SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS ÖSS........................

kötü, kötü herşey ters!
zomzeus
Üye
Üye

Mesaj gönderen zomzeus »

sahurdan sonra öğlen 12 ye kadar king oynadık bunun ardından bi yattık şimdi kalktık tuttuğumuz oruç kabul olur mu bilmiyom ama dün akşam king çok zevkliydi gece bize anlattı ki yenilen pehlivanın güreşe doyduğu görülmemiş :lol:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

günah günah :)
~
ansızın gelecek gibisin..
zomzeus
Üye
Üye

Mesaj gönderen zomzeus »

sevgili günlük bayramda ailemin yanına gidemedim arkadaşlarımla istanbuldaydım çok eğlendik özellikle bayram sabahı şeker toplamaya gelen çocuklardan biri " herkes şeker veriyo siz para verin " demesi hepimizi dumura uğrattı :lol:
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

ey sevgili en sevgili günlükcüm
berbat günler birbiri ardına akıp gidiyor...öss ye hazırlanıyo olmaktan nefret ediyorum..sistemin çarklarının dişlileri arasında ezilmektende..ama olsun mutsuzluğun beni alıp götürmesine izin vermiyorum..bu hayata sıkı sıkı bağlanmamı sağlayacak pek çok şey var....bütün bunları geride bırakacağımı hissedebiliyorum...güzel günler için güneşin doğacağı zamanda gelecek....umud etmekten vazgeçmicem
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

sevgili günlük...
bugün artık hakkaten delirme noktasına geldim... ne onunla oluyo ne onsuz... şu anda ona çok kızgınım... tamam unuttum artık seni diyorum...( diyemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!) ama işte canım yanıyo... unutmamıyorum yapamıyorum... hayatımda öyle bir yer etti ki... konuşurken beni sinir ediyo, kalbiim çok kırıyo( gerçi bunun farkına hiç bi zaman varmadı)... konuşmuyorum bende, ama o gidince içim buruluyo... offfff.. napcam ben yaa!!!! aklımla kalbim bir türlü buluşmuyo!!!
fuat
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen fuat »

Ben evliyim evli bir bayana aşık oldum, hemde msn ile yani lavinya ya mutlumuyum yoksa mutsuzmu bilmiyorum
Parmaklarım buz gibi ne oluyor bana bilmiyorum
mumu
Yeni Üye
Yeni Üye

üüüüffff

Mesaj gönderen mumu »

sıkıcı kötü yorucu bunalım bi gün daa bitti :cry:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

bitsin artık sonbaharım, artık kışa girmek istiyorum.. biliyorum kış gelmeden, kışı tüm şiddetiyle,acısıyla yaşamadan bahar gelmeyecek :((((
~
Kullanıcı avatarı
nalan
Üye
Üye
İsim: nalan

Mesaj gönderen nalan »

gelir sinancığım kışta gelir gider yine sonbahar gelir sonra yaz sonra tüm güzelliğiyle bahar vs. vs.
önemli olan senin psikolojinin her zaman yaz mevsiminde olması dimi arkadaşım :wink:
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin

Mesaj gönderen sinan »

nalancım teşekkürler. benim mevsimler allak bullak oldu. son iki yıldır sonbahardayım. son iki aydır baharı yaşıyor gibiyim ama aynı gün içerisinde kışı da yaşıyor gibiyim..

güneşin bahar güneşi mi kış güneşi mi olduğunu çözemiyorum :( ama o güneşten ne olursa olsun ısınmak istiyorum
~
desperada
Üye
Üye

Mesaj gönderen desperada »

Dagildi kafam yine iyice... büyüyünce toparlarim diye düsünüyorum... :roll:
:rock:
dinledimdeanladim
Banlanmış Üye
Banlanmış Üye

Mesaj gönderen dinledimdeanladim »

of günlükcüm ya yağmurlu bi istanbul sabahına hasta olarak uyandım nefes almak için binbir çaba sarfediyorum sesimde burnuna mandal tutuşturmuş palyoçalar gibi çıkıyo...ayrıca ders çalışmam da lazım yarın gene dersane başlıyo of şu aylar hayırlısıyla bitsede kurtulsam..he bi de eski defterleri yeniden açmaya çalışanlar canımı sıkıyo biten bişi bitmiştir geri dönülüp o eski büyü nasıl yakalanır ki
elifsencan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen elifsencan »

ben ilk defa yazıyorum daha önce günlük tuttuğum olmuştu heyecanlı bi olaymış:) güldüüme bakma sevgili günlüük annem hasta olmuş bugün:( sabahtan beri ona bakmaya bişeyler yapmaya çalışıyorum inş ciddi bişey değildir büyüdüm kazık kadar oldum ama ona bigün bişey olursa diye çok korkuyorum onsuz ne yaparım bilmiyorum.ama kızıyorumda çünkü çok sigara içiyo...
cmrtsi
Üye
Üye
İsim: Aslı

Mesaj gönderen cmrtsi »

özlüyorumm.. çok özlüyorımm...