SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen SONBAHAR »

Dilerim yarın çok geç olmaz günlük. :(
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

ilginç bir gün günlük
bir ilişkime son noktayı koyarken diğer yandan
3yıldır hayal ettiğim mavi formayı üstüme geçirdim sevinmem gerekiyor galiba... :roll:
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Evet günlük dün bir karar aldım okulu dondurup askere gitmeye karar verdim.Bilmiyorum neden geldi ama kararım kesin..
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

Ah günlük ah... Bu aralar öyle garip davranışlarım varki.. Mesela geçen gün organik vizesine girdim. Asistan hoca birer sıra boşluk bırakıp oturun diyordu. Ben de oturdum bir yere. Ama adam hala bağırıyor kime diyorum ben diye. Ben de adama bakıyorum ,bizim taraftan birine bakıyor. Öf dedim ne tipler var değiştir işte yerini be kızım,sınav öncesi azar mı işitilir ya falan derken, yanlış yere oturanın ben olduğun(M)u farkettim=) Kıpkırmızı bir surat ve kıkırdayan arkadaşlarımla yerime geçtim=) Sonra 4. Levent'ten okula gitmeye çalışırken bir minibüsü durdurdum, her gün gittiğim yolu nasıl şaşırdıysam beşiktaşa gidene binmişim şöyle bir muhabbet geçti şöforle aramızda:
- pardon maslak ne kadar?
-maslak'tan geçmez!
-nasıl geçmez?
-baya geçmez!
-geçiyordu ama hep?
-o karşıdan geçiyordur, bu taraf Beşiktaş'a gider.
-hmm,ineyim o zaman
-İn!
sonra kendi kendime gülerken nasıl olduysa paramı kaybettim=( halbuki harçlığımın son kısmıydı=( ablamdan dilendim eve gelince orası ayrı..
Daha bir sürrü olay var dalgınlıkla yaptığım,bakma günlük, ben eğlenceli gibi anlatıyorum ama herşey o ilaçlar yüzünden oluyor. Bu hastalık yedi kemirdi beni. Bittim artık,beynim de bitti bedenim de... Arkadaşlarım teker teker küsüyor sen beni unuttun,hiö aramıyorsun diye, ya da buluşalım diyip unutuyorum, buluşacağımız yere gidip bekliyorlar arıyorlar gel artık diye...Çok kızıyorlar.. Ama elimde değil günlük.. O kadar üzülüyorum ki... Bitsin artık yeter!.....
menoktadenokta
Üye
Üye
İsim: MeHMeT

Mesaj gönderen menoktadenokta »

sevgili gunluk uzun bir arada sonra yine yaziyorum sana
ben suan kazakistan/almaatadayim saat 21:35 turkiyede sanirim 17:35 buralar cok guzel ama tek sorunum rusca bilmiyorum burda taksi var ama turkiyedeki gibi degil burda yola cik gordugun her araba taksi elini kaldir duran araba bin cok ucuz iste boyle neyse baska birgun yine yazarim gorusmek uzere...
Rkoycu
Üye
Üye

Mesaj gönderen Rkoycu »

Evet günlük yine ben zaman yavaş yavaş geçiyor ömrümüzden..Ama hiç bitmeyecek gibi yaşamak daha iyi çünkü ozaman çekilir oluyor hayat...
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

burnumu çekiyorum 3 gündür fena grip olmuşum günlük bana acil şifalar (sanada bulaştırmayayım
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Selam günlük..Biliyor musun bugün ne oldu..Önceden tahmin ettiğim bir şeyin gerçekleşmiş olduğunu öğrendim..Şaşırmadım açıkcası..Neyse buda gelir buda geçer demek lazım değil mi..Yazıcam yine sana..
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

3 gündür vize projesi için fotoğraf çekiyorum günlük..Canım çıktı vallahi..Tabi fotoğrafla bitmiyor bu..Paspartosu var,konsepti var..Sonra diğer derslerin projeleri var..Bittim desem yeridir..Şans dile bana olur mu ?
esradd
Üye
Üye
İsim: esra d

Mesaj gönderen esradd »

bütün haftasonu çalışmamış olmamın acısını sanırım tek gecede çıkarıcam günlük.. :roll: hadi bakalım başlıyoruz.. sabah görüşürüzz...
GULCIN
Üye
Üye
İsim: Gül

Mesaj gönderen GULCIN »

Gece bitti sabah oldu yine gözlerimi yalnız açtım yeni bir güne
ışıkda sızıyor içeri ama benim gözlerim hala karanlık görüyor
çözemedim...
safir
Üye
Üye
İsim: zeynep

Mesaj gönderen safir »

sanırım günlük sen daha çok 'acı biriktirme'ye yarıyorsun..peki neden bu kadar çok tutulursun???
marziye
Üye
Üye
İsim: marziye

Mesaj gönderen marziye »

uzun zamandır gelemiyordum sana uzak kaldım biliyorum ama öyle kötü günler geçirdimki.. sevdğim birini kaybedecektim.. hayat alacaktı benden soğuyacaktı nefesi.. ama şimdi iyi ve hala hayatta..

artık bende burdayım.. hoşbuldum
minis
Üye
Üye
İsim: Mine

Mesaj gönderen minis »

Sevgisiz Günlük;

Dengesizliğimin en hat safhasındayım şu günlerde..Bir elin parmak sayısı kadar insanı düşünmesem bırakıcam kendimi, savaşmayı..

Bu arada 2 tane mesaj attım ona, iletilmedi. Telefonun kapalı heralde ya da her neyse ..
Rkoycu
Üye
Üye

Mesaj gönderen Rkoycu »

Hayırdır ..Marziye uzun zamandır gerçekten yoktun..?