fd konserleri
-
- Yeni Üye
- İsim: vildan
Re: fd konserleri
aç tavuk rüyasında darı görürmüş bende feridunu görüyodum ama rüyam sonunda gerçek oldu 14 haziran sivas konserinde 2 saat boyunca en ön sırada gözlerimi kırpmadan izledim ve birkez daha hayran olduğum kişi büyüledi beni ve en önemlisi ellerini yakından gördüm
seni seviyorum be feridun bu arada orkestrada çok iyiydi başarılarının devamını diliyorum bir sonraki konserinde inşallah görüşürüz yine..

-
- Üye
- İsim: MuraT
4 Ağustos 2007 Şile Festivali saat 21:30 Feridun Düzağaç... ayrıntılı bilgi
http://www.sile.bel.tr/bpi.asp?caid=40&cid=1109
http://www.sile.bel.tr/bpi.asp?caid=40&cid=1109
-
- Üye
Murat teşekkürler bu güzel konser haberi için
.Avcılar konserinden sonra epey bir zaman geçmişti Feridun konseri yaşamadan.Bu sefer ailece tam kadro oradayız
.Oğlumuza B.Çekmece konserinde OKS öncesi şans öpücüğü alacaktık,konser iptal oldu.OKS zaferini (Hüseyin Avni Sözen) kutluyacağız artık Feridun abisi ve değerli orkestra arkadaşlarıyla.Buluşmak ümidiyle...
Not:Şile otobüsü Üsküdar'da otobüs duraklarının oradan kalkıyor.Yalnız akşam konserden sonra otobüs var mı araştırın İETT veya Şile Belediye sitesinden.

Not:Şile otobüsü Üsküdar'da otobüs duraklarının oradan kalkıyor.Yalnız akşam konserden sonra otobüs var mı araştırın İETT veya Şile Belediye sitesinden.

-
- Üye
Üsküdar 'da tüp geçit çalışmalarından meydan kapalı olduğu için ŞİLE otobüsleri HAREM den kalkıyor.1 saatte ulaşım sağlanıyor. Bilet 6.25 ytl.
-
- Yeni Üye
- İsim: cisel
Şile'den Kozyatağı'na araba bulabilir miyim konserden sonra... İETT'nin ve Şile belediyesinin sitesinden bir şey bulamadım.
---
Mesaj Yöneticiler Tarafından Düzennlenmiştir.
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
turkce-ye-uygun-yazim-dili-ve-kelimeler ... t3569.html
duyuru1-t2.html
---
Mesaj Yöneticiler Tarafından Düzennlenmiştir.
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
turkce-ye-uygun-yazim-dili-ve-kelimeler ... t3569.html
duyuru1-t2.html
-
- Üye
Sevgili Polente Harem-Şile otobüsleri dışında vasıta yok.Harem den 139 ve 139-A var.Son arabada 21.15.Yani konser başlamadan bitiyor.Sen genç insansın.ertesi gün pazar.Orada bir şekilde sabahlıyabilirsin.Hani şarkıya gelince ''SOKAKLARDA EVCİLMİŞİM.''diyoruz ya o hesap FERİDUN için değer.
Biz kalacak yer bulamasaydık sana önerdiğimi yaşıyacaktık,hemde 14 yaşında bir çocuk ve ailesi olarak.Anladın sen artık.
Saygılar,sevgiler...
Biz kalacak yer bulamasaydık sana önerdiğimi yaşıyacaktık,hemde 14 yaşında bir çocuk ve ailesi olarak.Anladın sen artık.

-
- Üye
- İsim: yelda
Bir kızın sokakta sabahlaması ne hoş olur yani

-
- Üye
- İsim: ciwa
arkadaşlar geldim çok şükür şiledeyim:) gelenler el sallasın burdan ya olur da karşılaşırsak cok hoş olur.. hepınızı sevıyorum..mutluyum...şiledeyım....konser alanına gidiyorum...ee daha ne olsunnnnn
-
- Üye
Çok kısa sürmesine rağmen yine de çok keyif aldığımız bir konser oldu.Herşeyden önce muazzam bir kalabalık vardı ve F.D.'ye her şarkıda eşlik etti.Bu da F.D.den fırça
yemeden konseri tamamlamamızı sağladı.''Uzaylı'' gibi durmadan konseri izlediği için katılımcılara bizden teşekkürler.Feridun ekibiyle birlikte çok güzel uyum içerisinde konseri sürükledi.''mazeretim var''şarkısında birde zıplama replikleriyle ayrı bir renk kattılar konsere.15-25 yaş seyirci kitlesinin eğlenceli şarkılar arayışına uygun MFÖ'den hareketli parçalar kitlenin çok hoşuna gitti.Özellikle halk konserlerinde buna dikkat ediyor.Bizler gibi fanatikleri için ''depresyondayım,içimden şehirler geçiyor,buralar gitsin,boş ders şarkısı,deli,F.D,''gibi damar şarkılarda vardı.
Konser bitimi albüm ne zaman diye sordum.Yeni yılda-ocak herhalde-dedi.
Resim çektirirken oğlumuza:''sen bu anne-babaya ne diyorsun?''diye sordu.Çocuk anlıyamadı.Anlasa onlar da senin gibi biraz DELİ diyecek.Yoksa ne işleri var her ist.konseri peşinde?
Oğlumuzu birde öptü OKS de Hüseyin Avni Sözen Anadolu lisesini kazandığı için.Sağolsun,varolsun.
Nice konserlerde onunla mutluluk saatlerine...

Konser bitimi albüm ne zaman diye sordum.Yeni yılda-ocak herhalde-dedi.
Resim çektirirken oğlumuza:''sen bu anne-babaya ne diyorsun?''diye sordu.Çocuk anlıyamadı.Anlasa onlar da senin gibi biraz DELİ diyecek.Yoksa ne işleri var her ist.konseri peşinde?
Oğlumuzu birde öptü OKS de Hüseyin Avni Sözen Anadolu lisesini kazandığı için.Sağolsun,varolsun.
Nice konserlerde onunla mutluluk saatlerine...

-
- Görevli
- İsim: Emrah
Ahh Hakan abi bu kez birlikte olamadık 

-
- Üye
- İsim: MuraT
maalesef bende gelemedim ama konsere katılımın çok olması ve güzel vakit geçirildiğini duymak mutlu etti beni, inşallah diğer konserlerde birarada olacağız 

-
- Üye
Emrah inşallah diğer konserlerde belki Bozcaada'da da oluruz birlikte varsa FERİDUN'un konseri.İlaç gibi geliyor 'O'nunla ve orkestrasıyla olan saatler.
Murat sen gelsen tam keyif alamazdın,'GİBİ GİBİ' yine yoktu ve sen yine kilitlenirdin.
BENİM HALA UMUDUM VAR birgün senin olduğun konserde GİBİ GİBİ söylenecek.
Şimdilik albümlerden dinlemeye devam edeceğiz severek konserlere kadar.
Güzel zamanlarda uzun uzun FERİDUN DÜZAĞAÇ konser dolumlarında buluşmak dileğiyle...

Murat sen gelsen tam keyif alamazdın,'GİBİ GİBİ' yine yoktu ve sen yine kilitlenirdin.

Güzel zamanlarda uzun uzun FERİDUN DÜZAĞAÇ konser dolumlarında buluşmak dileğiyle...

-
- Üye
- İsim: Özlem
Biz zaten artık "gibi gibi" dinlemek istemiyoruz abi
umarım Bozcaada bağbozumu festivalinde abimiz yine sahne alır da hep birlikte ada da toplanırız...

-
- Üye
- İsim: Burcu
Ben de gelmek istiyorum ya. 

-
- Görevli
- İsim: Emrah
İnşallah toplanabiliriz.