arkadaşlar aşkın e halini çekmeye çalıştık hoparlörün dibinde olduğumuzdan dolayı ses çok cızırtılı ve görüntü kalitesi de düşük ama ben yine de bi upload ediyim dedm
ben de sınava hazırlandığım için bi süredir giremiyorum..ama konser kritiği yapmadan olmaz tabi..herkesin dediği gibi çok iyiydi,ama melissa haklı,bi tek ikimiz çaba gösterdik galiba,baya da giden varmış konsere aramızdan..neyse artık biz tanıştık en azından dimi melis??
çok istekli arkadaşlar vardı bu buluşma için...epey de kafa yorulmuştu nasıl buluşulacağı konusunda ama...imza günü falan derken unutuldu galiba ?
böyle bi fırsat ele geçmişken değerlendirmek lazımdı bence...ceren de çok didinmişti bu konuda ama..
feridun un 4 mart konser resimlerini ekleyen arkadasa tesekkür ediyorum bakan arkadaslarda da bana katılarlar herhalde feridunum yine çok harikaymış..her zaman ve sadece F.D.....
arkadaşlar aşkın e halini çekmeye çalıştık hoparlörün dibinde olduğumuzdan dolayı ses çok cızırtılı ve görüntü kalitesi de düşük ama ben yine de bi upload ediyim dedm
o linki tıkla karşına gelen ekranda çubuğu az aşağı çek oralarda "free" yazısı olacak tıkla yaklaşık 1 dk felan bekle.
daha sonra ekranda "No premium-user. Please enter ABC4" gibi bir yazı olacak o küçük resimde gördüğün kodu kutucuğa yazarak Download de. indir. Bazen yoğunluk olduğunda kod sayfası gözükmeyebilir.
bu gp ler cep telefonlarında dinlenir cep telefonunuza bluetooth ile ylllayıp izleyebilirsiniz tabi destekliyorsa. Birde pc ler de de izleyebilmek için gp3 dosyalarını izleyen program duymuştum ama bilemiyorum. Zaten ses vs kötü ben cepten baktım.
yaaa ben de o konserdeydim
ama hep uzaktan çektim fotoları
ama kafaya koydum ki
ben bundan sonra nerde feridun konseri varsa GİTMELİYİM
ve arkadaşlar siz de gitmediyseniz mutlaka GİDİN
eğer bir canlı performansını görürseniz bundan sonra eskiden gidemediklerinize yanarsınız
ben de fotoğraf çektim fakat sosyal fobimvardı ve tek gittim konsere bu yüzden de yerimden kalkmadan çektim fotoğrafları pek düzel değiller ama belki ben de yükleyebilirim bu fotoğrafları buraya
isteyen olursa
bu arada saklıkentte konser verirse kaçırmayın bar ortamında daha zevkli olur
ve 3gp player indirmekiçin nokianın sitesine girin indirin ve videoyu izleyin
Bugfixed yazdı:o linki tıkla karşına gelen ekranda çubuğu az aşağı çek oralarda "free" yazısı olacak tıkla yaklaşık 1 dk felan bekle.
daha sonra ekranda "No premium-user. Please enter ABC4" gibi bir yazı olacak o küçük resimde gördüğün kodu kutucuğa yazarak Download de. indir. Bazen yoğunluk olduğunda kod sayfası gözükmeyebilir.
ya murat abi,onları yapıyorum zaten ama yükledikten sonra bilg hata veriyo..o şekilde çok şey yükledim ama ilk defa böyle oldu anlayamadım valla