fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Re: fd konserleri

Mesaj gönderen Bozcaada »

Murat her zaman bizlerle kalpleriniz biliyoruz. Sevgili kardeşim Özlem yok,sen yoksun,Murat Abim hiç bizle olmadı(bugfixed) :( ,son konserlerde serkan abimizinde sesi çıkmadı,sevgili yelda yok...
Zafer Abim yok :cry:

İnşallah bir gün denk gelir de hep birlikte tam takım bir konserde buluşuruz.

İnşallah bir gün herkes eskisi gibi olur :cry:
İnşallah uzaklar yakın oluverir....
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

Biraz geç olsa da dün akşamki konser gerçekten mükemmeldi. gerçekten fazla sözle anlatmaya gerek yok ben hiç bukadar çok eğlenmemiştim. diğer konserlere göre çok daha kalabalıktı. keşke hepiniz aramızada olabilseydiniz.

Konserde en güzel anım Bekir ben Emrah ve Gülşah ablam ile sarılıp birlikte şarkı söylemekti. Bütün konserlerimizin bukadar keyifli geçmesi dileğiyle...
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Ne kadar güzel anlatmışsınız gidemesemde kalbim sizlerleydi inanın, final haftam olmasa turneye çıkıcaktım ama hevesimi Ankaraya saklıyorum artık :wink: bu akşam ki Bursa konserine gidebilecek arkadaşlarımıza da iyi eğlenceler diliyorum.
uzak
Üye
Üye
İsim: İltür

Mesaj gönderen uzak »

Şu aralar iş hayatımdaki berbat stresli günler nedeniyle hiçbir etkinliğe katılamıyorum. Hatta haberim bile olamıyor maalesef. Yoksa ben de istemem mi eski bir İstanbul Üniversiteli olarak ve her daim yeni bir Feridun Düzağaç dinleyicisi olarak orada olmayı... :)
Ne diyeyim, işimden bir kere daha nefret ettim ve sizleri de çok kıskandım... :) Böyle giderse kim bilir ne zaman nerede buluşabileceğim sizlerle... :(
gena
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: nazlı

Mesaj gönderen gena »

gerçekten rüya gibi bi gece yasattı bize.. çok seviyorum ve konserine ilk kez gitme fırsatı buldum.. sevgili hayriye hanıma,hakan beye,gülşaha,emraha ve bahara yardımlarından ve hoşsohbetlerinden dolayı ayrıca tesekkürler :)
En son gena tarafından Cumartesi, Mayıs 26, 2007 19:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bdemirel
Takımdan
Takımdan
İsim: Bekir

Mesaj gönderen bdemirel »

Hakan Abi’nin konser sonrası ‘’özlemişiz acık hava konserlerini’’ cümlesine vesile olan, birlikte tarifi güç duygulara, mutluluklara, sevinçlere...ortak olduğumuz bir konseri daha özlem duyulacak yaşanmışlarla geride bıraktık...

Feridun Abi’nin sahnedeki hali, canlı performansı arkadaşlarında belirtiği gibi çok iyiydi neşeliydi mutluluk vericiydi.. Bu tür şenliklere uygun, eğlenceli şarkılar dinletme isteğinde olduğu, karşılıklı coşkudan keyif aldığı, konser sonrası da mutlu ayrıldığı,orkestranın her zamanki gibi birbirlerine uyumunun, işlerine olan titizliğinin ve bizlere olan sıcaklıklarının üst düzeyde olduğu zamanlar yaşadık....
Herşey için hepsine ayrı ayrı teşekkürler, saygılar...:)

Ve bu anları öncesi ve sonrasıyla yaşadığımız özellikle sevgili Hakan Abi’ye Hayriye Abla’ya Emrah’a Gülşah’a ev sahibi Bahar’a :) ve diğer arkadaşlara saygılar sevgiler teşekkürler...en yakın zaman ,Pazar günü İnönü’de görüşmek üzere..:)
destina7
Üye
Üye
İsim: a

Mesaj gönderen destina7 »

çok teşekkürler mrtkgl ama ben yine orada olamıyorum :cry:
susmasinsarkilar
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen susmasinsarkilar »

Size iyi seyirler.Ben gelemiyorum.Oraya baya :cry: bi uzağım....
mrtkgl
Üye
Üye
İsim: MuraT

Mesaj gönderen mrtkgl »

arkadaşlar,büyükçekmece konserinde de olduğu gibi izmir konserinde de yağmurun azizliğine uğradık :( abimizin sahneye çıkışına çok kısa süre kala başlayan sağanak yağmur bütün planları altüst etti ve konser ertelendi,abimiz sahneden ve minibüsten biz hayranlarının gönlünü almaya çalıştı sağolsun,fakat konser hevesimiz kursağımızda kaldı,yetkililer,konserin 1 ay içerisinde tekrarlanacağını söylüyorlar,en kısa zamanda tekrarlanması dileklerimle... :roll:
ortayaslicift
Üye
Üye

Mesaj gönderen ortayaslicift »

Anlamlı olduğunu düşünerek gittiğimiz ''27 mayıs Sarıgazi cemevi yardım dayanışma karma konseri''ne gittik,dayanışmamızı oğlumuzla birlikte biz,Bekir ve Muhterem yaptık ama çıkacak sanatçılar içinde Feridunumuzun geçmemesi bizi üzdü. 10 dakika sonra bizde çıktık.Neden Feridun'un çıkmayacağını öğrenme çabalarımızda karşılığını bulamadı ve boynumuz eğik hepbirlikte yürüdük... :( :cry: :?: :!:

8 HAZİRAN B.ÇEKMECE KONSERİ'nde buluşmak üzere niyetimizi sağlam tutuyoruz...Dilerim gene meteoroloji balonu patlamaz... :?: Cevizli'den orası bayağı uzak ama sevgili FERİDUN için değer...Son anda kötü sürprizi olmasın artık!

Bekir,Emrah,biz varız...Başka kim,kimler :?: Yazınız,organize gidelim... :) Hasret giderelim,Filozof'a güç verelim... :D
Kullanıcı avatarı
bdemirel
Takımdan
Takımdan
İsim: Bekir

Mesaj gönderen bdemirel »

Dünkü gibi boynu büyük döndüğümüz yer olmuştu, Büyük Çekmecede ki konser alanı...Yeniden gerçekleşecek olması güzel bir fırsat bunu iyi değerlendirmeliyiz
Feridun abiyle, O'nu sevenleriyle beraber gecen zamanın insana kattığı mutluluk sevinç farklı...

O güzel akşamda hep beraber olmak üzere...
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

bende varım bende herkesle tanışmak istiyorum :lol:
ortayaslicift
Üye
Üye

Mesaj gönderen ortayaslicift »

Terry biz kısaca H.T :D :shock: .ikimizde.(Hayriye-Hakan)Bekleriz,abi abla olarak Filozofun mutluluğunda mutlu olurken bizde.Bekir'de var,Emrah'ta var.Bakalım başka kimler var :?: Sözer Metin hariç.(oğlumuz)
samyeli
Üye
Üye
İsim: aslı

Mesaj gönderen samyeli »

inşallah bir gün bende f.d'nin konserine gidip şarkılarını canlı olarak dinlerim... :lol:
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

hakan abi memnun oldum bende kısaca j.t. :D inşallah konserde görüşürüz senle ve diğerlerinle hayriye ablamada slmlar :)