KLİP YAYINLARI

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

nadas gercekten özel bir klip!
ama benim hüznüm farklı,çünkü buralar soğuğun klibine erişebilmiş değilim :cry:
özelliklede zamana uyduğu su dönemlerde :lol:
-buralar soğuk...yani gelme-
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

kumralada yazdı:nadas gercekten özel bir klip!
ama benim hüznüm farklı,çünkü buralar soğuğun klibine erişebilmiş değilim :cry:
özelliklede zamana uyduğu su dönemlerde :lol:
-buralar soğuk...yani gelme-
icq numaranı veya msn messenger'ını yaz istersen bana..
blue girl

Mesaj gönderen blue girl »

Bi dakka yaaa!.. Şimdi fd dream 10'da bir numara mı?VE BEN BUNU GÖRMEDİM.Bi de akıllı geçinirim.Pardon ben biraz geride kalmışım
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

bu sitede buluşabildiğim tek insansın ve beni ciddiye alan.teşekkürler mavi tebessüm.eğer ki TESADÜFLERim yanımda olurlarsa o klibi izleyebileceğim.şimdilik tek yapabildiğim duyumsamak.
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

arkadaslar ben inanmiyorum yaw!feridun düzagac kral tv top 10da yedinci olmus.anladik klip yayinlaniyor ama sinir oldum ben öyle bir listeye girmesine.tabi bu feridun düzagaçin elinde deil ama ne bileyim yakistiramiyorum zaten onu oraya bir de listeye girmesi daha da gicigima gitti.:evil:
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

o kadar kızma dostum ya,mesela iyi yönünden bak,bixzim anten bozuktu fdyi izleyemedim iki gündür,kral olmasa bugünde izleyemicektim,en aznıdan özlem gidermiş oldum dimi :)
hem böylece daha cok insana ulaşıyor,boşver girsin listelere inatlada birinci falan olsun :D
tanımayanlara ibret olsun,aa bu müzik ne böyle süper falan desinler yeni yeni fd fanları doğsun,fenamı :D
amacımız gittikçe çoğalmak diilmi zaten..*
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

arkadaşlar feridun her hafta kral tv denen kanalda bir basamak yükseliyor. sanırım önümüzdeki hafta 6 numarada olur. parası buna yetti sanırım. çok para verenler iki haftada bir numara oluyor...
mavi_tebessum

Mesaj gönderen mavi_tebessum »

kumralada aslinda dogru söylüyorsun.bunu ben de daha önce söyledim.daha çok insana ulasamak adina kral tvde-her ne kadar böyle saçma sapan bir kanala yakismiyorsa da- klibinin yayinlanmasi normal bisey.çünkü herkesin evinde uydu yok demistim daha önce.ama listeye girmesi benim biraz tuhafima gitti.yani ne bileyim sasirdim onu o listede 7. sirada görünce.yoksa herkes açisindan düsünürsek - ki düsünmek de lazim bence- kliplerin kral tvde yayinlanmasi yadirganmamali.
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

bir dakka yani fd para veriyor ki klipi yayinlansinmi ?
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

firma veriyor tabi... yani reklam işi...
dicoria_mavi
Üye
Üye

Mesaj gönderen dicoria_mavi »

HERKESE SLM,
BEN ARANIZA YENİ KATILDIM VE AKTİF OLABİLMEK İÇİN BAYA Bİ ZAMANDIR BEKLİYORUM..GEÇTE OLSA BÖYLE BİR SİTEYİ BULMUŞ OLMAK ÇOK GÜZEL VE TABİİ BU SİTEDE Kİ GÜZEL İNSANLARI DA..... :wink:
DAHA UZUN ZAMAN GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE......
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

manikarte yazdı:firma veriyor tabi... yani reklam işi...
acaba ?? gerçekten reklam yani?
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

FİRMA Bİ ŞEKİLDE REKLAM YAPMAK ZORUNDA YOKSA ADAMA NİYE KASET YAPSINLAR... YANİ Bİ GELİR OLMAKSIZIN...
rainbow

Mesaj gönderen rainbow »

manikarte yazdı:FİRMA Bİ ŞEKİLDE REKLAM YAPMAK ZORUNDA YOKSA ADAMA NİYE KASET YAPSINLAR... YANİ Bİ GELİR OLMAKSIZIN...
aksini iddia etmedim. ama bu klip konusuna fd ile ilgili olarak hiç düşünmemiştim. mantıklı.
dipnoisti

Mesaj gönderen dipnoisti »

tabi ki FD hayranları olarak kral tv de klibi yayınlanmasına alışık değiliz ama birazcıkta gerekli sanırım.bizim bu konuştuklarımızı FD çoktan değerlendirmiştir ki böyle birşeye müsade etmiştir veya elinden birşey gelmemiştir.hepimizin bildiği gibi FD nin bu konulardaki hassasiyeti hat safhadadır.Bence ya bir bildiği vardır ya da elinden birşey gelmiyordur.