arkadaşlar birçok sebepden dolayı direkt msn adresi yada e-posta adresleri ekleyemiyoruz. Bu tür durumlarda anasayfadaki iletişim linkinden bize e-posta adresinizi bildirin ve bu postayı kime yollayacağımızı yani hangi üyemize(tabi oda burada izin vermesi kaydı ile) yollayacağımızı da belirtirseniz biz bu yolla e-posta adreslerini yollarız.
SELAM
BAŞAK, İSTEYENE ÇOĞALTIRIM DEMİŞSİN. ÇOK SEVİNDİM. BU PAYLAŞIMCI TAVRIN İÇİN TEŞEKKÜRLER. EĞER BÖYLE Bİ DURUM OLURSA BEN DE BU DVD'YE SAHİP OLMAYI ÇOK İSTERİM.
Bİ ŞEKİLDE ADRES BİLGİLERİMİZİ SANA ULAŞTIRSAK, KARŞI TARAF ÖDEMELİ KARGO DA EDEBİLİRSİN BELKİ.
TEKRAR TEŞEKKÜRLER
selam,
spectra senin adresini nereden bulacagimi tam anlamadim, ama en iyisi bugfixed'ın dedigi gibi siz site adminine mail atin oda bana ulastirsin. spectra, cumartesi ve terry icin ok. daha fazla cogaltamam cok fazla bos dvd'm yok cunku.
mailleri verince sizlere alan kişi onu düşünerek boş dvd ve kargo masrafını ödeyecektir dimi arkadaşlar. kargodan yollarsan ödemeli yollarsın. diğer mevzuyuda artı9k aranızda halledebilirsiniz.
başak şimdiden çok teşekkürler adresimi nereye vereceğimi anlamadım bugfixed beni bu konu da yönlendirirsen sevinirim başak kargodan ödemeli yollarsın tekrar teşekkürler hemde çok teşekkürler
Bugfixed yazdı: arkadaşlar birçok sebepden dolayı direkt msn adresi yada e-posta adresleri ekleyemiyoruz. Bu tür durumlarda anasayfadaki iletişim linkinden bize e-posta adresinizi bildirin ve bu postayı kime yollayacağımızı yani hangi üyemize(tabi oda burada izin vermesi kaydı ile) yollayacağımızı da belirtirseniz biz bu yolla e-posta adreslerini yollarız.
adventureman yardımın için çok teşekkür ederim ama beceremiyorum yani kutucuklar var ama e posta adresimi hangisine gönderilmesini istediğim kişinin adını nereye yazacağımı bilemiyorum hep hata oluştu diyor
Basak yazdı:selam,
spectra senin adresini nereden bulacagimi tam anlamadim, ama en iyisi bugfixed'ın dedigi gibi siz site adminine mail atin oda bana ulastirsin. spectra, cumartesi ve terry icin ok. daha fazla cogaltamam cok fazla bos dvd'm yok cunku.
tamam yaskaman sen de gonder mailini, simdiye kadar sadece terry'ninki ulasti, diger arkadaslarin bilgilerine.
feridun bu toplum hizmetimi gorup -su an ondan istedigim tek sey olan- istanbulda bir yaz konserini umarim verir.