Hakan Abi'nin de dediği gibi çok renkli bir konser oldu.
Meşaleler bazılarımızın gözünü yaksa da rengarenk oldu bir ara ortalık.
Hiç bir sanatçıda sorun çıkarmamış ses sistemi Feridun Düzağaç Konseri'nde yamuk yaptı. Orkestra dahil herkes zıplarken birden kesildi her şey...
Acımıza gene dayanamadı dedim hemen
Seyirci çok kalabalıktı. Şarkılar muhteşemdi. Saçlar muhteşemdi
Bu siteden bir çok büyüğümle ve arkadaşımla beraber olmak daha bir anlamlıydı tabi.
Feridun Abi de dahil herkesin yüzü gülüyordu,bol bol şakalaştılar çok hoşuma gitti.
Böyle onları sahnede izlerken ara ara her birine bakıyorum. Oya AbLa'nın gülümsemeleri pozitif bir enerji veriyor insana

Kıpır kıpır oluyor içlerimiz.
Taner abinin soloları muhteşemdi,cumartesi'nin sonunda millet kendinden geçti. Beni en çok mutlu eden şey ekipteki herkes çok mütevazi...Hepsi gülüyor. İşlerini çok severek ve isteyerek yapan insanlar oldukları için onların da içleri kıpır kıpır hep...
Feridun Abi bir ara Taner Abiye mikrofon uzattı. Ses sisteminde sorun olduğu sırada Feridun Abi klavyenin önünde geçti Ata abiye de "sen söyle,geç mikrofona " der gibi yaptı.Şakalar,kahkahalar,mutluluklar yüzlerden okundu.Süperdi yani...
İçimden Şehirler Geçiyor da serkan abi sen geldin aklıma gene.Telefon numaran olsa arayıp dinletecektim sana şarkıyı.
En son "Beni Unutma" Aşkın anlamını hatırlattı.
Ben,Bahar,Bekir,Hakan Abi,Hayriye AbLa,Gülşah,Nuray ve diğer arkadaşlar hep birlikteydik konser boyunca herkese teşekkürler.
Biz Feridun Düzağaç'ı çok özleyen bir tayfayız. Onu sahnede görmek bizleri çok mutLu ediyor.
Nice KonserLere dostLar...