Bugfixed yazdı:Merhabalar.
Yeni Gelen arkadaşlar buraya bir merhaba yazar kısaca kendilerinden b
ahsederlerse seviniriz.
merhaba.Feridun Düzağaç duygularımı,hissedip ifade de zorlandıklarımı ,yaşamı ;öyle ifade ediyorki kalbimde kırık ,saklıbir yerlere dokunuyor.Onu dinlemeyi çok seviyorum.
slm herkese; ben aslında yeni degılım ama yenı olmak zorunda kaldım neys sonucta burdayım:) edirnedeyım we malum öğrenciyim...:)F.D hayranlıgından böyle bı sıtede bahsetmeyeyım artık....
semra yazdı:selam yüreğinde kırgınlık olan ama kırmayan lavinyacılar. şanşlıyız çünkü düşlerimiz aynı yollarda yürüyor. aman ha düşlerken düşmeyin.
cok guzel yazmışsın semra ama galıba düşlerken düştügümüz icin burdayız he ne dersın??
herkese slm.Adana dan Berrin ben.Site gerçekten çok güzel.Feridun Düzağaça a gelecek olursak(gerçi o hiç gitmiyor benden)onu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır.
Arkadaşalar Adana ya ne zaman geleceğini bilen varsa lütfen sölesin.
selam millet ben merve feridun düzağaçı çooooooook seviyorum onun koyu bir hayranıyım kendisi şarkıları ve hatta bu fan sitesi süper zaten fd nin olduğu bir ortamın yerin kötü olması mümkün mü ya
evet artık ben de üyeyim. ben kocaeli üniversitesinde ögrenciyim, canakkaleliyim. ben fd. yi 2002 den beri dinliyorum, bir ömür dinlesem bıkmam. ilk defa bu sene kocaeli de konserde görme fırsatım oldu. harikaydı bundan sonra sıkı takipcisiyim..............