neden f.d? onu seviyorum çünkü...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

subwoofer yazdı:arkadaşlar odysseia'nın ve dier bazı arkadaşların yazılarında gördüm. Feridun'un hayranlarıyız demişler.
hayranlık nedir sizce. kendi adıma, kimseye hayran diilim. evet Feridun'un yaptığı müziği çok beğeniyo olabilirim ama hayranlık diil bu. ve bence sizler de kimseye hayran olmamalısınız.. yok ben illa hayran olucam diyosanız..
Feridun'a diil müziğine hayran olun derim.. budur yani...
zaten benim ona olan sevgim şarkılarını dinleyip,müziğinin ve sözlerinin farkına vardığım zaman başladı..sadece onun yapmış olduğu işle ilgileniyodum, taaki ilk konserine gidene kadar..onu canlı canlı görüp diğer sanatçılardan ve insanlardan ne kdr farklı olduğunu hissedinceye kdr..hayatımda o kdr samimi bi insan görmediğimi düşününceye kdr..onu televizyonda dahi bi kere görmenin beni heyecanlandırdığı güne kdr..

bir insana hayran olmak o kdr da kötü bişi değil,her insanın hayatında örnek aldığı,HAYRAN olduğu bi insan vardır mutlaka,ve olmalıdır da..feridun abi benim örnek aldığım ve HAYRAN olduğum tek insan değil belki ama ben bir insanın yaptığı işi takdir edip,beğeniyorsam o kişiye HAYRAN olmaktan da utanmam,tıpkı şarkılarını dinlerken de utanmadığım gibi..
subwoofer

Mesaj gönderen subwoofer »

oddy... ben de gittim gittim feridun konserine... tamam samimi falan ama sahnede içen bir SANATÇI... üstelik bir öğretim üyesinin verdii plaketi alırken bile birasından bir yudum almayı ihmal etmedi... kayıtsız bağlanmak yerine yapıcı şekilde eleştirelim derim....
éLIF

Mesaj gönderen éLIF »

adam gibi müzik yapıyor...
é.
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

subwoofer yazdı:oddy... ben de gittim gittim feridun konserine... tamam samimi falan ama sahnede içen bir SANATÇI... üstelik bir öğretim üyesinin verdii plaketi alırken bile birasından bir yudum almayı ihmal etmedi... kayıtsız bağlanmak yerine yapıcı şekilde eleştirelim derim....
kimseye asla kayıtsız bağlanmam..yeri geldiğinde eleştirisini de yaparım,ztn öyle ağlayan zırlayan hayran tiplerinden tabi ki değilim,feridun abimin öyle hayranları olduğunu da zannetmiyorum..sadece onu seviyorum ve onda huzur buluyorum ki bu benim için çok önemli..
(bu arada sahnede içtiğini de hiç görmedim,ve umarım görmem..)
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

Bende fd nin sahnede içtiğini hiiiç görmedim. sigarasını bile sahne arkasında saklayarak içer. Belki bar konserinde içmiş olabilir ordada öğretim görevlisinin ne işi var ...Ayrıca sahnede içen sanatçıların kimler olduğunu biliyosunuzdur söylememe hiç gerek yok :x
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

:|
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Siz karıştırmışsınız feridun abim hayatta böle bişey yapmaz.
Ben de hiç görmedim onu sahnede içerken....
İnananamıyorum duyduklarıma????? :roll: :roll: :roll:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

fd nin çok konserine gittim ama hiç içtiğni görmedim!
subwoofer

Mesaj gönderen subwoofer »

Bu siteye O'nu kötülemek için üye olmadım arkadaşlar...
Sadece görüp hoşlanmadığım bişeyi paylaştım sizinle...
Bu bir üniversite konseriydi... Sahne performansı, hali, tavrı süper... Bu yüzden seviyorum zaten.. Sevdiim ve sevdirdiim için de eleştirmek hakkım diye düşünüyorum... Dikkatinizi çekerim yapıcı olma gayretindeyim...
Yani diyeceğim o ki; biriniz de "yaptıysa hoş olmamış" diyin..!!!
8)
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

Bozcaada yazdı:Yaptıysa hoş olmamış.
(ama yapmaz)
:wink:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Bunun derdi ve tartışması bize düşmez. En azından ben izin vermem . Lütfen arkadaşlar başlıkla alakasız yazılar yazanlara ve bunlara cevap verenlere son uyarım Siteden sınırsız uzaklaştırılırsınız.

TOPIC CLOSED BY WEBMASTER
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.