Uykusuza Masallar Albümü Feridun Düzağaç
-
- Yeni Üye
- İsim: mehmet
Re: Uykusuza Masallar Albümü Feridun Düzağaç
en çok hazır cevap ta takılı kalmış vaziyetteyim
-
- Yeni Üye
o kadar güzel bir albüm ki yine diyecek söz yok üstüne.. okuyalım, görelim, dinleyelim dalalım masallarda kaybolalım..
-
- Yeni Üye
- İsim: Gülhan
albümdeki bütün şarkılar ve özellikle sözlerr süpperr..
ama albümü ilk dinlediğim de Beni Bırakma'da takıldım..
her gün bi şarkıya takılacağım kesin,bugün Beni Bırakma günü olsun )
ama albümü ilk dinlediğim de Beni Bırakma'da takıldım..
her gün bi şarkıya takılacağım kesin,bugün Beni Bırakma günü olsun )
-
- Üye
sevgili feridun düzağacı anlatmak için en iyi sıfatlar bile yetersiz benim için..tek kelimeyle yine mükemmel bir albüm.her zamanki gibi mükemmel;)
-
- Üye
- İsim: burcu
ben albümü aldım ve dinliyorum çok güzel olmuş beni bırakma acayip güzel
-
- Yeni Üye
- İsim: Esin
albümü aldım ve çok beğendim.gelenek bozulmamış,her şey çok güzel.albümün kapağı da ismi de çok başarılı.müzikal olarak da ben çok beğendim,beklediğim tarzda şarkılar var. mükemmel ne diyebilirim ki
-
- Üye
albümü 2 gündür dinliyorum ama henüz ayrım yapacak kadar sindirebilmiş,anlayabilimiş değilim... benim feridun düzağaç albümleri hakkında yorum yapabilmem için önce bütün şarkılarını ezberlemem sonra her dinleyişimde keşfettiğim şeylerin azaldığını anlamam lazım ki kafamda nacizane fikrim oluşmuş olsun..bu konuda aceleci olmak istemiyorum açıkçası.. kötü hiçbir düşüncemin olmayacağına eminim ama yine de en başta korkarak yaklaşırım albümlerine..sonra kendime kızarım korktuğum için ama en başta tedirgin oluyorum istemeden.. şarkıların gerçekten ne söylediğini anlayamamak korkutuyo beni..yoksa albümün muhteşemliğinden hiçbir şüphem yok..
ben hilebaz körebe,
cesaretim yok görmeye.....
albüm hakkında genel olarak 'şimdilik' söylemek istediğim şey şu ki;
yine duygularımı benden daha iyi anlatmışsın..ellerine sağlık.. (:
ben hilebaz körebe,
cesaretim yok görmeye.....
albüm hakkında genel olarak 'şimdilik' söylemek istediğim şey şu ki;
yine duygularımı benden daha iyi anlatmışsın..ellerine sağlık.. (:
-
- Üye
- İsim: bilge
Ben bugün sırayla bütün albümleri(son albüm dahil) aldım elime, okudum tek tek sözleri sırayla, hepsini sanki ilk defa okuyormuşum, görüyormuşum gibi bi duyguya kapıldım nedense.
24 Ocak'ta alabildim albümü, o gün bugündür dinliyorum, dinliyorum, dinliyorum.Hem önceki albümlerden çok farklı geliyor bana, hem de sanki birbirlerini tamamlayan, devam eden bir film gibi, ilk albümden başlayıp BİR DEVAM FİLMİyle devam eden ve hep devam etmesini istediğim, orjinal alt yazılı, siyah beyaz dublajlı, masallı(her şekilde) dev bir film.
24 Ocak'ta alabildim albümü, o gün bugündür dinliyorum, dinliyorum, dinliyorum.Hem önceki albümlerden çok farklı geliyor bana, hem de sanki birbirlerini tamamlayan, devam eden bir film gibi, ilk albümden başlayıp BİR DEVAM FİLMİyle devam eden ve hep devam etmesini istediğim, orjinal alt yazılı, siyah beyaz dublajlı, masallı(her şekilde) dev bir film.
-
- Üye
- İsim: emine
Kara Kara
Çok geç
Ardından
Fazla söze gerek yok, gerekeni F.D. söylemiş bize sadece dinlemek kalmış...
Çok geç
Ardından
Fazla söze gerek yok, gerekeni F.D. söylemiş bize sadece dinlemek kalmış...
-
- Üye
- İsim: FARAKLİT
Kurumuş ölüyorken,söz ver,kara kara,hazırcevap, çok geç en çok beğendiğim şarkılar.Kara kara'nın müziği çok ilginç geldi.
-
- Takımdan
- İsim: Sinan Seyda
Feridun abi her zaman ki gibi yine muhteşem şarkılar yapmış..bütün şarkılar hoşuma gitti..ama nedendir bilmem(?) "Çok Aşık" şarkısında takıldım.. tebrikler Feridun abi..yine herşeyi ile mükemmel şarkıları bizimle paylaştığın için..
-
- Üye
- İsim: Özlem
Salı gününü bekliyorum ben bir hafta geç geliyormuş buraya albüm, neyse konsere kadar ezberlerim ama söz veriyorum
-
- Yeni Üye
- İsim: Mert
Sen gene 1 hafta bekliyorsun ben 4 ay beklemek zorundayım. Şu an Türkiye'den uzak olmak için ne kadar kötü bir zamanlama olduğunu yaşayarak anlıyorum.
-
- Yeni Üye
- İsim: zeynep ahsen
en sevdiğim albüm orjinal alt yazılıydı..ama bu albüm nasıl bir güzelliktir ya.... doya doya kaliteli müzik dinlemenin hasreti sona erdi. Seni Seviyorum Feridun Abim.
-
- Yeni Üye
- İsim: ŞERİFE
merhaba arkadaşlar SOKAKLARDAEVCİL sana da merhaba yazdıklarını okudum teşekkür ederim ilgin için albümü nihayet aldım dinledim yorum yok kelime yetmiyor yine ama BENİ BIRAKMA şarkısı bir başka albümdeki şarkı sözleri geride bıraktığım dakikalarımı anlatıyor doğal olarak hüzünlerle şarkı sözleri elele yürüyor yüreğimde SAĞOLASIN ÜSTAD YİNE GERÇEK MASALLAR YARATMIŞSIN EMEĞİNE SAĞLIK.