insanın her ruhalinde dinleyebileceği şarkıları üreten iki değerli insan tanıyorum.İlki hayatımın vazgeçilmezi olan Feridun,diğeride Şebo.Her şarkının hakkını vererek söyleyen böyle kim var başka.
offff yaaa şebnem ferah süpper bi şarkıcı yaa!.. her kaseti ayrı güzel. can kırıkları da mükemmel şarkı olarakta kaset olarakta.
şebnem ferah ın konser performansı da çok iyi. inşallah kısa zamanda konser görüntülerini bi CD haline getirir. yeniliklere her zaman açık sonuçta şebnem.
alkışlıyorum şebommmm
şebnem ilk çıktığı günden bu yana bitanedir.. şarkıları superr.. lisedeykende dinlerdim üniversite bitti yine dinliyorum.. yaşlanıncada dinliycem galiba elimde bastonla ritim tutarım...
"SEBNEM FERAH"
asi, basarili, cesur ... kelimeler yetse daha neler soylemek isterdim sebnemim icin ama.
onu dinlemeden birgunum bile gecmez. herseyiyle mukemmel. fanatik bir sebocu olarak acilen LONDRADA konser vermesini istiyorum.
[/img]
VAZGECTIM DUNYADAN sonu gelmisti OYUNLAR'IN ve SIGARA'ya basladim bu yuzden, actim butun PERDELER'i boyle NEREYE KADAR dedim sonra BEN SARKIMI SOYLERKEN artik belli oldu GOZLERIMIN ETRAFINDAKI CIZGILER derken MAYIN TARLASInda dolasip durmusum, ama DAHA IYI OLMAZMIYDI. cok daha iyi oldu CAN KIRIKLARI yla yuzdum OKYANUSta ve cogaldi CAKIL TASLARI m.
sebnem ferah kendi kılas manın da tek sarkılarını içten sölüyor rakcılardan öle içten ve rtkileyici söleyen kimse yok ben ce rakcıların hepsini severek dinlerim ama sebonun yeri ban baska ne dersiniz arkadaslar