yaşayan biri olarak söylüyorum aşk mesafe tanımıyor tam tersi ikimizinde sevgisi günden güne çoğalıyor ve 55 gün sonra gelecek yanıma... günler hiç geçmiyor sanki ikimize de
sonuç olarak aşkı daha da çoğaltıyor mesafe...
Bence uzaktan aşk daha derinden yaşanır.hele son dönemde telefonun da çıkmasıyla daha da derinden yaşanmaya başlandı.
dikkat etmişsinizdir telefonda saatlerce kız ya da erkek arkadaşıyla konuşanları.
Bence bunlar yan yana olsalar bu denli derinden sohbet edemezler.yani birbirinin yüzünü görmedikleri derecede ettikleri sohbetleri yüz yüze edemezler...
Onun için bence UZAKTAN AŞK BAŞKADIR...
aşk dokunamadığın ulaşamadığın ve kendi içinde büyüttüğün sürece büyüktür ve yoğun yaşanır.ama kavuşunca dokununca büyü bozulur ve aşkta eski tat kalmaz..biter..en güzel aşk zor olanmış..bir aşk ne kadar imkansızsa o kadar filizlenir içinde büyür de büyür..basit olan ne zaman güzel olmuş ki..
sonuç olarak zordur herhalde hem aşık olup hem ondan uzakta olmak.ama bence mesafelere karşı koyamayan bir aşk gerçek aşk değildir.bana göre gerçek aşk zorluklarla,uzaklarla sınanıp yine de direnen,yenilmeyendir
biliyorum. benim başımda da var,çok acıyor,ağrıyor içim,hala bitmedi. bi gün konuşmayınca o da soğudu hep. ben gitmeden o gelmedi hiç. bende yapabilirsem unutucam. ne kadar ayakta durabilirim bilmiyorum
Yan yana olup, beraber yaşayan, beraber yiyip içen, beraber yatıp uyuyan insanlar varki bazen birbirinden milyonlarca km uzaklar ve öyle aşıklar varki milyonlarca km uzakta bile olsalar kalpleri bir atıyor o kadar içiçeler. ilk örnek gibi olmakdansa ikincisi gibi olabilmek ne güzel...