Mesafe Ve Aşk
-
- Üye
- İsim: MaSaL
Re: Mesafe Ve Aşk
1500 km demedim 15.000 km dedim
-
- Üye
- İsim: Gül
550 km ama neyseki 60 gün sonra daha da azalacak
-
- Üye
- İsim: Sonay
Km'ler ne ifade eder ki... Arada milyonlarla ifade edilen uzaklıkta olsa O'nun seni sevdiğini biliyorsan uzaklık kavramı sönüp gider yanından uzaklara...
evet, farkındalıktır mühim olan.
farkındaysak eğer birşeylerin, gelip geçici acılar, özlemler mâni olamaz sevgiye, aşka..
farkındaysak eğer birşeylerin, gelip geçici acılar, özlemler mâni olamaz sevgiye, aşka..
Farklı şehirlerde aşkı yürütmek.....aşk birçok şeyin temelidir ama aşk herşey değildir.İki kişi birbirlerini tanımak,anlamak,anlaşmak adına birçok şey yaşar,bunlara tartışmalar,kavgalar da dahidir ama eninde sonunda eğer aralarında gerçek bir aşk varsa herşey çözülür.Fakat malesef bir ilişki nedense sadece iki kişilik olabilecek ortama sahip değildir.Başka birileri mutlaka o ilişkide söz sahibidir,hakları olmasa da.İşte böyle iki kişi birlikteyken bile birileri karışıp aşkı tuzaklara sürükler ya,arada mesafe de varsa işte o birileri aşkı onlardan yürütme gücüne sahiptir.Demek istediğim,mesafe olunca herşey çok daha zordur ama eninde sonunda herşey gerçek aşkın önünde eğilmeye mahkumdur,tabi gerçekse..
-
- Üye
fazla yazıp sıkmak istemiyorum..ama bu durumda mazoşistlik artıyor bende mazoşist biri olarak aşkta acı çekmekten hoşlanan birisiyim mesafe kalkar kavuşulursa degerler bende yiter...asıl olan acı çekmek ve ulaşamamaktır... sadistler kızıyordur farkındayım
-
- Üye
aşkta mesafe varsa onun ismi aşk değildir başka birşey demek gerekir...anıldan saygılar
-------------------------------------------
edit: yaska
lütfen türkçemizi eksiksiz ve doğru kullanalım.
yasin'den saygılar
-------------------------------------------
edit: yaska
lütfen türkçemizi eksiksiz ve doğru kullanalım.
yasin'den saygılar
-
- Üye
- İsim: Sonay
anilake7 demiş ki:
aşkta mesafe varsa onun ismi aşk değildir başka birşey demek gerekir
Neden arada mesafe olunca o duyguya aşk denilmiyor? Peki aşk denilmiyorsa ne diye ifade edersin merak ettim?
aşkta mesafe varsa onun ismi aşk değildir başka birşey demek gerekir
Neden arada mesafe olunca o duyguya aşk denilmiyor? Peki aşk denilmiyorsa ne diye ifade edersin merak ettim?
-
- Üye
aşk mesafe de tanımaz mesafesizliği de...
-
- Üye
beraber olamadıktan sonra o aşkı yaşasan ne yaşamasan ne ama aşk bir süre sonra sevgiye dönüşmezse sıkıcı olmaya başlar...anıldan saygılar türkçede bu sefer problem yok sanırım yasin
türkçe'de problem yok da, bu anıldan saygılar'a ne gerek var anlamadım
neyse sonuç olarak bence beraber olamadığın zamanlarda da aşkı yaşatabiliyorsan işte ona tam anlamıyla aşk diyebilirsin.
neyse sonuç olarak bence beraber olamadığın zamanlarda da aşkı yaşatabiliyorsan işte ona tam anlamıyla aşk diyebilirsin.
-
- Üye
- İsim: MaSaL
Demek ki o aşk değilmiş,aşkın gözü kördür,ne mesafe tanır,ne yaş,ne konum,ne kariyer,ne evli,ne bekar,ne fakir,ne zengin..aşk bana göredir yada değildir demez...
-
- Üye
Bence de aşk engel tanımaz,mesafenin aşkı alevlendirdiğini düşünüyorum ama ne zamana kadar?Aşkın duvarları yoktur tamam da labirentleri vardır.Bazen kaosunu kabullenip kendine bir lisan edinirsin,bazen de çıkmaya uğraşırsın labirentten.Oradan görünen tek yer gökyüzüdür ve yalnızca dilek tutma hakkı verilmiştir sana gökyüzüne bakıp bir yıldız kaydığında.
-
- Takımdan
- İsim: emel sevgi
mesafe ne kadar uzaksa aşk o kadar güçleniyor bence.. ama tabi gerçek aşklar için geçerli bu
En son EmelSevgi tarafından Pazar, Ocak 13, 2008 19:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.