!YAŞAMAK!?
!YAŞAMAK!?
arkadaşlar soruyorum herbırınıze tek tek... önce kendınıze sorun, eğer bulabılırsenız cevabı benmlede paylaşırsanız sevınırım!
ne ıçın yaşarsınız?
yanı bu hayat bıze verılmış ve herbırımızın bı amacı olmalı... sızınkı nedır?
ne ıçın yaşarsınız?
1 -2 sene önceye kadar boşuna yaşadımı geleceğimin ise çok karanlık olduğunu düşünüyordum şimdi ise ben bu dünyada sevenlerim için yaşadığı düşünüyorum onlarla gülüyor onlarla ağlıyorum. hayatımın anlamı olduğunu düşünüyorum. Sevmek ve sevilmek hayatımıza bazı anlamlar katıyorlar.Tabi ki bazı değişik etmenlerde var ama bende önde çıkan unsurlar bunlar
-
- Takımdan
- İsim: Hakan
-
- Takımdan
cok doğru,yarın ölecek gibi...
ertelemeden ertelenmeden,yaşanan anın tadını cıkararak,ama elimizde değil,en azından ben yapamam,kararsızlık,etraf neder baskısı,farklı görüşlere duyulmayan saygı, vs vs,bu yüzden biçok seyi kaybettiğimizin farkındayım.keske düşünmeden sadece hissettiğim anı hissettiğim gibi seffafca paylaşabilseydim.
ertelemeden ertelenmeden,yaşanan anın tadını cıkararak,ama elimizde değil,en azından ben yapamam,kararsızlık,etraf neder baskısı,farklı görüşlere duyulmayan saygı, vs vs,bu yüzden biçok seyi kaybettiğimizin farkındayım.keske düşünmeden sadece hissettiğim anı hissettiğim gibi seffafca paylaşabilseydim.
-
- Takımdan
Re: !YAŞAMAK!?
madgirl yazdı:arkadaşlar soruyorum herbırınıze tek tek... önce kendınıze sorun, eğer bulabılırsenız cevabı benmlede paylaşırsanız sevınırım!
ne ıçın yaşarsınız?
ama şöle düşün eğer amacına ulaşmak için çırpınırken küçük bir sekteye uğradıında kırılan bişeyler olmaz mıı?? ben boş boş yaşıom işte :
-
- Takımdan
-
- Takımdan