neden f.d? onu seviyorum çünkü...
neden f.d? onu seviyorum çünkü...
hepimiz onun hayranlarıyız..onu çook seviyoruz ve inanıyorum ki hepimiz için hayatımızda apayrı bi yeri var..peki hiç düşündünüz mü neden fd?
ben onu hayatımda çok özel olan bi insanın aracılığı ile tanıdım,ve iyiki tanımışım..o gerçekten bambaşka bi insan..yazdığı sözler, yaptığı besteler, verdiği o coşkulu konserler kimde var ki? müziğin ticari kaygılarla ve amaçlarla yapıldığı günümüz dünyasında o farkını nasıl da ortaya koyuyor..millet sevenlerinin artması uğruna birçok programda yer alıp, çeşitli olaylarla kenidini belli etmeye çalışıyo..amam bizim fdmizin böyle bişeye ihtiyacı yok,çükü onun bizim gibi onu yürekten seven gizli hayranları var..
onu seviyorum çünkü;O APAYRI Bİ İNSAN..
SENSİZ ANLAMSIZIM F.D...
şimdi sıra sizde; NEDEN F.D?
ben onu hayatımda çok özel olan bi insanın aracılığı ile tanıdım,ve iyiki tanımışım..o gerçekten bambaşka bi insan..yazdığı sözler, yaptığı besteler, verdiği o coşkulu konserler kimde var ki? müziğin ticari kaygılarla ve amaçlarla yapıldığı günümüz dünyasında o farkını nasıl da ortaya koyuyor..millet sevenlerinin artması uğruna birçok programda yer alıp, çeşitli olaylarla kenidini belli etmeye çalışıyo..amam bizim fdmizin böyle bişeye ihtiyacı yok,çükü onun bizim gibi onu yürekten seven gizli hayranları var..
onu seviyorum çünkü;O APAYRI Bİ İNSAN..
SENSİZ ANLAMSIZIM F.D...
şimdi sıra sizde; NEDEN F.D?
-
- Site Admin
- İsim: Murat
sevgiyi ifade etmede en iyi olduğundandır belki de...sevginin yokluğunda özlemi seven,gündüzün yokluğunda geceyle yatandır o.özlemi severken ne acılar çektiğini yalnızca kendisi bilendir,sonra dayanamayıp çektiği acıları mısralara dökendir o...kısaca FD dir o...işte ona olan sevgim bu yüzden ifade edilemeyecek kadar büyüktür belki de...
-
- Takımdan
-
- Üye
- İsim: ali
There are one thounds reasens
There r one thosends reasons to I love FD.....Bi tanesi: Sadece işini yaparak bi yerlere gelmeye çaılşması , suni gündemler yaratmaya çalışmaması..Mesela Okan Bayülgen mahkemelik olmuşlar kimsenin haberi olmadı..
Bir diğeri de şarkılarının bizi anlatması ve sözlerin sıradan sözler olmaması
Bir diğeri de şarkılarının bizi anlatması ve sözlerin sıradan sözler olmaması