SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
safir
Üye
Üye
İsim: zeynep

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen safir »

Öğrenmek hiçbir zaman bitmiyor."işte tam tekmil hazırım"dediğimiz anda bile tökezleyebiliyoruz.Yanlışımızı düzeltmek adına başka bir yanlış yapabiliyoruz.Henüz başındayken bir "başkaldırı"halindeyizdir.Ama yol aldıkça başkaldırdığımız şeylerin devasa büyüklüklerini farkedip,sivri yanlarımızı yontmaya başlıyoruz.Hayat kazanında pişmek ve kıvamına gelmek böyle gerçekleşiyor sanırım.Fakat ocağın altı hep açıktır ve bir kaynama noktamız yoktur.Sürekli bir kıvama gelme durumu söz konusu."Hımm yine yanlış yapmışım "deyip diğer tabularımızla yüzleşmek üzere yolculuğa devam ederiz.Tabu değildir onlar aslında kendi doğrularımızdır yada doğru zannettiklerimiz.Anladıkça ,gördükçe ,öğrendikçe"susmayı"daha da bir seviyoruz.En azından bu bende öyle oldu.Şimdi susmayı tercih ediyorum.Olduğu gibi kabullenmek "herşeyi"zordur.Ama bunu sindirdiğimiz zaman rahatladığımızda bir gerçektir.Belki mutlu olamıyoruz ama rahatlıyoruz.Ben öğendim ve öğreniyorum.Ne ile savaşıyor olduğumuzun tam olarak idrakine varmak bazen bizi üzebilir.Ah Donkişot ah...sen yel değirmenlerini mi karşına aldın.İnsanlara değer vermediğimi zannederdim.Belkide bunun arkasına sığınırdımama öyle değilmiş.Gördüğüm her ağlayan göz için yüzümde bir çizgi belirecek ilerde...
rockme
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: â

Re: GÜNLÜK !!!

Mesaj gönderen rockme »

Bir de günlükler gizli olur derler...

Herkes bir sır gibi saklar!
esradd
Üye
Üye
İsim: esra d

Mesaj gönderen esradd »

ne kötü bir gün... oysa güzel başlmasını ne kadar çok istemiştim... yeni yıl,hani getireceğin umutlarım,mutluluklarım?? :?
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

bazı insanlar sırf kendi zevkleri için başka insanları nasıl harcayabiliyolar ?ailesini.. kızının geleceğini.. hemde öss için son şansı olan bu yılda!
nefret ediyorum işte o kişiden ailesini nasıl dağıtıyor! en yakın arkadaşım başka bir şehre taşınıyor.dönemin ortasında!neden ben-biz yaşıyoruz bunları diye sormuyorum ama bir insan nasıl düşünmez ailesini ve kendi zevki için her şeyi mahvedebilir!?
hiç bir şey için umudum kalmadı artık..insanlar çok garip.gerçekten babana bile güvenmeyecekmişsin!!
MoRMoR
Üye
Üye
İsim: mor

Mesaj gönderen MoRMoR »

içimde bir acı kök salmış vaziyette
canlarımı çok özlüyorum....

----------
Forum kurallarına göre mesajınız düzenlenmiştir.

turkce-ye-uygun-yazim-dili-ve-kelimeler ... t3569.html
suppsugar
Üye
Üye
İsim: MaSaL

Mesaj gönderen suppsugar »

uzun zamandır olmadığım kadar umutluyum,neşeliyim,eskiye dönüşlerimin sebebi de bu zaten,
güzellikler göz kırpmaya başladı yeniden ;)
atalante86
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: özge

Mesaj gönderen atalante86 »

Ben geldim günlük.
Pff, ne desem ki.. Bugün dif. finalini olduk, öyle umutluydum ki, çalışmıştım gerçekten, vizem de iyiydi, bütün dönem o kadar emek verdim o derse. Sonuç?
Finalden önce ismi lazım olmayan zat-ı muhteremi gör, bütün sınavda aklından çıkmasın ve 50 puanlık kısımda işlem hatası yap. 100 alacakken 50 bile alamayabilecek durumdayım. İşin kötü yanı, üstelik sınav çok çok basitti! Çalıştığımın %10'unu bile çalışsam gene 100 alırdım :(
Acayip bi haldeyim günlük, normalde bir sınav sonucuna bu kadar üzülmezdim ama durup durup ağlıyorum, annem ki hayatta böyle ilaç falan kullandırmaz en sonunda sakinleştirici bir hap getirdi. :roll:
Gerçekten sınava mı üzülüyorum, sınava bu hale getiren beyefendiye mi yoksa ikisine birden mi ben de karar veremedim ama bu adam ağır geliyor artık bana...
Olan tek olay görmem, bu kadar ya :!:
Hani bir konuşma falan geçer anlarım tamam da o da yok, önümden o da EEB'ye girdi, sonra o arkadaşlarının yanına gitti bense sınıfa.. ama yok işte çıkmadı aklımdan sınav boyunca, sonuç da ortada. :(
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

çok karmaşığım be günlük bazen yol ayrımları gerçekten kafamın içini bulandırıyor
hiç bir sürgün gittiği yolu sevmez mesela...
ne alakaysa
yazmeltemi
Üye
Üye
İsim: Esra

Mesaj gönderen yazmeltemi »

Bugün hem mutluyum hem de yüreğim buruk. Bir tarafta aylardır iyileşmeyen hasta anneannem, bir tarafta 1 aydır dizi kırık babişim, bir tarafta onların arasında mekik dokuyarak onlara bakmaya çalışan hasta annem... Diğer tarafta ise, final sınavının iyi geçtiğini söyleyen ve şu an sınavları için Isparta'da bulunan erkek kardeşim ile öldü zannettiğim, çok sevdiğim bir arkadaşımın sağlıklı ve hayatta olduğunu öğrenişim... Hakikatten çok karışığım bugün...
bahar26
Üye
Üye
İsim: kevok

Mesaj gönderen bahar26 »

oooooooofffffffff sevgili günlük offf.Sonunda bitti.
İşte gidiyorum
bir şey demeden
arkamı dönmeden
şikayet etmeden
birşey almadan
birşey vermeden
yol ayrılmış görmeden gidiyorum...
okyanus_derin
Üye
Üye
İsim: nilgün

Mesaj gönderen okyanus_derin »

günlüğüme küçük bir mektup deniz im belki okur diye; :roll:
canım dostum benim, kardeşim hatta elim ayağım herşeyim,
SENİ ÇOK SEVİYORUM!!!evet aramıza ki 10 dklık mesafeden sonra kmlerce uzaklık çok gelicek ama biz bunun da üstesinden geleceğiz..hem bir daha ki yıl -inşallah hepimiz..- üni.de olucaz bol bol görüşürüz; izin sorunu da olmucak :P hem belki de yine aynı şehir..her şey çok daha güzel olucak, sen yeterki inan kardeşim.. :wink: :wink: :wink:
safir
Üye
Üye

Mesaj gönderen safir »

intikammmm :twisted: ahanda şimdi yandın :)ama tatlı bir intikam olacak bu :twisted:
safir
Üye
Üye

Mesaj gönderen safir »

dün süper eğlendik ya..hayatımda ilk defa yaşıma başıma bakmadan spiderwoman oldum :) ama bir türlü el bilek kökünden ağ fırlatma işlemini gerçekleştiremedim..ee rakibim güçlüydü..küçük zorro :) babasının kendisine almış olduğu oyuncak kılıcı keskin bir manevra ile boğazıma yöneltince yapacak birşey kalmamıştı artık..kuzen gibisi var mı ya..neyse şimdi mamamızı yedikten sonra dütdüte binip addaya gideceğiz,aynı zamanda taytay yapacağız :D
çocukluk..hayatımızın en sorunsuz ve sorumsuz zamanları..özlüyorum..
safir
Üye
Üye

Mesaj gönderen safir »

Kabus gibiydi.. Dijitalin hafıza kartını çıkarttığımı unutmuşum.. Fotoğrafları kontrol amaçlı açmaya çalıştığımda yerlerinde yeller esiyordu :o hayatımın en korkunç dakikalarını yaşadım.. Yaklaşık iki dakika sonra aklım başıma geldi :D dünyalar benim oldu.. Allah'ım şükürler olsun..
Kullanıcı avatarı
sinan
Admin
Admin
İsim: Sinan

Mesaj gönderen sinan »

bana yine esmer günler düştü günlük :)
~
ansızın gelecek gibisin..