ne yazık ki bi çok olumsuz şey de yaratılmış güzelliklerle birlikte insanoğlu için ama sen çok çok güçlü olmalısın inancını kesinlikle yitirme iyikleşecğine hepimiz inanıyoruz hepimiz senin için hep dua edeceğiz.güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun
dostum büyük geçmiş olsun çok sevdiim bi görüş vardır insan yaratılanların en mükemmelidir çünkü beynini kullanma yeteneğine sahiptir ve bu tümör denilen adiyi sen kafanla yenicveksin moralini yüksek tut biz hepimiz yanındayız adventureman in dediği gibi ameliyattan çık buraya gel ve o sihirli cümleyi söyle "arkadaşlar tümörü öldürdüm, sıradaki gelsin"
canım bak herşey düşüncede biter iyileşeceğine inancın sonsuz olursa allah ın izniyle inş iyileşirsin her zaman moralini yüksek tut hayata daha sıkı bağlan daha çoook gençsin bizler senin için dua edeceğiz ne mutlu sana arkanda koskoca lavinya.net ekibi var
katılıyorum canım.elimden gelebilecek tek şeyi yapıyorum.dua ediyorum her gece sana.bir operasyon geçirirsen de Allah'ın izniyle sapasağlam çıkacaksın inşallah.hepimiz arkandayız.moralini yüksek tut.
arkadaşlar bugün babam doktorumu aramış...haftaya pazartesi ameliyat olcam ama ben korkuoum...destkleriniz için teşkkürler... o zamana kadr takılabilirmiim siyete bilmioum...kendinize ii bakın...
Bi seycikler olmaz, bu kadar insanin enerjisi birikince dünyayi yerinden hoplatiriz!!!!!!!!!!!!!
Bu arada, site icinden kimseyi tanimiyorum ama... iyiki varsiniz!
geçmiş olsun canım
inşallah her şey güzel olur
hatta olur değil olcak=))
senin inancın ve sevdiklerinin, bizim dualarımız ve sevgimizle
eskisinden bomba olcaksın..!