Susmak
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
-
- Üye
- İsim: Nilay
-
- Üye
- İsim: aysel
-
- Üye
-
- Yeni Üye
bu aralar benim de içim çok acıyo 10 aylık beraberliğim tam bi karmaşaya döndü ne yapacağımı bilmiyorum ben şimdilik sadece susuyorum önceden konuştum bi süre düzeldi her sey sonra yeniden başa döndü yaşadığımızı bi hikaye gibi görüyorum ve devamını da artık onun yazması gerek ben şu an bekliyorum sadece aslında onu kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum ama onun ne düşündüğünden hiç emin değilim malesef o yüzden kendi bilir ne olacaksa olsun ben daha fazla sabredemicem galiba bundan sonra
ama düzelir inş her sey ben aşkımı çok seviyorum 

-
- Üye
-
- Üye
Susmak....
Bazen büyük bir erdem, bazen verilecebilecek en iyi cevap.. Tanımı o kadar fazla kii... Bazen iyidir... Karşındaki seni anlıyorsa hedefine ulaşmışsındır... Bir büyüklükle anlatabilmişsindir kendini karşındakine... Bazen de kötüdür... Sinirlendirebilirsin bile karşındakini susarak... Susarak içine attığın bir çok şeyle kendine zarar da verebilirsin... Susmak iyi midir kötü müdür? İşte o aradaki farkı algılayıp ona göre davranmak lazım.. Ben tam karar verebilmiş değiLim.. Bazen iyi bazen kötü...
Bazen büyük bir erdem, bazen verilecebilecek en iyi cevap.. Tanımı o kadar fazla kii... Bazen iyidir... Karşındaki seni anlıyorsa hedefine ulaşmışsındır... Bir büyüklükle anlatabilmişsindir kendini karşındakine... Bazen de kötüdür... Sinirlendirebilirsin bile karşındakini susarak... Susarak içine attığın bir çok şeyle kendine zarar da verebilirsin... Susmak iyi midir kötü müdür? İşte o aradaki farkı algılayıp ona göre davranmak lazım.. Ben tam karar verebilmiş değiLim.. Bazen iyi bazen kötü...

-
- Yeni Üye
- İsim: deniz
çok doğru bi yaklaşım olmuş... susmak verilebilecek en güzel cevaptır bazen... herzaman konuşup anlaşmayı, bi orta yol bulmayı tercih etsem de; karşımda beni anlamayacak insanlar olduğunda genelde susmayı tercih ediyorum... çünkü anlatsam da anlamayacak, sinirlenicem busefer sessiz çığlıklarım artacak... hiç gereği yok boşa kendimi paralamanın... ki ben susuyorsam muhakkak bi sebebim vardır...hopeless depression yazdı:KONUŞARAK HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEMEYİ BAŞARABİLİRSİNİZ AMA ; SUSARAK ASLA...
bunun susmak en iyi cvp.dır modeli vardır!
yani sus'an kişi;
-çok bencilim,insan üstü yaratığım,cvp.a tenezzül etmem ...
demektedir anlayan sivrisinek anlamayan bla bla bla sı...
ikinci cvp;
-iyimserim ama ne diyebilecegimi bilmiyorum,ahh işte ne söylesem hep eksik bidi bidi bidi sidir!
ve bir de son olarak yorgunlukdan susulur...ağzı ruhu bıcak olsan açmaz artık...
yani sus'an kişi;
-çok bencilim,insan üstü yaratığım,cvp.a tenezzül etmem ...
demektedir anlayan sivrisinek anlamayan bla bla bla sı...
ikinci cvp;
-iyimserim ama ne diyebilecegimi bilmiyorum,ahh işte ne söylesem hep eksik bidi bidi bidi sidir!
ve bir de son olarak yorgunlukdan susulur...ağzı ruhu bıcak olsan açmaz artık...