neden f.d? onu seviyorum çünkü...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
etüre

Mesaj gönderen etüre »

binlerce cevap yazılabilir.malum buradayız çünkü fd nın hastasıyız.bilemem sizleri ama benim için feridunu sevmek ayrıcalıktır ve (tıpkı onun gibi) herkesten farklı olmanın ne kadar önemli olduğunu hissetmektir.ancak ben onu gerçekten çoook seviyorum ve onuçok yoğun düşündüğüm ve dinlediğim günlerde bu sevgi bana ağır geliyor.bazen taşıyamayacak oluyor yüreğim. ama ben onu sonsuza kadar sevecem. feriduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun..........
requiem

Mesaj gönderen requiem »

neden fd ! benzerini bulamadım, ondandır seviyorum ben onu.
çokkk..
burcinburcin

Mesaj gönderen burcinburcin »

Şarkıları bir başka söylüyor, bir başka yorumluyor. Kendine özgü bir tarzı var...
fdfan buket

Mesaj gönderen fdfan buket »

nedeni mi var? o besteleri sen yapmış olsaydın senin hayranın olurduk:) ama feridundan bir tane var ve kimse onun gibi olamaz..
baba büyüksünnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

fdfan buket 2. defa uyarıyorum.! Tanımsal ifadelerine dikkat et!
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
flylover

Mesaj gönderen flylover »

çünkü fd nin parçalarında hüznün de sevincinde en saf halini hissedersin mutlu iken ağlar birdenbire aşık olursun...
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Çünkü

Mesaj gönderen haldunbar »

Çünkü bir şeyi sevmem için hiçbir sebep olması gerekmediğini şarkılarıyla bana hissettirebiliyor, yaşatabiliyor...
Bozcaada

Re: Çünkü

Mesaj gönderen Bozcaada »

haldunbar yazdı:Çünkü bir şeyi sevmem için hiçbir sebep olması gerekmediğini şarkılarıyla bana hissettirebiliyor, yaşatabiliyor...
kutluyorum katılıyorum SAYGILAR:.....
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

ben onu küçüklüğünden beri hayran olduğu sanatçıları(bunların başında mfö geliyo bildiğiniz gibi)sevdiği gibi koşulsuz seviyorum zaten o da bu şekilde sevilmek istiyor.
Kullanıcı avatarı
yagmurlar
Takımdan
Takımdan
İsim: Aslı

Mesaj gönderen yagmurlar »

seni seviyorum feridun düzagaç. çünkü kendime bu kadar yakin hissede bilecegim bir sanatçi daha yookk.sanki kalbimiz bir, ayni seyleri hissediyoruz hüznü, aciyi benim için çok ama çok özel bir insan.
FERiDUN DÜZAGAÇI SEVMEK BiR AYRICALiKTiR.... :D :D
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

çünkü artık onu tanıdıktan sonra kimseyi dinlemek zevk vermiyo.. bağımlılık yarattı galiba :lol:
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

cidden ya acaba bi insan bi kere doğup kaç kere ölüyodur hayatı boyunca??
subwoofer

Mesaj gönderen subwoofer »

arkadaşlar odysseia'nın ve dier bazı arkadaşların yazılarında gördüm. Feridun'un hayranlarıyız demişler.
hayranlık nedir sizce. kendi adıma, kimseye hayran diilim. evet Feridun'un yaptığı müziği çok beğeniyo olabilirim ama hayranlık diil bu. ve bence sizler de kimseye hayran olmamalısınız.. yok ben illa hayran olucam diyosanız..
Feridun'a diil müziğine hayran olun derim.. budur yani...
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ben derim ki HAYRAN OLUNACAK İNSANLAR VARDIR
ONLARA HAYRAN OLMAZSAN KENDİNE AYIP ETMİŞ OLURSUN... :)
FD DE BU İNSANLARDAN BİRİ BANA GÖRE
ONA HAYRAN OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ VE
BİZ SAÇMA SAPAN İNSANLARA HAYRAN OLMAK YERİNE HAYRAN OLUNACAK AZ İNSANLARDAN BİRİNE; "FD'MİZ"E HAYRAN OLDUĞUMUZ İÇİN
ÇOOOOOOK FAZLA ŞANSLIYIZ

die düşünüyorum BEN!
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

bozcaada 15 temmuz tarihinde bu başlık altına yazdığın mesajını okudum da;
neden sen feridun düzağaç a bunu kendin sölemiyosun
şu şekilde:
'inan abi herkes senin kadar sevilmek ister...!' :wink:
bu onu çaok mutlu eder die düşünüyorum
yani her insanı çok mutlu etmez mi bunu duymak??!