Şebnem Ferah

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..
SF

Mesaj gönderen SF »

HASTASIIIIIIIIIIIIIYIM HASTASIYIIIIIIIM
sebnem ferah ustune değil sarkıcı ve soz yazarı insan tanımam bee (peygamberimiz haric :oops: ) kadından sonraki ilerleyebildigi tek album son albumu bence, sert ona daha cok yakısıyo ve bu albumde sesini daha iyi kullanmaya baslamıs. daha iyi bağırıyo, lakin 5 album cıkaran, ayda 3 konser veren daha da onemlisi sahne performansı bu kadar mukemmel olan biri nasıl hala konser dvd si cıkarmaz anlamıyorum. internetten dusuk kalitedeki videolarını indirmekten kotayı mahfediyorm :wink:
ustelik bir cogunda bisey anlasılmıyo. Dream'de ne zaman iyi-kotu canlı performansını yakalasam izlerim, hos bi sarkı "ayrı-ayrı" diye bagarırken falan harika oluyor. 5 albumunun yanı sıra butun duetleri de var. "degirmenler"i siddetle tavsiye ederim :lol:
LizaRd_KinG

Mesaj gönderen LizaRd_KinG »

kesinlikle süper bi insan..bikere çok iyi sesi var 10 senedir ona 1 tane rakip bile çıkmadı tamamen kendi halinde popülerlikten uzak kesinlikle prenses diye tabir edilecek insan.Hastasıyım Kesinlikle bir şeboistim..
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

keşke "Okyanus" a klip çekse o şarkı benim düşüncelerim, söylemek isteyipte söyleyemediklerim resmen.
mad_madame

Mesaj gönderen mad_madame »

bir insan bağırıp da rahatsız etmiyorsa,rock müziğin ne olduğunu hissettirebiliyorsa,şarkılarında insan kendinden geçebiliyorsa,ve bunu bir kadın yapabiliyorsa,anlayın ki o türkiyenin birinci değil tek kadın rock sanatçısı şebnem ferahtır..
*elaa*

Mesaj gönderen *elaa* »

Ben Şebnem Ferahın en çoook deli kızım uyan parçasını seviyorum aslında hepsini seviyorum ama en çook beğendiğim bu parça...

Ooff Oooofff
mükemmel bir kadın :!: :!:
patosss

Mesaj gönderen patosss »

mükemmel bir sesi var...mütavazı hayatıyla her zaman takdir ettiğim biri...o yüzden dinlenmeye değer diyorum ama öyle çok hayranı olduğum söylenemez...ama çok kaliteli müzik yaptığını söyleyebilirim...yorgun diye bir şarkısı vardı onu hala dinlerim..hımmm,bi de sil baştan...
Lawinia

Mesaj gönderen Lawinia »

istisnasız türkiye'nin en iyi kadın rock sanatçısıdır. iyi besteci, süper söz yazarıdır.
güzel insandır, canlı performansı müthiştir. hakkında söylenecek güzel milyonlarca söz var ama kelimeler yetse...
tapılası tanrıcam benim.. burnundan öperim =)
aycell_xxx
Üye
Üye
İsim: aysel

Mesaj gönderen aycell_xxx »

benim de çakıl taşlarım var :cry: :cry: :cry:
fd_rocker
Üye
Üye

Mesaj gönderen fd_rocker »

şeboooo seni gerçekten çok seviyorumiHarikasın canım benim :D
çilekeşgirl

Mesaj gönderen çilekeşgirl »

kesinlikle müthiş bi kadın bütün şarkıları çok güzel okyanus,ben bir mülteciyim,can kırıkları,silbaştan,gözlerimin etrafındaki çizgiler,şarkımı söylerken....

ne diyelim başka MUHTEŞEM
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

cemre_ yazdı:can kırıkları na 5 klip gelecekmiş.3. ben bir mülteciyim...
bu haber doğruysa çok sevinirim çünkü şebo her albümünde 2 tane klip çekip sonra sırra kadem basıyo ve kendisini çok özletio ayrıca bu albümün en kilit şarkıları(albümün sertliğini bire bir yansıtması nedeniyle)ben bir mülteciyim ve delgeçten birine mutlaka klip gelmeli,hoşçakal ve geçmişe yolculuk da görsel açıdan ii parçalar
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

Rock müziğin gerçek kraliçesine Akdeniz Üniversitesi konseri için teşekkür ederim ve yavaş yavaş yaşlandığımı bana hissettirdiği sitem ederim...
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

Bu konser bir de Feridun Düzağaç ın ne denli büyük bir insan olduğunu da bana bir kere daha göstermiş, beni yıllar yıllar öncesine götürmüştür. .. Tabi sebeplerini burada yazmayacağım o ayrı... :?:
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

Bu mesajı önemsemeyiniz...
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
zeyil
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen zeyil »

gerçekten harika bi rockçı...
sesi zaten mükemmel şarkılarıda öyle tabiki...
geçen pzrtesi manisada bi konser verdi ve benm hayranlığım bi kat daha arttı.performansı harikaydı ayrıca çok çokda şekerdi.sempatik ve içtendi....
o gerçekten çok iyi.....