KLİP YAYINLARI

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

bu arada...cumartesi-den sonra cekilecek olan klip ne zaman gelio arkadaslar,bileniniz vardır belki?dört gözle bekliyorum,,,
fatıh

Mesaj gönderen fatıh »

evet ama ben size katılmıyorum arkadaşlar.ben son 3 aydır gece gündüz tüm müzik kanallarını izliyorum ama izlediğim f.d klibi 5i geçmez.yani yok denecek kadar az klibi var f.d'nin.bence bu çok güzel bi durum çünkü f.d'nin gizemini koruması için klibini az görmemiz lazım diye düşünüyorum.F.M.B
tarikbolat

Mesaj gönderen tarikbolat »

feridun abimin bu gizemi ne güzel insan her önüne gelen parcaya klip çeker ama abim bizlere en güzel olan şarkısına klip çeker hepsi güzel 8)
mazonami
Üye
Üye

Mesaj gönderen mazonami »

bence feridunun artık kral tv gibi renkli bir müzik kanalında çıkmaması lazım (renkli derken bir pop şarkısının ardından bir arabesk şeklinde birbirini izleyen klipler:( )
bu insanların müzik zevkini bozar feridun ondan pek de görünmüyor
ama bu çok iyi:)
tardu

Mesaj gönderen tardu »

ARKADASLAR SITEYE YENI UYE OLAN BIRISI OLARAKTAN ONCELIKLE HERKESE MERHABALAR,

SITEYE UYE OLUP FORUM LARI DOLASTIKTAN SONRA ONCELIKLE YAZMA IHTIYACI DUYDUGUM BU BOLUM OLDU.BIR ORNEKLE ACIKLAMA YAPMAK ISTIYORUM:
MOR ve OTESINI 95 TE CIKARDIKLARI ILK ALBUMDEN BERI DINLIYOR VE TAKIP EDIYORUM.O GUNLERDEN BUGUNE GELDIGIMIZDE POPULARITENIN ARTTIGI KACINILMAZ BIR GERCEK ANCAK MEDYAYLA OZLESMEK HER MUZIK KANALINDA KLIP YAYINLATMAK BENCE YANLIS CUNKU BENIM GIBI BIRCOK ALTERNATIF-ROCK HAYRANI BU YUZDEN SOGUMA YASIYOR...
BENDE KENDIMCE BIR KARAR ALDIM VE TELEVIZYONUMDA TRT-1 HARIC TUM KANALLARI KALDIRDIM
M & Ö , GRİPİN,KURBAN GİBİ GRUPLARI YAKINDA IBO SHOW GİBİ PROGRAMLARDA GORMEZSEK IYIDIR !!! :?
SAKA BI YANA FD NIN YALINLIGINI VE OZGUNLUGUNU KORUMASI BENI ONA BAGLIYAN TEK SEY !

HERKESE SEVGILER...
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

vallahi haklisin bende mori cok zamandir dinliyorum ve cok severdim onlkari ama bu aralar onları o kadar medyada gorum ki bir türlü oldum onlara krşı hepsi grupu masala neise pek sevmiyorum ama ibo show da gördükten sonra artık hiç yanı ne yanı iki albüm çok satacaksın bir kaç insan seni çok sevecek deyermi kendini nedesem rezil mi ne desem evet ben ünlü birisi değilim ama milyarlarla bile kendi inanclarima ayak basıb oyle saçmalıklarla üz üze durmama bence çok haklısın
tardu

Mesaj gönderen tardu »

ASLINDA BENIM VURGULAMAK ISTEDIGIM ASIL MEVZU O. SENINDE DEDIGIN GIBI:FİNANSAL ACIDAN GUC KAZANMAK ICIN SANATCILAR KALITESİNİ AYAKLAR ALTINA ALIYOR.BUNA HIC GEREKTE YOK ASLINDA.MESELA BEN DUMANIN ANKARADAKI TUM KONSERLERINE GITTIM.ONLARIN SAHNE PERFORMANSI OYLE AHIM-ŞAHIM DEİL AMA ADAMLAR KALITESİNİ VE KLASINI KONUSTURUYOR.PEK FAZLA MEDYANIN GOZU ONUNE DE CIKMIYORLAR BENCE EN MANTIKLI VE DOGRU OLANIDA BU...
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

evet zaten mor artık ne apacak ki tatlısese geldiler hani şu saçma vj ler bilgisayar dalında oturup ha bu gün şık mıyım soyleyin diyorlarya gelmişlerdi ve programın formatı oyleydiki konuklar vj lik yapıyorlardı zaten o zamandan çok kırdılar beni