fd konserleri
-
- Üye
- İsim: gökhan
Re: fd konserleri
yapma be feridun abi kaç kişiyi kırdığının farkında mısın yapma bize bunu bağıra bağıra şarkı söylemek istiyoruz yani.. acaba iptal mi yoksa ertelendi mi?
-
- Üye
- İsim: yıldız
aslında gidilebilir ama yine de uzak sayılır bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim ayrıca
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Mutlaka bir sorun vardır,sorun olmasa o konser gerçekleşirdi. Kendisinin bir suçu olduğunu sanmıyorum...yapma be feridun abi kaç kişiyi kırdığının farkında mısın yapma bize bunu bağıra bağıra şarkı söylemek istiyoruz yani.. acaba iptal mi yoksa ertelendi mi?
Bilip bilmeden konuşmalarımız konuştuğumuz kişiyi de kırabilir. Bunu gözönünde bulunduralım lütfen
-
- Üye
- İsim: İltür
Ben de Feridun Düzağaç'a toz konduramayanlardanım.
Konserin iptaline başka sebepler olabilir ama kişisel isteklerinden kaynaklanmıyordur bence de...
Yüksek ateşle ve sesi çok zor çıktığı halde sahneye çıktığı günleri unutursak ona çok ayıp etmiş oluruz...
Ayrıca Taner Bey'e de konserlerle ilgili burada mutlaka bilgi verdiği için, dinleyicilere karşı gösterdiği hassasiyet için ben kendi adıma teşekkür ediyorum.
İyi ki varlar..
Konserin iptaline başka sebepler olabilir ama kişisel isteklerinden kaynaklanmıyordur bence de...
Yüksek ateşle ve sesi çok zor çıktığı halde sahneye çıktığı günleri unutursak ona çok ayıp etmiş oluruz...
Ayrıca Taner Bey'e de konserlerle ilgili burada mutlaka bilgi verdiği için, dinleyicilere karşı gösterdiği hassasiyet için ben kendi adıma teşekkür ediyorum.
İyi ki varlar..
-
- Takımdan
- İsim: elif
ahlatlıbele gidebilen var mı?? ben gittim ancak bazı olumsuzluklardan dolayı çok geç saate kalamadan dönmek zorunda kaldım.feridun abinin kaçta çıktığını ve konserin nasıl olduğunu çok merak ediyorum,giden birileri varsa bu konu hakında bişiler söylerse çok mutlu olucam
-
- Üye
- İsim: gökhan
kötü bişey söylemek istemediğimi anlamıştır o onu ne kadar özlediğimi ifade etmeye çalıştım
-
- Üye
- İsim: Burcu
'uzak' haklı.2004'te verdiği bir konser de gripti ve şarkı aralarında burnunu siliyordu.Çok hasta olduğu yüzünden okunuyordu.O halde bile sahneye çıktığına göre konseri iptal ediliyorsa ya çok önemli bir nedeni vardır ya da kendisinden kaynaklanmıyordur.
-
- Yeni Üye
- İsim: tamara
Öncelikle herkese merhaba
Arkadaşlar bilgisi olan var mı bu aralar Antalya'da konser olacak mı?
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Olursa buraya yazarız ama bilgimiz yok. Aramıza hoş geLdiniz...Öncelikle herkese merhaba
-
- Takımdan
- İsim: Taner
14 Haziran'da Sivas'tayız.
-
- Üye
- İsim: Özlem
Ankara Ahlatlıbele gittim fakat geç çıkacağı için abimizi görüp döndüm dayanamazdım,yol yorgunluğu ağır geldi bana
-
- Takımdan
sevgili bozcaadalı;
sen kaçta ayrıldın oradan ki hala çıkmamıştı? içim içimi yiyor da,ben de erken ayrılmak zorunda kalmıştım,acaba biraz daha kalabilsem yetişebilir miydim diye çok merak ediyorum???
sen kaçta ayrıldın oradan ki hala çıkmamıştı? içim içimi yiyor da,ben de erken ayrılmak zorunda kalmıştım,acaba biraz daha kalabilsem yetişebilir miydim diye çok merak ediyorum???
-
- Yeni Üye
: fd konserleri
ahlatlıbele gittim.. ilk günkü iptal edilenlerden 110, umut kuzey ve hayko cepkin de 2. gün konser programına eklenince çok fazla sarkma oldu.. feridun düzaÄaç gece 12de sahneye çıktı ve sadece 35 dk sahnede kaldı
-
- Üye
- İsim: Burcu
35 dakika çok az.Bana 2.5 saat bile az geliyor.Ama hiç yoktan iyidir.Buralara gelmiyor ama haftaya Antalya'dayım.Oraya gelse ne güzel olur!!!!
-
- Takımdan
feridun düzağaçtan sonra daha bulutsuluk özlemi ve erkin koray vardı. peki onlar çıkabildi mi,çıkabildiyse kaçta çıktı bi fikrin var mı cansucancan???