Gidenlere...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Kullanıcı avatarı
vErda
Takımdan
Takımdan
İsim: vErda

Re: Gidenlere...

Mesaj gönderen vErda »

"Sen gidince herkes mi gitti ne!.."

Serapcım bir kez daha o güzel yüreğine sağlık.. :wink:
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan
İsim: SERAP

Mesaj gönderen SERAPben »

Seninde okuyan gözlerine sağlık Verda'cığım :wink:
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

İkimiz için doğru olan neydi senin için?
Gitmek mi, kalmak mı?
Sen gitmeyi tercih ettin, bana bile sormadan.Yarım kalmış bir şey varken aramızda çekip gittin ardına bakmadan.Biliyor musun; bu hiç de adil değil di...
Derdin ya; ''Yüreğindeki küçük masum kızı sevdi yüreğim'' diye.Ne artık küçük bir kızım ben, ne de artık biz masumduk...

Hangisi daha kolaydı peki?
Gitmek mi, kalmak mı?
Sen kolay olanı seçtin, gittin sadece.Kaçtın herşeyden...Bir korkak gibi atıp herşeyi bir kenara ve bir kalemde silecek kadar herşeyi kaçtın.Kendinden bile...

Şimdi nereye gidersen git içindeki yürek seninle.Elbet dile gelecek içindeki ses.Sığmayacak göğsünün çepherine bile.O da kurtulmak isteyecek senden ve birgün o da seni terk edecek günün birinde.Korkacaksın herşeyden, ürpereceksin adımlarından bile.Alışık olduğun kaçmaların bile yabancılaşacak sana...
Uzaklara dalıp götürecek seni dinlediğin bir şarkı ama ruhun da olamayacak...Düşünmek istediğin güzel şeyler olmayacak artık düşüncelerinde.Çünkü ruhun ve yüreğin kalmayacak yanında...
Yapayalnız kalacak ve tükeneceksin...

''Döndüm bak burdayım, ben geldim'' diyorsun.Ne işe yarar ki artık...Kırıp attıklarının dağınıklığı dururken hala...Hala kesip attıklarının derinlikleri bu kadar büyükken hemde; ne işe yarar ki artık dönmelerinin, gelmelerinin...Hem ben; ben değilim ki artık!..Eskisi gibi değil ki herşey...

Bak görüyor musun; Sana bir zamanlar sevgiyle bakan küçük bir kız vardı ya hani; işte o artık şimdi büyüdü!..
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

Yüreğine Sağlık Serap'cım!..
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Sağol arkadaşım, seninde okuyan gözlerine sağlık olsun bir kez daha... :wink:
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Eski bir plak buldum tozlu raflar arasında, gramafondan yükselen bir ezgi kulaklarımda şimdi.Odam öylesine sevgiyle bir o kadar da hasretle dolu bu akşam.Bu akşam hüzünler misafirim oldu.Gözlerim uzak diyarlarda nöbetlere dalmış.Nöbetlerim oluyorsunuz yine, yine sancılı gecelerimde sancılarım oluyorsunuz...

Akşam sefası çiçeğim açmış yeni yeni, anlıyorum bahar geldi inceden ve ben sizi hala özlüyorum...

Yalnızım...
Yalnızlığımı bol acılı bir kahveden çıkartmaya çalışıyorum.Nafile...Olmuyor!..
Acım herşeyden üstün...Çünkü yalnızım, çünkü ben hala sizi özlüyorum...

''Burası Agora Meyhanesi
Burda yaşar aşkların en divanesi
Burda yaşar aşkların en şahanesi
Bu gece benim gecem, bu gece benim gecem
Cama vuran her damlada seni hatırlıyorum
Ve sana susuzluğumu''

Ahhhh bu şarkılar yok mu, öldürecekler beni...Ahhhh siz yok musunuz hasretten tüketeceksiniz beni...

Ne zaman bitecek ızdırabım, ömrümün hangi faslında son bulacak hüzünlerim?
Bu zaman benim değil, bana ait değil aslında.Yaşayamıyorum çünkü, çünkü siz yoksunuz...Çünkü ben siz'siz bir yanı olmayan eksik bir parçayım...
Bu yüzdendir ki nefes bile alamıyorum...

Fikrimden düşen ince bir düşüncesiniz aslında...Fikrim ince, fikrimde güzel olan siz'siniz aslında...Ben ki sizi çok sevmişim siz olduğunuz için...Ben ki sizi benimsemişim varlığınız tarifi imkansız eşsiz olduğu için...Ben ki sizi çok özlemişim özel olduğunuz için...

''Benzemez kimse sana
Tavrına hayran olayım
Bakışından süzülen
İşvene kurban olayım''

Ahhhh, neden düştünüz aklıma bugece, geceler zaten işkence.Bir de siz olmayınca bu geceler çekilmez bir çile!..
Kullanıcı avatarı
vErda
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen vErda »

""ömrümün hangi faslında son bulacak hüzünlerim? ""

Fikrimden düşen ince bir düşüncesiniz aslında...Fikrim ince, fikrimde güzel olan siz'siniz aslında...Ben ki sizi çok sevmişim siz olduğunuz için...Ben ki sizi benimsemişim varlığınız tarifi imkansız eşsiz olduğu için...Ben ki sizi çok özlemişim özel olduğunuz için...

ne yaptın Serapcım off!! bu nasıl bir yazıydı böyle..gönlümün en ücra köşelerine fena dokundu yine..gönlüne sağlık...
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Canım benim, beğenmene çok sevindim.Yorumların için çok teşekkür ederim sana!..Okuyan gözlerine ve de güzel yüreğine sağlık olsun arkadaşım...
gokhansaid
Üye
Üye
İsim: said

Mesaj gönderen gokhansaid »

süpersin yine serap
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Teşekkür ederim Said...
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Kaçtım...Yaşadığım ne varsa sana dair; beton yığını soğuk bir kentte bıraktım yüreğimin çağlayan yangınlarını.Betonlar eridi.Kor misali kavuruldu herşey.Yüreğimi soğuttum...

Anılara sıkışmış bomboş bir çerçeve içinde yitik bir fotoğrafım şimdi.Düşlerim siyah beyaz, umutlarım renksiz ve ben ruhunu yitirmiş yarı bir ölü gibiyim cesedi toprakla buluşmamış...

Acıysa acı, hüzünse hüzün, kaçaksa firari gülüşlerim...

Neleri alıp götürdün benden neleri bıraktın yeşile sevdalı oyun bahçelerimden.Bahçelere yasaklandım, çocuk oyunlarım yarım kaldı...Bir ömrü bitirdin sen...
hoca1982
Üye
Üye
İsim: selçuk

Mesaj gönderen hoca1982 »

''Bir ben varım burda bir de o çok yalnızlığım.
Yenildim yalnızlığa... ''
Gerçekten harikaysı serap...Bu kez yenildim yalnızlığa ve artık yalnızım...
Kullanıcı avatarı
vErda
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen vErda »

"Acıysa acı, hüzünse hüzün, kaçaksa firari gülüşlerim...

Neleri alıp götürdün benden neleri bıraktın yeşile sevdalı oyun bahçelerimden.Bahçelere yasaklandım, çocuk oyunlarım yarım kaldı...Bir ömrü bitirdin sen... "

Serapcım yine harika bi yazıydı aldın götürdün bir yerlere yine ruhumu.. Bu güzel yazıların devam etmesi dileğiyle güzel dost... :wink:
Kullanıcı avatarı
SERAPben
Takımdan
Takımdan

Selçuk ve Verda beğendiğiniz için teşekkür ederim, okuyan gözlerinize sağlık güzel dostlarım... :wink:
recebemre
Üye
Üye
İsim: Recep

Mesaj gönderen recebemre »

Yazamak istiyorum, yazamak istiyorum; yazayamıyorum!...
Son giden, " Her gelen gitmek için gelir zaten" demişken... Ardından, mürekkebini tüketmek, bir kalemin. Neye yarar?
KALB'e, ruha...
En önemlisi akla zarar!

SERAPsen, sen şimdi böyle yazıyorsun ya? Eee gidenlerinde eksik olmasın, o zaman!...