Mutluluklar dilerim..
---
Günlük,ayağımı burktum..Üstüne basamıyorum Bugün gitmedim okula,yattım bütün gün..Hiç bana göre değil böyle hareketsiz kalmak..Çabuk geçer umarım
Geldim günlük..
Düşünsene sen seviyorsun, o da sevdiğini iddia ediyor ama inanmıyorsun. En kötüsü bu, seni sever gibi davranırkenki hareketlerine içinin erimesi ama kendini tutman gerektiğini bilmen, dakikalarca göz göze gelesiniz diye yüzüne baktığını bile bile için parçalansa da kafanı kaldıramaman.. durup durup yalan bunlar diye tekrarlaman.
artık ağır geliyor günlük..yaşananlar yaşanacak olanlar korkutuyor beni...neyin yanındayım ve yanımda olan kim..neden her ona ihtiyacım olduğunda ulaşamıyorum..neden sürekli bir var bir yok...sıkıldım artık günlük..hayattaki herşeyden anlamını çözemediğim bütün soru işaretlerinden yoruldum...
Tanıdığımı sandıklarımın beni anlamayışlarının yanı sıra yabancı dediklerimle iyi anlaşabiliyor olduğumu görmek beni sevindirdi günlükcüm
ve daha da önemli birşey anladım ki, ben deli çekenim.Kime yaklaşsam,kiminle konuşmaya kalksam genelde normal cevaplar alıyorum ama öte yandan benle konuşmak için kendilerini paralayanlar manyak çıkıyor ,yazık! Keşke 'delilerle mi uğraşıcam be' diyip psikoloji bölümünü yazmamazlık etmeseydim,büyük konuşmuşum galiba, belki de sırf bu yüzden geliyor başıma tüm bunlar..neyse, normal insanlar görmek gerçekten güzel
foğraflar çekiyorum ..ama bu sefer çok farklı..tanımadığım simalar değil,tanıdığım ,hayatıma bir şekilde yoldaşlık etmiş ,beni anlayan ve anladığım yüreği güzel insanlar var karelerde..sanırım bunu en başında yapmam gerekiyordu..şimdi o güzel insanlara söylüyorum:"o tatlı tebessümlerin yüzünüzden bir ömür boyu eksik olmaması için__GÜLÜMSEYİN__çekiyoruuumm"