MURATHAN MUNGAN - BİR KUTU DAHA
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
-
- Takımdan
-
- Takımdan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Takımdan
Bende onu söyledim zaten yani hissedip yazması mevzuu hayatım boyunca bi erkege bişii hissetmediğimden ve bahsi geçen şairin şiirlerini bir erkeği düşünerek onu hissederek yazdığını yazdığını bilmemden kaynaklanıyo bu tiksinti.Eşcinsellerden nefretmi ediyorum ?Kesinlikle hayır ama bana uygun bi tarz diil ne yaşamları ne yazdıkları ne okudukları.Ayrıca hatırlayanınız varmı bilmem sayın MUNGAN bir zamanlar medyaya sanatı bahsederek soyunan ender şairlerimizden biridir.
Ayrıca ;
"kimin haddine düşmüş ki hiç tanımadığı biri hakkında olumsuz eleştiri yapmak..
.... "
Demişsin nova tanımasam hakkında yorum yapmazdım sence kitapları en çok satan şairlerden biri olan bu adamı tanımamak mümkünmü?Azıcık şiirle ilgilenen ve hakkında ufak bi araştırma yapan herkes bestseller şairlerin hakkında bilgi edinebilir..!
"kimin haddine düşmüş ki hiç tanımadığı biri hakkında olumsuz eleştiri yapmak..
.... "
Demişsin nova tanımasam hakkında yorum yapmazdım sence kitapları en çok satan şairlerden biri olan bu adamı tanımamak mümkünmü?Azıcık şiirle ilgilenen ve hakkında ufak bi araştırma yapan herkes bestseller şairlerin hakkında bilgi edinebilir..!
arkadaşlar nein tartışmasını yaptığınızı ben gerçekten anlayamadım?ufuk bence sen biraz önyargılı bakıyosun,tamam okumazsın sana hoş gelmez ama şairi herşeyden önce ve yanlızca "sanatçı" kimliğiyle değerlendirmek gerekmez mi?kaldı ki bide cinsel kimliğini döküyorus buraya?okumamana sevmemene kimse bişi diyemez ama sen "bu adam eşcinsel ben okumam" dersen pek de hoş olmaz bence.....hepimiz cinsiyetlerimizden ve cinsel kimliklerimizden önce birer insanız