşum.Cool'lar kusura bakmasınlar Feridun ne kadar neşeli olursa bende onun mutluluğuna katkıda bulunmayı görev sayıyorum eğlenerek kendime düğün sahibi duygusuyla... O eski O değil,dinleyici profilinin genç oluşundan -17-25-onların eğlenmek isteğine saygı duyarak daha neşeli olmaya çalışıyor.Kendisine yakıştırılan İLAH tanımınıda kırmak isteğini hayata geçiriyor,yanındayız.
Bekir,Emrah,Bahar,Gülşah,Hayriyecim,orada tanıştığımız diğer kardeşlerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.TEŞEKKÜRLER... Gülşah sana ayrıca arabanla yardımcı olduğun için teşekkürler...
Büyükçekmece'de de 8 Haziran da görüşmek üzere...Orada Sözer Metin'de-oğlumuz- olacak,OKS öncesi FERİDUN abisinden şans öpücüğü alması için... Sevgiler...
-
- Üye
27 Haziran Pazar günü saat 12'de BJK İnönü stadyumunda Sarıgazi Cemevi yararına konser var.Feridun'la birlikte 20'ye yakın kişi-grup var.
Ayrı bir anlamı olan konser.B E K L E R İ Z..
Ayrı bir anlamı olan konser.B E K L E R İ Z..
-
- Görevli
Hakan Abi'nin de dediği gibi çok renkli bir konser oldu.
Meşaleler bazılarımızın gözünü yaksa da rengarenk oldu bir ara ortalık.
Hiç bir sanatçıda sorun çıkarmamış ses sistemi Feridun Düzağaç Konseri'nde yamuk yaptı. Orkestra dahil herkes zıplarken birden kesildi her şey...
Acımıza gene dayanamadı dedim hemen
Seyirci çok kalabalıktı. Şarkılar muhteşemdi. Saçlar muhteşemdi
Bu siteden bir çok büyüğümle ve arkadaşımla beraber olmak daha bir anlamlıydı tabi.
Feridun Abi de dahil herkesin yüzü gülüyordu,bol bol şakalaştılar çok hoşuma gitti.
Böyle onları sahnede izlerken ara ara her birine bakıyorum. Oya AbLa'nın gülümsemeleri pozitif bir enerji veriyor insana Kıpır kıpır oluyor içlerimiz.
Taner abinin soloları muhteşemdi,cumartesi'nin sonunda millet kendinden geçti. Beni en çok mutlu eden şey ekipteki herkes çok mütevazi...Hepsi gülüyor. İşlerini çok severek ve isteyerek yapan insanlar oldukları için onların da içleri kıpır kıpır hep...
Feridun Abi bir ara Taner Abiye mikrofon uzattı. Ses sisteminde sorun olduğu sırada Feridun Abi klavyenin önünde geçti Ata abiye de "sen söyle,geç mikrofona " der gibi yaptı.Şakalar,kahkahalar,mutluluklar yüzlerden okundu.Süperdi yani...
İçimden Şehirler Geçiyor da serkan abi sen geldin aklıma gene.Telefon numaran olsa arayıp dinletecektim sana şarkıyı.
En son "Beni Unutma" Aşkın anlamını hatırlattı.
Ben,Bahar,Bekir,Hakan Abi,Hayriye AbLa,Gülşah,Nuray ve diğer arkadaşlar hep birlikteydik konser boyunca herkese teşekkürler.
Biz Feridun Düzağaç'ı çok özleyen bir tayfayız. Onu sahnede görmek bizleri çok mutLu ediyor.
Nice KonserLere dostLar...
Meşaleler bazılarımızın gözünü yaksa da rengarenk oldu bir ara ortalık.
Hiç bir sanatçıda sorun çıkarmamış ses sistemi Feridun Düzağaç Konseri'nde yamuk yaptı. Orkestra dahil herkes zıplarken birden kesildi her şey...
Acımıza gene dayanamadı dedim hemen
Seyirci çok kalabalıktı. Şarkılar muhteşemdi. Saçlar muhteşemdi
Bu siteden bir çok büyüğümle ve arkadaşımla beraber olmak daha bir anlamlıydı tabi.
Feridun Abi de dahil herkesin yüzü gülüyordu,bol bol şakalaştılar çok hoşuma gitti.
Böyle onları sahnede izlerken ara ara her birine bakıyorum. Oya AbLa'nın gülümsemeleri pozitif bir enerji veriyor insana Kıpır kıpır oluyor içlerimiz.
Taner abinin soloları muhteşemdi,cumartesi'nin sonunda millet kendinden geçti. Beni en çok mutlu eden şey ekipteki herkes çok mütevazi...Hepsi gülüyor. İşlerini çok severek ve isteyerek yapan insanlar oldukları için onların da içleri kıpır kıpır hep...
Feridun Abi bir ara Taner Abiye mikrofon uzattı. Ses sisteminde sorun olduğu sırada Feridun Abi klavyenin önünde geçti Ata abiye de "sen söyle,geç mikrofona " der gibi yaptı.Şakalar,kahkahalar,mutluluklar yüzlerden okundu.Süperdi yani...
İçimden Şehirler Geçiyor da serkan abi sen geldin aklıma gene.Telefon numaran olsa arayıp dinletecektim sana şarkıyı.
En son "Beni Unutma" Aşkın anlamını hatırlattı.
Ben,Bahar,Bekir,Hakan Abi,Hayriye AbLa,Gülşah,Nuray ve diğer arkadaşlar hep birlikteydik konser boyunca herkese teşekkürler.
Biz Feridun Düzağaç'ı çok özleyen bir tayfayız. Onu sahnede görmek bizleri çok mutLu ediyor.
Nice KonserLere dostLar...
En son Bozcaada tarafından Cuma, Mayıs 25, 2007 18:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Görevli
benim için de -şu meşaleler beni biraz gerginleştirse de; bi ara cidden yanacağız sandım - gerçekten çok keyifli bir konserdi. çok özlemişim. bunu farkettim. Hakan abi ve Emrah'ın da dediği gibi gençlerin enerjisi Feridun Bey'e ve Orkestraya ciddi anlamda yansıdı. bu yüzdendir ki Feridun bey kendi tabiriyle "kalbi kırık" şarkılarını söylemekten kaçındı...
bu arada Hakan abi, rica ederim. yolculuğumda bana eşlik ettiğiniz için ben sizlere teşekkür ederim
bu arada Hakan abi, rica ederim. yolculuğumda bana eşlik ettiğiniz için ben sizlere teşekkür ederim
-
- Üye
- İsim: MuraT
emrah,bahar,gülşah,hayriye ablaa , hakan abii n'olur bizi de alın aranıza bidahaki konserlere çok isterdik sizlerle olmayı ama malum final haftası olduğu için mümkün olmadı lavinya ailesi olarak topluca konserlerde bulunmanın tadı bambaşka(ymış) ama temsilciniz olarak yarınki izmir konserinde bulunacağım inşallah... görüşebilmek üzeree...
-
- Görevli
inşallah murat her zaman bekleriz... yarın bizim için de dinle feridun bey'i.. dün akşam dinlemek beni kesmedi çünkü