izleyemecektim ama okulu astım ve izledim yarında devamı varmış.Dün gece fd kendisi söyledi "çok güzel bir röportaj oldu mutlaka izleyin" dedi, gerçektende harik doğayla iç içe olmuş köpek sesleri arka fonda harikaydı
15 dk arayla kliplerini veriyorlar dimi?ya ben hiç rastlayamıyorum...dream tv yi açtığım gibi çıkışıyorlar yaa.bide akşam 7 de sabahkinin tekrarını verceklerdi yepyeni çıktı
tek tek albüm analizi yapıyorlar,feridun düzağaç anlatıyor albüm isimlerini seçmeleri şarkılar genel konsept falan...yarın da orjinal-alt yazılı dan devam edilecek...
bu günde orjinal alt yazılı,uzun uzun feridun düzağaç ve bir devam filminden bahsettiler.birde feridun düzağaç gece 11:45 ten bahsetti.nisan mayıs ayında konser olacakmış ama yazın pek konser yokmuş...yeni klip için ağlarsan düşerim veya ağlamıyorum olabilir dedi.yürüdüme kesinlikle klip çekilmeyecek...(izleyemeyenler izlemiş kadar olmuştur umarım)
Cumartesi dreamhaftasonunu calistigim icin izliyemedim.. pazar gunude sabaha karsi yatmama ragmen, kacirmamaliydim.. izledim, cok guzel bir roportajdi, goruntuler felan harikaydi.. dream tv ye bize boyle bir haftasonu yasattigi icin tesekkur ediyorum
' 2. klip büyük ihtimalle 'Ağlamıyorum' veya 'Ağlarsan düşerim'e gelir' dedi.Konserlerin nisan- mayıs aylarında olacağını, yazın pek olmayacağını söyledi.2. bir film çekme konusuyla ilgili olarak da 'Türk sinemasının bana ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum' dedi gülerek.Ama kendi yazdığı, şarkılarını hikaye eden bir film olursa bunu isteyebileceğini söyledi.Dinleyicileriyle olan mesafenin veya yakınlığın düşünülerek planlanarak değil doğal bir şekilde oluştuğunu söyledi.Kendisi hiç bir zaman beğendiği birinin fanı olmadığı için bu fan club toplantıları vs gibi şeylere yabancı olduğunu söyledi...En sevdiği şarkı da 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın', Türkçe sözlü olarak.En sevdiği kendi şarkısı olarak da 'İçimden şehirler geçiyor'u söyledi.