Olum orta okulda çok oynadım doktorculukta.Kuleli de bizi hasta rolunde oynatmak isteyince komutanlar bizde o işleri bıraktık mecburen.Gerçi kamplarda hemşire rolünde üstüme yoktu ama neyse bu konulara girmeyelim sonra ilerde benim başım belaya girer.Sonra vay yafrum bizim hemşire gelmiş falan diye adımız çıkar valla....
Sie lem olum siz bilmiosunuz rolleri bak şimdi.Kampta Komutanlar Hatene yönetimini,Harbiyeliler doktorları,Öğrenci kıdemlileri hasta bakıcıyı,Öğrenci kıdemli onbaşılar(yani ben) hemşireleri,Bi poka yamayan diğerleri ise Hastaları..oynarlardı.Bakın hemşire olmak o kadar kotu değil olum sorun hasta olmaktı.Biz kamptayken Çoğu sürünmeden yırtardık.İşte size kampın nası geçtiğini bir hastane edasıyla anlattım.Dediğim gibi hemşire o kadar kötü değil olum.Sizde askere gidin hemşire olmak için can atacağınız olum şimdiden sölim.
hehehehhe kulelili la ne adamsin . Aman asker konusunu acmiyak simdi bir actin mi bir daha kesilmez de bu melet . Ama kulelili ben kucuk ken cok doktorculuk oynadim la En sevdigim oyunduda sabah aksam oynardim hele bir de isin icinde kiz da oluca baska olurdu