SANIRIM AMACIMIN NE OLDUĞUNU BULMAYA GELDİM VE ANLAMLANDIRMAYA İÇİNİ DOLDURMAYA BİR DIŞIMDA ÇİZİLEN VAR BİRDE BANA BOYA DİYE VERİLMİŞ TERCİHLER O TERCİHLERİ KULLANARAK BELKİ FIRSATLARI ANLAMLANDIRMAYA GELDİM NE ÇİZİLDİYSE RENKLERİ BENCE KOYMAYA İMZAMI ATMAYA GELDİM BEN GÜLMEYE GELDİM .VE SOKAKTA DANS OLSUN MÜZİK OLSUN KAHKAHA OLSUN SIRADIŞILIK OLSUN İNSANLAR HEP AYNI OLMASIN FARKLILIKLAR ÇOGALSIN İSTİYORUM KARNAVALA DOĞMUŞ OLMAYI TERCİH EDİYORUM SÜRÜDE DOĞMAKTAN VE GÜDÜLMEKTENSE GÜLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN VE KENDİNİZİ YAŞAYIN
ne güzel bir soru...ne için yaşarım?hakikat için yaşarım tabi. hakikati ararım ben .ama nedir o?bulamadım...bulamadım..bulamadım...belki o tanrıdır belki sedece ego belki bir çift güzel göz...benim yaşamımın gayesi hakikati bilmek. o yüzden onu arıyorum.çoğu kez cinnetle karşılaşsamda.
hayatını herhangi bişey için yasamak ,yasamını bir tekdüzelie indirgemek banagöredeğil
ben anı yasarım saece ,yani hayatta yapyıklarıma değil yapmadıklarıma üzülürüm bence
gerisi bir yaamda tutsaklıktır ancak...... ya sizce
onid yazdı:hayatını herhangi bişey için yasamak ,yasamını bir tekdüzelie indirgemek banagöredeğil
ben anı yasarım saece ,yani hayatta yapyıklarıma değil yapmadıklarıma üzülürüm bence
gerisi bir yaamda tutsaklıktır ancak...... ya sizce