SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
marziye
Üye
Üye
İsim: marziye

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen marziye »

günaydın günlük bugün iyi başladı gibi. bir severken bir sevmeyen bir insan gibi hissetsemde.. ne karmaşık bir cümle oldu değilmi?? aslında bu benim kendimi kendime kolayca itiraf edemememden kaynaklanıyor. halbu ki kabul edemeyecek birşeyde yok hani ortada. ama gerçek hep acıdır hep acıtırya insanı belki yanmaktan korkuyorum.evet seviyorum ama onun beni gördüğü bile yok!bugün saydımda tam 7yıldır böyle azap gecelerde yüreğim, bir türlü güneş doğmadı.. gidenler oldu ara ara kalanlarda, ama gözlerim hep onu aradı içimde, ne zaman gitmemek adına hoşgeldin diyeceğim meçhul. belkide hiçbir zaman. ışık istiyorum artık ama nasıl olacak bilmiyorum. :roll: ilk adımı atıpta söyleyeyim; çok uzağız, çok uzağımda, çok uzağım kendime, yalnızım.. kimse yok yanımda.
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

slm günlük hasta oldum ben biliyomusun iğne yaptılar uff oldum :cry:
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

Günlük başım çatlamak üzere :(
lyddek
Üye
Üye
İsim: Ece

Mesaj gönderen lyddek »

Belkilerle başladı bugün.. özlediğimi sandıklarım vardı bugün kafamda, belki o da beni özlemiştir,belki pişmandır yaptıkları için, belki gerçekten aldatmamıştır beni, belki dönmek için bahaneler düşünüyodur yine.. yaşanmış onca şey bir çırpıda silinmiyor elbette..ama hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı kesindi bundan böyle.çok acı yaşanan onca şeyin bir anlık kaçamakla berbat olması.karşıma geçip beni affet, yanımda ol demekle unutulmuyor.O da biliyor aslında unutulmayacağını..Ama atladığı bir şey var ki; o bende çoktan bitti..
elif53
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: mine

Mesaj gönderen elif53 »

bugün biraz daha alışmış gibiyim hareket vaktine ilk gün ağladım ikinci gün avantajlarını düşündüm sonra da zamana bıraktım işte kendime rağmen yaşamaya çalışıyorum üstümde bir yorgunluk var geleceği düşününce ağırlaşan sonradan özleyeceğim günleri yaşıyorum bugünlerde tamam üniversite her yönüyle güzel yalnızlığı da severim ama bu kadarı ağır gelir mi acaba yüreğime annemler yurtdışına abim samsuna ben istanbulda bir başıma korkuyormuyum hayır o günlerin gelmesini istiyormuyum susuyor kalbim cevap vermiyor herşey daha kolay olabilirdi en sevmediğim sözcüktür keşke onun için kullanmayacağım ama bu gerçeği değiştirir mi ki ?

---
Mesajının Yöneticiler tarafından düzenlenmiştir.
Lütfen türkçe imla ve yazım kurallarına uyunuz.
Site duyurularını okuyunuz
Blavinia
Üye
Üye
İsim: nesli

Mesaj gönderen Blavinia »

selam günlük merak etme hala hayattayım
picasso
Takımdan
Takımdan
İsim: suat

Mesaj gönderen picasso »

....ve merhaba günlük yine sana.....bir yolculuğa çıkmıştıkseninle ve düşlerimizle..ilerliyorduk masmavi bir denizde küreklerimizle... her dalgada bir başka sallanan sandalımızla.yanımızda kalan bir avuç mutlulukla..ne ekmek ne su ne de şarap....ama sende biliyordun ki biz onlar olmadan da mutluyduk.mutluluğun tam anlamını bulmuşmuyduk?ne dersin ıssız bir adanın sessizliğine kürek çekmeye?orada bizi umut bekliyordur belki mavisiyle,yeşiliyle hatta tüm renkleriyle...bembeyaz bir kumsalda serin rüzgarın tadını tenimizde hissederdik belki de...belki de ruhumuzdan nağmeler üfleyip bir şişeye,atardık denizin kalbine.o bizi anlardı kimse anlamasa da...o şişeyi belki bir denizci bulurdu belki de kendi halinde bir balık...bulunca?anlayacaklardı bizi...neden gözlerimizden başka birşey görmediğimizi...ama belki de anlamayacaklardı kimbilir belki de gülüp geçeceklerdi aşkımıza....ama aşk sonsuzluğa açılan ve bize bahşedilen en mükemmel hediye değilmiydi?anlamayan gözler neden bakardı?neye bakardı....senin gözlerin olmasa benim gözlerim bu kadar önemli olurmuydu?birçift gözdü işte beni sana bağlayan ve bu ıssız ada bizim olacaktı birçift gözle....

herneyse günlük seni bugece çok sıkmak istemem ...

hoşçakal(şimdilik)
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Selam günlük..Bugün öyle ilginç bir şey yaşamadım..Sana yazmak geldi sadece içimden..Sana yazmak hoşuma gidiyor,sen olmasan da yazmak gidiyor hoşuma,anlatmak bir şeyleri..Seninle konuşur gibi kendimle konuşmak..Anlatmaya çalışmak düşünüpte kabullenemedklerimi..Önceden de yazardım ben,estikçe,öylesine..Daha bir içten konuşurdum kendimle..Öyle miydi sahiden??Gerçekten konuşabiliyor muyduk seninle,bütün kelimelerle??
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

merhaba günlükçüğüm...
bugün benim için zor ve stresli başladı :? ama şuan itibarıyla hayata daha olumlu bakmaya başladım!
inanıyorum her şey güzel olacak...yani en azından inanmak zorunda olduğumu biliyorum. :roll:
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

çoooooook kötüyüm son bir kaç ayın en kötü günü diyebilirim son zamanlarda hiç böyle olmamıştım iyileşecem inşallah toparlanmalıyım!
marziye
Üye
Üye
İsim: marziye

Mesaj gönderen marziye »

müjde annem geldi günlük çok mutluyum çokkkk
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Evet günlükcüm sonunda adadayım :wink: gerçekten harika ada havası anlatmakla olmaz gelip görmeniz gerek,fakat burada bizlerle birlikte olmasını istediğim o kadar dostum var ki.Her ne kadar onlar yanımızda olmasa da Kankam ile konuşurken her lafımızda onlarıda anıyoruz.Ada'dan selamlarımı yolluyorum günlükcüm görüşmek üzere, ayazma beni bekler 8)
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

görüşmeyeli nasılsın günlük ?

kaç ay oldu bilmem yazmayalı , günler birbirinin aynı olunca yazamıyor insan... seninle görüşmeyeli neler oldu bakalım hayatım da ? terkedildim -farklı dünyalar meselesi - o jüpiterden falanmış sanırım ben garip bir dünyalı :( hal böyle olunca yaşanmazmış aşk , aşk ın farklı dünyaları da varmış... oysa benim bildiğim aşk dünya da ve uzay da aynı , sanırım dinazorların nesli tükendi kelimesi büyük bir yalan , baksana MODERN ZAMAN AŞKLARINA KARŞI ne kadar da dinazor kalmışım...

herkes kendi derdinin peşinden koşuyor artık... oysa şöyle demiş bir şiirinde YILMAZ GÜNEY :

HAYAT BİZE MUTLU OLMA ŞANSI VERMEDİ SEVGİLİ
ÇÜNKÜ BİZ KENDİMİZDEN BAŞKA
HERKESİN ACISINI KENDİ ACIMIZ BİLDİK...

o da dinazor kalmış demek ki... biz dinazorlar var oldukça modernizme karşıyız bu böyle biline... çünkü hala leyla-mecnun hikayeleri mutlu ediyor bizi... böyle aşklar da yaşanmış vakti zamanında -fi tarihinde- diyoruz...

EY AŞK ,

YAŞIYORSAN HALA
VE BİRGÜN TEKRAR ÇIKACAKSAN KARŞIMA
BU KEZ ÇIRILÇIPLAK GEL
HİÇBİR YASAK
HİÇBİR DARBE
HİÇBİR DEVRİM YIKMASIN İÇİMDE Kİ
HAKİMİYETİNİ...

SE.A. 30 AĞUSTOS 2007
BİR DELİNİN GÜNLÜĞÜ...
picasso
Takımdan
Takımdan
İsim: suat

Mesaj gönderen picasso »

günlük şuara canım sıkkın seninle paylaşacağım çokşey var ama ....sonra...hoşçakal
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

Harika bir cuma günü geçirdim günlük. O'na ve bu günü yaşamamı sağlayan arkadaşlarıma çok teşekkürler. :D :D