kopruden once son cikis 2
-
- Üye
arkadaşlar bu albüm ankarada dost ta cd ve kaset olarak mevcuttur kaset 3.5liradır cd 6-7 arasındaydı sanırım almak isteyen bakabilir
bulamayacağınız ve benim de bulamadığım 2 albümü tüm hakları yalnızlığıma aittir ve beni rahatta dinleyin albümleridir bulan bana da alsın da ben bulamadım bu 2 albümü
çok istiyordum ama yok işte yooooooooooooook:(
bulamayacağınız ve benim de bulamadığım 2 albümü tüm hakları yalnızlığıma aittir ve beni rahatta dinleyin albümleridir bulan bana da alsın da ben bulamadım bu 2 albümü
çok istiyordum ama yok işte yooooooooooooook:(
-
- Üye
- İsim: a
-
- Üye
- İsim: Sarven
-
- Üye
- İsim: Nilay
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
benim bulamadığım "gece 11:45 filmiydi" ve O nu da buldum... ve bana bi konuda haber verecek bir babayiğit aranıyor RÜZGAR. Evet rüzgar.Rüzgar adlı kitap, feridun düzağaç' ın üniversite zamanlarında yazdığı bi kitap. Bulan bana haber verebilir mi? ... VE ne tesadüftür ki; bu yazıyı yazarken UZUN UZUN albümünden rüzgar adlı şarkıyı dinliyorum
-
- Görevli
- İsim: güLşah
bu başlığa bakarsanız, işinize yarar bişiler bulabilirsiniz.. feridun-duzagac-siir-kitabi-t2337.htmlbenim bulamadığım "gece 11:45 filmiydi" ve O nu da buldum... ve bana bi konuda haber verecek bir babayiğit aranıyor RÜZGAR. Evet rüzgar.Rüzgar adlı kitap, feridun düzağaç' ın üniversite zamanlarında yazdığı bi kitap. Bulan bana haber verebilir mi? ... VE ne tesadüftür ki; bu yazıyı yazarken UZUN UZUN albümünden rüzgar adlı şarkıyı dinliyorum
-
- Yeni Üye
- İsim: ismail
-
- Üye
- İsim: dilek
Re: kopruden once son cikis 2
İSTANBULA İLK GİDİŞİMDE KOPRUDE BU YAZIYI GORUNCE GOZLERIM DOLMUSTU..
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Re: kopruden once son cikis 2
Dün akşam konsere giderken Köprüden Önce Son Çıkış yazısını görüp gülüştük arabada...
Kimin aklına gelir ki bir yol tabelasından bu kadar anlam çıkabileceği...
Kimin aklına gelir ki bir yol tabelasından bu kadar anlam çıkabileceği...