bugün kendimi çocukluğumu özlemiş buldum. arada bir o anları düşünürken yakaladım kendimi. hep bir gülücük bir çoşku vardı içimde. bakalım sonunda ne olacak...
Bugun A milli futbol takiminin italya macı var cok heycanlıyım acaba mac ne olacak... İsallah italya yı yeneriz... Hadi cocuklar 72 milyon turk arkanda... Her zaman yanındayız yalnız bırakmayacız...
bugün o saçma sapan günlerden biriydi...morelman çöküntüdeydim ama acayipte güldüm...sinirlerimin bozuk olması kahkahalara yansımış olsa gerek...lanetler yağdırırdım şu saçma geçen aylara önceden olsa..ama artık eski ateşliliğim kalmadı ki...gerçekten yorgunum
işler hala ters gidiyo günlük.. kaç ay oldu.. ne zaman şans yüzümüze gülecek? ne zaman kıracağız şeytanın bacağını?.. ne zaman uzaklaşacak bu bela başımızdan?.. ne zaman...
hayatın ne kadar güç olduğunu gördüm bugünde . toparlanamadım dah aişe başlayamadım. uzaklarda ve beni özlüyor biliyorum yanında olamıyorum. ona söyle onu hiç unutmadım unutamam da...
sevgili günlük ben bugün küçük pembe bi yalan söyledim ama içim hiç de rahat değil..of napim mecbur kaldımda diyebiliriz korkuyorum çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü..........