Sigara sağlığa zararlıdır....
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Takımdan
bana mutluluk verdiği için tiyatro yaptım,müzik yaptım,şiir yazdım.eger bana mutluluk,huzur getirebilseydi sigarada içerdim,içerim yada,ama ben hiçbi getirisini görmedim,üstüne üstlük dedemide aldı benden,beni hayata bağlayacak seyler somutluktan ziyade soyut seyler oldu hep,inanç gibi sevgi gibi,umarım böylede devam eder.bunu herkes için isterim.sigara berbat bişi,kötü,(yazacak daha caydırıcı sitemli bişi bulamıdm)
-
- Site Admin
- İsim: Murat
arkadaslar insan isterse bir cok seyi yapabilir ama yeterki siz isteyin.eger sigarayi birakmak istiyosaniz once beyninizde bittirin bu olayi , sonrasi kolay.bir gun gelecek ve hasta olacaksiniz ve o zaman birakmak isticeksiniz ama sizcede biraz gec degilmi.bence cok gec olmadan icenler hemen biraksin.zararin neresinden donulse kardir. hem sigaranin icinde neler var bi bilseniz hemen birakmak istersiniz.mesala fare zehiri var!!! , asiton var , mozat var ve bunlar gibi bir cok sey
-
- Site Admin
- İsim: Murat
bir kulaktan giriyo öbüründen çıkıyo
gine baktım çok efkarlandım bir sigara yaktım hata yaptım ama rahatladım
-
- Görevli
- İsim: Burcu
Çok güzelmiş. Haksız da sayılmazlar hani.
Ben sigaraya karşıyım. Annem, babam, tüm arkadaşlarım sigara içiyor ama ben hayatta ağzıma sürmedim. Nasıl içtiklerini de hiç anlayamadım. İnsan bile bile zehir içer mi yaa. Hani arkadaş ortamında, efkarlandığında vs. denilmiş ya bence bunlar hep mazeret. ne oluyor efkarlısın o bir kaç nefes zehiri temiz ciğerlerine çekince mutlu mu oluyorsun? ya da sen sigara içmiyorsun diye arkadaşların seni dışlıyorlar mı? Eğer dışlıyorlarsa zaten onların arkadaşlığı yerin dibine batsın.
Arkadaşlar tepkimi anlamanızı ve hak vermenizi istiyorum. O zehir çubukları varya benim de dedemi aldı benden ama ne yapsam boş sevdiklerimin hiç birine bıraktıramadım . İnşallah hiç kimse böyle sonlar yaşamaz.
Ben sigaraya karşıyım. Annem, babam, tüm arkadaşlarım sigara içiyor ama ben hayatta ağzıma sürmedim. Nasıl içtiklerini de hiç anlayamadım. İnsan bile bile zehir içer mi yaa. Hani arkadaş ortamında, efkarlandığında vs. denilmiş ya bence bunlar hep mazeret. ne oluyor efkarlısın o bir kaç nefes zehiri temiz ciğerlerine çekince mutlu mu oluyorsun? ya da sen sigara içmiyorsun diye arkadaşların seni dışlıyorlar mı? Eğer dışlıyorlarsa zaten onların arkadaşlığı yerin dibine batsın.
Arkadaşlar tepkimi anlamanızı ve hak vermenizi istiyorum. O zehir çubukları varya benim de dedemi aldı benden ama ne yapsam boş sevdiklerimin hiç birine bıraktıramadım . İnşallah hiç kimse böyle sonlar yaşamaz.
-
- Admin
- İsim: Serkan
Sigara sağlığa zararlıymış. İyi ya... O zaman yak bir tane daha. Dibine vurduğumuz hayattan başka ne çıkaracak ki bizi. Duman, zehir, yavaş yavaş ölmek. Kendinizi düşünüyorsanız bırakmayın. Başkalarını düşünürseniz belki bırakabilirsiniz. Ben ne kendimi ne de başkalarını düşünüyorum. Neden sigara içtiğimi bile bilmiyorum. Bazen iğreniyorum. En fazla iki gün sona devam. Bakalım nereye kadar?