tatil
sasirma melissa gercekten sevmem ve ailemdede benim disimda herkes gidiyor sevmiyorum yani tatil dedigim guneslenmek yani zaten yaz mevsimini de hic sevmem ben hep kar yagis yel bulut olsun isterim hava tutuk felan olsun gunesli havayi hic sevmem o yuzden kisi karda tatil yapmayi severim tatilde demeyim dolasmayi daga felan gitemek
yoo kısıtlama yok ki zaten,tatil demek sadece güneşlenmke diil,herkesin tatil anlayışı farklı,senin ki de bu demek kiburalarsoguk yazdı:sasirma melissa gercekten sevmem ve ailemdede benim disimda herkes gidiyor sevmiyorum yani tatil dedigim guneslenmek yani zaten yaz mevsimini de hic sevmem ben hep kar yagis yel bulut olsun isterim hava tutuk felan olsun gunesli havayi hic sevmem o yuzden kisi karda tatil yapmayi severim tatilde demeyim dolasmayi daga felan gitemek
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Senin çok daha iyi bilmen gerek elif
sitede ne olursa olsun her duyuruda olduğu gibi site yasak. ne olursa olsun. Geçerli inanılmaz sebeplerim var bir gün yazar bana çokca hak verirsin o zaman eminim. o yuzden lütfen saygı duyun eleştiri yerine.
sitede ne olursa olsun her duyuruda olduğu gibi site yasak. ne olursa olsun. Geçerli inanılmaz sebeplerim var bir gün yazar bana çokca hak verirsin o zaman eminim. o yuzden lütfen saygı duyun eleştiri yerine.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
Herkesin kafasındaki her şeyi bırakma şekli farklıdır, bunu unutma...dj_ets yazdı:tatıl dedıgınızde eglence yuzmek gezmek alısverıs guneslenmek gelır ınsanın aklına degılme bence oyle degıl ...bence tatıl dınlenmektır..hıcbısey yapmadan yatmak uyumak bedenını ve kafanı dınlendırmek ....hıcbısey dusunmemek ...ıste tatıl bu ....sesız bır ortam da kafanda kı herseyı bırakmak .....
é.
bencedee....dj_ets yazdı:tatıl dedıgınızde eglence yuzmek gezmek alısverıs guneslenmek gelır ınsanın aklına degılme bence oyle degıl ...bence tatıl dınlenmektır..hıcbısey yapmadan yatmak uyumak bedenını ve kafanı dınlendırmek ....hıcbısey dusunmemek ...ıste tatıl bu ....sesız bır ortam da kafanda kı herseyı bırakmak .....
Daha önce bana tatil denildiğinde farklı yerlerde dolanmak,bara gitmek,arkadaşlarla güneşin doğuşunu izlemek,havuzda yüzmek,vb geliyordu aklıma.Bu sene bunların biçoğunu yapmadım,çok sıkıcı şeyler gibi geliyor artık bana.Artık bence tatil kendini iyi hissettiren herhangi birşeyi yapmak.Ben bu gün gelirken otobüs camından etrafı izledim,galiba tatilimin en güzel günüydü bugün