Olum bunlar hayatın gerçekleri kabullenmek zorundayız.Benim msg larım tabi enteresan olcek askeriyede hangi şeyler normalki.Ne demişler...
ASKERİYENİN OLDUĞU YERDE MANTIK ARANMAZ
Ben burda espiri mayetinde o cümleyi kullandım KaraDüş.Askeriye çok farklı bir ortam bu niye böle, bu emir çok saçma , bu kural çok mantıksız diyen(ben dahil) insanlara şahit oldum.En önemli kural bir üstün verdiği emir sana ne kadar saçma veya mantıksız geliyo olursa olsun senin onu yorumlamak gibi seçeneğin yok,uygulayacaksın emir emirdir.Yani o lafın devamını getirmek gerekirse askeriyede mantık aranmaz emir emir kural kuraldir.Bu bize asker ocağına ilk girdiğimizde aşılanan ilk olaydır.Ben o lafı ciddi manada deilde espiri mayetinle kendim için kullandım.Umarım ne anlatmak istediğimi anlamışsındır.
La KuLeLiLi asker e yuz kere gitmis gibi bilgilisin la . Helal sana ama sende cok dogru soledin ama KaraDuS te bisileri dogru soledi . Sonucta her iki kiside bisileri dogru soledi onun icin hakli taraf yoq .
Çok haklısın hemşo bu lafı ulu orta kullanmamak gerek.Hata ettim özür dilerim.Ama kesinlikle espiri amacıyla sölemiştim onu başka bi amacım yoktu.Arkadaşlar arasında çok kullandığımız için ağızımdan çıkıverdi işte.Tekrarlamıcama emin olabilirsin.
Ok herkez baristi galiba . Ama ilginc hikaye anlatan yoq su an ama yinede hayat saten basli basina bir hikYE DEGILMI . Anlatmayada gerek yoq yane . Saten ilginc olaylari yasiyoruz yeterince