SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Üye
- İsim: nilgün
-
- Üye
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
-
- Banlanmış Üye
ey sevgili en sevgili günlükcüm
berbat günler birbiri ardına akıp gidiyor...öss ye hazırlanıyo olmaktan nefret ediyorum..sistemin çarklarının dişlileri arasında ezilmektende..ama olsun mutsuzluğun beni alıp götürmesine izin vermiyorum..bu hayata sıkı sıkı bağlanmamı sağlayacak pek çok şey var....bütün bunları geride bırakacağımı hissedebiliyorum...güzel günler için güneşin doğacağı zamanda gelecek....umud etmekten vazgeçmicem
berbat günler birbiri ardına akıp gidiyor...öss ye hazırlanıyo olmaktan nefret ediyorum..sistemin çarklarının dişlileri arasında ezilmektende..ama olsun mutsuzluğun beni alıp götürmesine izin vermiyorum..bu hayata sıkı sıkı bağlanmamı sağlayacak pek çok şey var....bütün bunları geride bırakacağımı hissedebiliyorum...güzel günler için güneşin doğacağı zamanda gelecek....umud etmekten vazgeçmicem
-
- Üye
- İsim: Aslı
sevgili günlük...
bugün artık hakkaten delirme noktasına geldim... ne onunla oluyo ne onsuz... şu anda ona çok kızgınım... tamam unuttum artık seni diyorum...( diyemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!) ama işte canım yanıyo... unutmamıyorum yapamıyorum... hayatımda öyle bir yer etti ki... konuşurken beni sinir ediyo, kalbiim çok kırıyo( gerçi bunun farkına hiç bi zaman varmadı)... konuşmuyorum bende, ama o gidince içim buruluyo... offfff.. napcam ben yaa!!!! aklımla kalbim bir türlü buluşmuyo!!!
bugün artık hakkaten delirme noktasına geldim... ne onunla oluyo ne onsuz... şu anda ona çok kızgınım... tamam unuttum artık seni diyorum...( diyemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!) ama işte canım yanıyo... unutmamıyorum yapamıyorum... hayatımda öyle bir yer etti ki... konuşurken beni sinir ediyo, kalbiim çok kırıyo( gerçi bunun farkına hiç bi zaman varmadı)... konuşmuyorum bende, ama o gidince içim buruluyo... offfff.. napcam ben yaa!!!! aklımla kalbim bir türlü buluşmuyo!!!
-
- Yeni Üye
-
- Admin
-
- Üye
- İsim: nalan
-
- Admin
nalancım teşekkürler. benim mevsimler allak bullak oldu. son iki yıldır sonbahardayım. son iki aydır baharı yaşıyor gibiyim ama aynı gün içerisinde kışı da yaşıyor gibiyim..
güneşin bahar güneşi mi kış güneşi mi olduğunu çözemiyorum
ama o güneşten ne olursa olsun ısınmak istiyorum
güneşin bahar güneşi mi kış güneşi mi olduğunu çözemiyorum

~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
-
- Banlanmış Üye
of günlükcüm ya yağmurlu bi istanbul sabahına hasta olarak uyandım nefes almak için binbir çaba sarfediyorum sesimde burnuna mandal tutuşturmuş palyoçalar gibi çıkıyo...ayrıca ders çalışmam da lazım yarın gene dersane başlıyo of şu aylar hayırlısıyla bitsede kurtulsam..he bi de eski defterleri yeniden açmaya çalışanlar canımı sıkıyo biten bişi bitmiştir geri dönülüp o eski büyü nasıl yakalanır ki
-
- Yeni Üye
ben ilk defa yazıyorum daha önce günlük tuttuğum olmuştu heyecanlı bi olaymış:) güldüüme bakma sevgili günlüük annem hasta olmuş bugün:( sabahtan beri ona bakmaya bişeyler yapmaya çalışıyorum inş ciddi bişey değildir büyüdüm kazık kadar oldum ama ona bigün bişey olursa diye çok korkuyorum onsuz ne yaparım bilmiyorum.ama kızıyorumda çünkü çok sigara içiyo...
-
- Üye
- İsim: Aslı