Sigara sağlığa zararlıdır....
-
- Üye
- İsim: nesli
Re: Sigara sağlığa zararlıdır....
cidden çok hoş..milet nolur şu sigara denilen pislik maddeyi bırakın yaa bakın isterseniz kendinize bi süreç belirleyin mesela 1 hafta hiç içmeyin bakın ne kadar mutlu olucaksınız..ayıca çevreniz tarafından daha çok sevileceğinize garanti veririm..
-
- Üye
- İsim: MeHMeT
sigara bırakmak çok kolay. ben günde 2 paket içerdim ve 1,5 ay önce bıraktım. ve cebimdeki yarım paketi eve giderken yol kenarına bıraktım içmeyeceğim seni birdaha diyerek ve çakmağıda bıraktım. eğer çakmağıda bırakmasaydım sigarayı bırakamazdım...
-
- Takımdan
- İsim: GÜLDEREN
içmiyorum ve ciğerlerimle çok mutluyum. eniştem içiyor yılda sanırım 2 milyar çivarı sigara gideri oluyomuş o iki milyarla çok daha güzel şeyler yapılabilir bence. içmeyin yanınızda da içirmeyin çünkü başkasının sigara dumanı bile sizin ciğerlerinize zarar veriyor.
-
- Üye
- İsim: selda
evet sağlığa zararlıdır belki ama bazı anlar sonrası verdiği haz yadsınamaz..
-
- Üye
- İsim: selçuk
Arkadaşlar bende bu panoya birşeyler yazıyorsam eğer sigarayı bırakalı tama25 gün olduğu içindir ki:SİGARA SAĞLIĞA ZARAR"LIYMIŞ.....
-
- Üye
- İsim: selçuk
Evet arkadaşlar sigara sağlığa zararlı bende içerdim bundan 3 ay önce..ama artık içmiyorum:)))
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Çok güzel Selçuk. Ben de 17 Ocak 2005 den beri içmiyorum. 3 seneyi geçmiş. Tarih tutmak çok faydalı oluyor. Artık sigara içilen yerlere tahammülün kalmamıştır ve her sabah ağzında iğrenç bir tatla uyanmıyorsundur...
-
- Üye
- İsim: gökhan
Güzel bak sen şu sigaranın yaptığına
-
- Takımdan
aynen öyle duslerressamı; sigara böyle yüzüne gülüp arkandan vuruyor umarım sigaranın ne yaptığına bakacak duruma gelmeyiz...
-
- Üye
- İsim: dilan
bugünden sonra artık pasif içici değilim. aslında alışmıştım o iğrenç kokusuna. amann. kendisine alışmayayım da..
-
- Görevli
- İsim: Caner
dünden itibaren belirli yerlerde yasaklandı umraım katkısı olur...
-
- Görevli
- İsim: Emrah
ceza bile kestiler iskelelerde
yasaklara uymayanlara
yasaklara uymayanlara
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: dilan
temiz hava değil ama en azından biraz daha temiz.etkisini 2 günde gösterdi yasak önceden "tek yasak,yasaklar olsun" derdim. şimdi sonuna "sigara yasağı hariç" diyorum
-
- Takımdan
Başımdan geçen bir olayı paylaşmak istedim. Aslında birden çok kere de olmuş olabilir. Bundan yaklaşık bir sene kadar önce bakkal dükkanımız vardı ve ben okuldan geri kalan zamanlarımda vaktimi dükkanda geçirirdim. Kimlere denk gelmedim ki! Dilenciler, hırsızlar, kalpazanlar, zenginler, fakirler,..ve saire.
Bir gün bir karı-koca girdi içeri, bir de ufak çocukları vardı. Ne aldılar hatırlamıyorum ama çocuk içerde sakız (yada çikolata) alması için babasına yalvarırken babası oralı bile olmadı ve giderken gördüm ki adam sigara içiyor.
Yorumsuzdur.
Bir gün bir karı-koca girdi içeri, bir de ufak çocukları vardı. Ne aldılar hatırlamıyorum ama çocuk içerde sakız (yada çikolata) alması için babasına yalvarırken babası oralı bile olmadı ve giderken gördüm ki adam sigara içiyor.
Yorumsuzdur.