miss_to_rain yazdı:Bi de 6 yıl kadar önce okuyup çok beğendiğim bi kitap var yazarı hatırlamıyorm ama adı 'Veronika Ölmek İstiyor' bulursanız mutlaka okuyun...Süper bi kitap
şu an okuyorum o kitabı. onun yazarı da paulo coelho ))
Leyleklerin Uçuşu
Jean-Christophe Grange
çok güzel bir kitap şu anda yine aynı yazarın Taş Meclis isimli kitabinı okyyorum oda çok güzel tavsiye ederim
miss_to_rain yazdı:Bi de 6 yıl kadar önce okuyup çok beğendiğim bi kitap var yazarı hatırlamıyorm ama adı 'Veronika Ölmek İstiyor' bulursanız mutlaka okuyun...Süper bi kitap
şu an okuyorum o kitabı. onun yazarı da paulo coelho ))
ne kadar da unutuluyor adamcağızın adı
hiç sormayın yaaa.kitaplarını unutmayıp çok beğenip tavsiye ediyoruz ama adını unutuyoruz büyük haksızlık bu arada veronika ölmek istiyor harika bir kitap,mutlaka beğeneceksin scalon.bitirdikten sonra kitabı konuşalım,konuşmaya değecek bir kitap
yılmaz odabaşlı-sakla yamalarını kalbim Mükemmel bir yazar ve mükemmel bir eser aslında 9 şiir kitabının bir derlenmesi niteliğinde bir kitap eğer o kesmezse yılmaz odabaşı-aşk bize küstü/tüm eserleri1 ve konuşsam sessizlik gitsem ayrılık/tüm eserleri2 kitaplarını da tavsiye ederim.
ben en son murathan mungan'ın elli parça isimli kitabını okudum ve çok eğlendim ve öğrendim.sizlerede tavsiye ederim.şimdide şu çılgın türkleri okuyorum..
kumral ada~mavi tuna buket uzuner(kesinlikle okunmalı )
ferrarisini satan bilge ve koza kelebeği bilmez robin sharma
başucumdaki müzik kürşat başar
nietzsche ağladığında ırvin d. yalom
harry potter serisi
maeve binchy kitapları
insan güzel bi film seyredince güzel bi kitap okuyunca mutlu oluyor.ne zaman dır güzel bi kitap okumadaım gururla söyleyebileceğim.ama unutamadığım kitaplar var;buket uzuner- kumral ada mavi tuna,iki yeşil susamuru,uzun beyaz bulut gelibolu...hepsini çok severek okudum,ve çok mutlu oldum
burada mario levi sever var baya.süper bir şehre gidememek çok güzeldi.ben de nacizane tavsiye edeceğim.ve dostoyevski'nin tüm kitapları tabii. üstad yaa
*****dinle küçük adam(WİLHEİM REİCH)
siz de dahil olmak üzere insanlıoğın ne kadar basitlik içinde döndüğünü görüyorsunuz .
*****maçinli kız için ev(AZİZ NESİN)
yazarın diğer eserlerine benzemeyen bir tarzını yakalayacağınızı düşünüyorum.çok farklı bir anlatım.okumanızı isterim.
*****zahir(PAULO CHELLO)
ben kitaplar konusunda çok seçiciyim.bu özelliğimi sevmiyorum.ama sevmediğim kitabı okuyarak kendimi zorunluluk içine sokmayı sevmiyorum diyorsanız bu kitabı okuyun.bitiriyorsunuz.