Şebnem Ferah

Burada Diğer Rock Müzik Sanatçıların Panoları Bulunmakta. Bildiriler, konserler, albümler, şarkı sözleri, incelemeler ..
007ela
Üye
Üye

Mesaj gönderen 007ela »

MÜZİK ,,,SES,,,KALİTE,,,GÜZELLİK,,,HIRS,,,YETENEK,,,BUNLARIN HEPSİ BİR YERDE TOPLANDI BU HAYTTA ODA ŞEBNEMMM FERAHTAAAAAAAAAAAA
melis15
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: melis

Mesaj gönderen melis15 »

aşkım ya o bnm ....çok sewiorummmm off ooff
sebocuyuz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen sebocuyuz »

sebnem ferah turkıye ıcın cok onemlı bı ısım eft yaptıgı muzık ıle yaptıgı ısler ıle cok ıyı bı kısı ve onu adına bırseyler yapma benı mutlu edıyor 26 mayıs gunu konserıne gıttım ve sıtce orda onu ıle cok guzel saatler gecırdık ve hada ben penasını aldım tabı onu bı sıtesın admınde benım :) sagolasın pınar abla dırek bana verdı ama mıllet cok rahsız oldu herkes bana ver bana ver derken ben bırsey demedıgım hallıde bana gelınce bende cok sevındım :) sebocuyuz var mı otesı :)
canddido
Üye
Üye

Mesaj gönderen canddido »

bu ayın 24ünde konseri wardı bn tabiki baş rollede gittim :lol: harikaydı yaa nasıl bir ses war öle şeboda.... şarkıları söölerken bnm sesim kısıldı wala :lol:
prenses
Üye
Üye

damlalarda yüzmek gibisi yok!

Mesaj gönderen prenses »

..şu başlığı koyan arkadaşa teşekkürler öncelikle..harika bi insan Allah once güzellik vermiş sonra ses..kişilik bakıındanda cabası..pek fazla magazın haberşerinde gorunmemesi zaten herşeyi açıklıorr...hakkında söylenebilecek en ii kelime:''MÜKEMMEL!''
''.. :rock: dAmLaLaRdA yÜzMeK gİbİsİ yOk..........''
elf57
Üye
Üye

Mesaj gönderen elf57 »

rock denilince akla gelen ilk kişi ve en önemli isim bencee
witch03
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen witch03 »

şebnem ferahtan başka kadın rocker tanımıorum ve gerçekten sesini en beğendiğim şarkıcılardan...
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

witch03 yazdı:şebnem ferahtan başka kadın rocker tanımıorum ve gerçekten sesini en beğendiğim şarkıcılardan...
vega solisti Deniz ile birlikte bence...
yalnizligimsanaemanet
Üye
Üye

Mesaj gönderen yalnizligimsanaemanet »

güçlü vokal,güçlü sözler,güçlü kişilik,güçlü kadın...dinlediğim en iyi kadın rockçı...canlı performansı da harika...
pieceofdark
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen pieceofdark »

şebnemmm ah onu anlatmak ne zorrr her sey yetersiz kalıyo yanında...bi o bi de fd ötesi yooookkk...29unda çeşme'de yine muhteşem bi konser olack kaçırmamak lazım
nwtzk
Üye
Üye

Mesaj gönderen nwtzk »

bana soylıyecek fazla soz kalmamıs zaten onu anlatmaya benım kelıme daragacım yetmez.tek kelıme ıle super bayanların soz yazma bakımından fd sı. :lol: fd den sonra bolesıne derın anlamlı soz yazan bı kac kısıden bırı ne dıyeyım superrrrrr.
zomzeus
Üye
Üye

Mesaj gönderen zomzeus »

kelimeler yetse anlatcam biraz şeboyu ama nedense hep gidenin ardından söyliyecek sözlerin bitmemesi gibi yani kalıp o acıyı hep yaşamak gibi onu dinlemek yada anlamak sana ne kadar teşekkür etsem ne kadar kendimce konuşsam yine de hakkınca anlatamam seni iyiki seninleydik ve iyiki sende bizle beraberdin . .
yaskaman

Mesaj gönderen yaskaman »

Dün Bulutsuzluk 20. yıl konserinde "Sözlerimi Geri Alamam"ı bir söylediler ki adeta şok oldum. tüylerim diken dikendi.
muhteşem söyledi şebnem...
yine dinletti bize o muhteşem sesini..
seyytan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Metin Çetin

Mesaj gönderen seyytan »

yaskaman yazdı:
witch03 yazdı:şebnem ferahtan başka kadın rocker tanımıorum ve gerçekten sesini en beğendiğim şarkıcılardan...
vega solisti Deniz ile birlikte bence...

aylin aslım ve özlem tekin e ne dersinn... benim icin dordune aynı ma özlem tekin halen bir numara... :twisted:
zomzeus
Üye
Üye

Mesaj gönderen zomzeus »

eğer hala dinlemeyen varsa balans manevra soundtrack şebnemin gönülçelen yorumunu dinlesin ve hayatının en mutlu anlarını yaşasın :!: