neden f.d? onu seviyorum çünkü...

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
odysseia

neden f.d? onu seviyorum çünkü...

Mesaj gönderen odysseia »

hepimiz onun hayranlarıyız..onu çook seviyoruz ve inanıyorum ki hepimiz için hayatımızda apayrı bi yeri var..peki hiç düşündünüz mü neden fd?

ben onu hayatımda çok özel olan bi insanın aracılığı ile tanıdım,ve iyiki tanımışım..o gerçekten bambaşka bi insan..yazdığı sözler, yaptığı besteler, verdiği o coşkulu konserler kimde var ki? müziğin ticari kaygılarla ve amaçlarla yapıldığı günümüz dünyasında o farkını nasıl da ortaya koyuyor..millet sevenlerinin artması uğruna birçok programda yer alıp, çeşitli olaylarla kenidini belli etmeye çalışıyo..amam bizim fdmizin böyle bişeye ihtiyacı yok,çükü onun bizim gibi onu yürekten seven gizli hayranları var..

onu seviyorum çünkü;O APAYRI Bİ İNSAN..
SENSİZ ANLAMSIZIM F.D...

şimdi sıra sizde; NEDEN F.D?
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Lavinya ancak bu kadar güzel söylenebilirdi. Platonizm ancak bu kadar güzrl şarkılarda anlatılabilirdi.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
dipnoisti

Mesaj gönderen dipnoisti »

sevgiyi ifade etmede en iyi olduğundandır belki de...sevginin yokluğunda özlemi seven,gündüzün yokluğunda geceyle yatandır o.özlemi severken ne acılar çektiğini yalnızca kendisi bilendir,sonra dayanamayıp çektiği acıları mısralara dökendir o...kısaca FD dir o...işte ona olan sevgim bu yüzden ifade edilemeyecek kadar büyüktür belki de...
yavuz

Mesaj gönderen yavuz »

ben onu nedensiz seviyorum

(bir çok nedeni var aslında ama aklıma gelmedi şimdi)
Kullanıcı avatarı
kumralada
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen kumralada »

onu seviyorum ...'gösterişten uzak, sadece müziğiyle varolmak istediği ve basardığı için' onu seviyorum ...'kelimelerle oynadığı tebesüm dolu oyuna benide katabildiği için' onu seviyorum ...'büyük bir mütevazılıkla mükemmel sarkılar yaptığı için' onu seviyorum ...'feridun düzağaç'olduğu için...
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

onu seviyorum çünkü sanki şarkıları benim yerime o yazmış gibi,ben düşünmüşüm hissetmişim ama bi türlü dökememişim kelimelere..benim yerime o yazmış söylemek istediklerimi..kısacası beni ifade etmiş şarkılarında..onu dinlerken kendimi bulmuşum..
ilse

ilse

Mesaj gönderen ilse »

hepinizle aynı fikirdeyim... ilse...
hooligan

Mesaj gönderen hooligan »

niyesi var mı abi ?? cunku o feridun duzagac.....
bundan daa ei cvp var mı ? :)
buralarsoguk

Mesaj gönderen buralarsoguk »

asigim bu adama yaaaaaaaa
bilinmezlik

Mesaj gönderen bilinmezlik »

düşşel,karmaşık , şarkı sözlerinin anlamının içinde anlamı olan,değişik bir yorum.. iyi niyetli ve duygu yüklü bir yürek adamı...şarkılarıyla kişiliğiyle yüreğiyle farklı biriii ve bunuda hissettiriyo !! çokk seviyorum onu....
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

fdyi ben çok sevdiğim bi arkadaşım sayesinde tanıdım.tanıyış o tanıyış...ezgilerinde kaybolup gittim. aşk imiş bin mana ile cevherdir fd nin kelamında. bi sanatçı aşkı ancak bu kadar anlatabilir.fd gönül yelkenlimizdir.deryalara seyahate çıkmasaydık ne işimiz olurdu onunla?ne işm olurdu onunla.
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

There are one thounds reasens

Mesaj gönderen hseven359 »

There r one thosends reasons to I love FD.....Bi tanesi: Sadece işini yaparak bi yerlere gelmeye çaılşması , suni gündemler yaratmaya çalışmaması..Mesela Okan Bayülgen mahkemelik olmuşlar kimsenin haberi olmadı..
Bir diğeri de şarkılarının bizi anlatması ve sözlerin sıradan sözler olmaması
fnoktagnokta

Mesaj gönderen fnoktagnokta »

çok basit. çünkü insan kendine kendini hatırlatanı sever. ve kendini anlatanı... öyle değil mi arkadaşlaaar...
tarikbolat

Mesaj gönderen tarikbolat »

nedenmi fd kalite kalite kalite sözler sözler sözler işte fd her şarkıda fd fd fd
dipteyim sondayım ama yinede FD FD FD FD FD SENSİZ ANLAMSIZIM FD FDFD
:D :D :D
yavuz

Mesaj gönderen yavuz »

feridun düzağaç herşeyiyle bir ayrıcalıktır ...başka lafa ne hacet