neden f.d? onu seviyorum çünkü...
binlerce cevap yazılabilir.malum buradayız çünkü fd nın hastasıyız.bilemem sizleri ama benim için feridunu sevmek ayrıcalıktır ve (tıpkı onun gibi) herkesten farklı olmanın ne kadar önemli olduğunu hissetmektir.ancak ben onu gerçekten çoook seviyorum ve onuçok yoğun düşündüğüm ve dinlediğim günlerde bu sevgi bana ağır geliyor.bazen taşıyamayacak oluyor yüreğim. ama ben onu sonsuza kadar sevecem. feriduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun..........
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Takımdan
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
arkadaşlar odysseia'nın ve dier bazı arkadaşların yazılarında gördüm. Feridun'un hayranlarıyız demişler.
hayranlık nedir sizce. kendi adıma, kimseye hayran diilim. evet Feridun'un yaptığı müziği çok beğeniyo olabilirim ama hayranlık diil bu. ve bence sizler de kimseye hayran olmamalısınız.. yok ben illa hayran olucam diyosanız..
Feridun'a diil müziğine hayran olun derim.. budur yani...
hayranlık nedir sizce. kendi adıma, kimseye hayran diilim. evet Feridun'un yaptığı müziği çok beğeniyo olabilirim ama hayranlık diil bu. ve bence sizler de kimseye hayran olmamalısınız.. yok ben illa hayran olucam diyosanız..
Feridun'a diil müziğine hayran olun derim.. budur yani...
ben derim ki HAYRAN OLUNACAK İNSANLAR VARDIR
ONLARA HAYRAN OLMAZSAN KENDİNE AYIP ETMİŞ OLURSUN...
FD DE BU İNSANLARDAN BİRİ BANA GÖRE
ONA HAYRAN OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ VE
BİZ SAÇMA SAPAN İNSANLARA HAYRAN OLMAK YERİNE HAYRAN OLUNACAK AZ İNSANLARDAN BİRİNE; "FD'MİZ"E HAYRAN OLDUĞUMUZ İÇİN
ÇOOOOOOK FAZLA ŞANSLIYIZ
die düşünüyorum BEN!
ONLARA HAYRAN OLMAZSAN KENDİNE AYIP ETMİŞ OLURSUN...
FD DE BU İNSANLARDAN BİRİ BANA GÖRE
ONA HAYRAN OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ VE
BİZ SAÇMA SAPAN İNSANLARA HAYRAN OLMAK YERİNE HAYRAN OLUNACAK AZ İNSANLARDAN BİRİNE; "FD'MİZ"E HAYRAN OLDUĞUMUZ İÇİN
ÇOOOOOOK FAZLA ŞANSLIYIZ
die düşünüyorum BEN!