sebnem ferah turkıye ıcın cok onemlı bı ısım eft yaptıgı muzık ıle yaptıgı ısler ıle cok ıyı bı kısı ve onu adına bırseyler yapma benı mutlu edıyor 26 mayıs gunu konserıne gıttım ve sıtce orda onu ıle cok guzel saatler gecırdık ve hada ben penasını aldım tabı onu bı sıtesın admınde benım sagolasın pınar abla dırek bana verdı ama mıllet cok rahsız oldu herkes bana ver bana ver derken ben bırsey demedıgım hallıde bana gelınce bende cok sevındım sebocuyuz var mı otesı
..şu başlığı koyan arkadaşa teşekkürler öncelikle..harika bi insan Allah once güzellik vermiş sonra ses..kişilik bakıındanda cabası..pek fazla magazın haberşerinde gorunmemesi zaten herşeyi açıklıorr...hakkında söylenebilecek en ii kelime:''MÜKEMMEL!''
''.. dAmLaLaRdA yÜzMeK gİbİsİ yOk..........''
şebnemmm ah onu anlatmak ne zorrr her sey yetersiz kalıyo yanında...bi o bi de fd ötesi yooookkk...29unda çeşme'de yine muhteşem bi konser olack kaçırmamak lazım
bana soylıyecek fazla soz kalmamıs zaten onu anlatmaya benım kelıme daragacım yetmez.tek kelıme ıle super bayanların soz yazma bakımından fd sı. fd den sonra bolesıne derın anlamlı soz yazan bı kac kısıden bırı ne dıyeyım superrrrrr.
kelimeler yetse anlatcam biraz şeboyu ama nedense hep gidenin ardından söyliyecek sözlerin bitmemesi gibi yani kalıp o acıyı hep yaşamak gibi onu dinlemek yada anlamak sana ne kadar teşekkür etsem ne kadar kendimce konuşsam yine de hakkınca anlatamam seni iyiki seninleydik ve iyiki sende bizle beraberdin . .
Dün Bulutsuzluk 20. yıl konserinde "Sözlerimi Geri Alamam"ı bir söylediler ki adeta şok oldum. tüylerim diken dikendi.
muhteşem söyledi şebnem...
yine dinletti bize o muhteşem sesini..