KLİP YAYINLARI
KLİP YAYINLARI
ARKADAŞLAR BİLİYOMUSUNUZ KRAL TV DE KLİP YAYINLAMAK 20000 DOLAR FLASH TV DE 7000 DOLAR... PİYASA İŞİ OLDU YANİ BU İŞLER... BENCE FE DE DAHA SEÇİCİ OLMALI... SİZCE...
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Takımdan
evet ben de kral tv gibi saçma sapan bi kanalda ne ödül almasını isterim ne de kliplerinin yayınlanmasını ama şunu unutmamak lazım ki dream tv gibi kalitesinden taviz vermeyen kanallar sadece uyduda çıkıyor ve herkesin evinde de uydu anteni yok.bu yüzden her ne kadar onu oraya yakıştıramasam da herkese ulaşabilmesi için kliplerinin kralda yayınlanması kaçınılmaz bişey.olaya herkesin açısından bakabilmek lazım.(bu arada galaksi tv olayına ben de üzüldüm.düş sokağı sakinlerinin ve feridun düzağaçın eski kliplerini ancak orda izleyebiliyordum ) 

Walla ben kendime zor hakim oluyorum ne zaman kral tv'de çıkcak olsa içim cız ederekten de olsa kanal değiştiriyorum ellerim filan titriyo ama olsun
kral tv'de görmeye dayanamıyorum kral'da sanırım top 10'da 8 numaraymış bence orda 8 numara olcağına dream'da dream 10'un 10 numarası olsun daha iyidir.Bu arada Galaxi'nin değişmesine en çok üzülenlerden biri benimdir heralde."Depresyondayım"ın sırasını bile ezberlemiştim.İlk önce Ferda Anıl Yarkın,sonra hülya avşar sonra FD çıkıyodu.Ben "Nadas"ı da ilk orda izlemiştim

-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Takımdan
nadas dedin de nadası keşke izleyebilseydin.benim en beğendiğim klipleri nadas ve buralar soğuktur.nadasın klibi şarkının sözleriyle o kadar uyumlu ki.özellikle elindeki vantilatörle koskocaman rüzgar gülüne kafa tuttuğu an çok güzel düşünülmüş bence.şimdi konuyla alakasız oldu bu ama nadasın klibini çok beğendiğimden sadece bahsetmek istedim.umarım rastlarsın o klibe.
-
- Görevli
- İsim: güLşah
sevgili mavi_tebessum nadasin klibinin sarkinin kendisiyle bu kadar uyumlu olmasinin sebebi, feridun düzagac'in zaten nadas'i klibin çekildigi yerde, bozcaada'da yazmis olmasiyla alakalidir! dikkat ettiyseniz albüm kapaginda da sarkinin altinda "bozcaada'da... kendimi onsekizinci rüzgar gülü saniyorken..." yaziyor 

evet sana katılmamak elde değil scalon.çünkü klibin bozcaadada çekilmiş olması ve nadas şarkısının bozcaadada yazılmış olması mutlaka şarkı sözlerinin de kliple uyumlu olmasını sağlamıştır.zaten feridun düzağaçın katıldığı bir programda nadas için "yazdıktan sonra kendimi fazlasıyla şımarttığım bir şarkı" demesi onun nadası çok ayrı bir yere koyduğunu gösteriyor.