Uzun Uzun Feridun Düzağaç
-
- Üye
- Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...
-
- Takımdan
sabah kalktığında hareketli parçaları dinlemeni ve tam anlamıyla kendine gelmeni öneririm.mesela ben düzenli olarak kalktığımda hep boş ders şarkısını dinlerim.öğlen biraz daha slowa kaçan şarkılardan öneririm.kendini bulup biraz da düşünme şansı yakalarsın.gece ise alev alev lavinya gibi muhteşem şarkılardan öneririm.gecenin o karanlığında bedenini sarıcak bu şarkılar.ve fd yi işte o zaman tanicaksın.ve umarım seviceksin(şu ana kadar sevmeyen görmedim ama)başarılar. 

-
- Üye
- İsim: ali
-
- Üye
-
- Üye
geçen gün bu albümdeki şarkıları dinlerken burada yazılanlar aklıma geldi...
'neden çiğ şarkısı konulmadı...' gibisinden laflar vardı...açıkçası ben bu şarkıyı daha önce dinlememiştim
ama dinlediğimde aklıma bir bölüm çok takıldı:
''Bir buse uğruna senin gül teninden
Yarin yüzüne çiğ düşüremem
Düşüremem gönlümün yükünü
İncitemem yarimin düşünü...''
belki bunu demem çok hatalı olur ama aklıma çok takıldı...sanki bu şarkıda başka bir kadından daha bahsediliyor gibi farkında mısınız?
özellikle de baştaki cümle böyle düşünmeme neden olmuştu:'Bir acıdan fazla birşey değilsin;olamazsın...'
ve üstteki mısralar...
sizce de bu şarkıda sanki başka bir kadın yok mu?
sanki o kadın yüzünden asıl sevilen bayan üzülecekmiş gibi bahsediliyor bence...yine de sizleri de duymak isterim.kafam çok karıştı.
'neden çiğ şarkısı konulmadı...' gibisinden laflar vardı...açıkçası ben bu şarkıyı daha önce dinlememiştim

ama dinlediğimde aklıma bir bölüm çok takıldı:
''Bir buse uğruna senin gül teninden
Yarin yüzüne çiğ düşüremem
Düşüremem gönlümün yükünü
İncitemem yarimin düşünü...''
belki bunu demem çok hatalı olur ama aklıma çok takıldı...sanki bu şarkıda başka bir kadından daha bahsediliyor gibi farkında mısınız?
özellikle de baştaki cümle böyle düşünmeme neden olmuştu:'Bir acıdan fazla birşey değilsin;olamazsın...'
ve üstteki mısralar...
sizce de bu şarkıda sanki başka bir kadın yok mu?
sanki o kadın yüzünden asıl sevilen bayan üzülecekmiş gibi bahsediliyor bence...yine de sizleri de duymak isterim.kafam çok karıştı.
bu kadar ince eleyip,sık dokumasak..yada böyle bişeyi yapıyosak da bunu sadece kendimize saklayıp,site gündemine taşımasak nasıl olur? feridun abinin de bu siteyi takip etmemesinin tek sebebi özel hayatından çok fazla sözedilmesiydi..ve bir röpörtajında yakın hayranlarım şarkılarımda ne hissedip de yazdığımı çok iyi anlayıp,özel hayatımın gidişatını çok iyi anlayabiliyorlar,ve ben bu yüzden kendimi çok çıplak hissediyorum demişti..nolur arkadaşlar yapmayalım ya,,böyle görüşlerimizi kendimize saklayalım..
-
- Üye
tabiki de haklısın ancak Feridun Düzağaç benim bu hayatta en şeffaf ve en hassas gördüğüm insan.bu nedenle de önemi benim için çok fazla.bu şarkı hakkında böyle bir yorum yaptım çünkü diğerlerinden farklı gelmişti bana...
acaba yanlış mı düşünüyorum diye de kendime çok sordum bu nedenle de dayanamayıp sizinle paylaşayım istedim...
acaba yanlış mı düşünüyorum diye de kendime çok sordum bu nedenle de dayanamayıp sizinle paylaşayım istedim...