fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
elmashan

ya nedennnnnn

Mesaj gönderen elmashan »

neden adana diil ama çanakkale cok uzak buraya ya.off simdi demekki egeyi gezcek akdenize cok var daha ama ben yeni kasedini ondan dinlemek istiyorum kesmiyo beni cd.
Çanakkaleliler ne kadar sanslisiniz keske bende orada olabilseydim :cry:
bigmerLin

Mesaj gönderen bigmerLin »

Bu habere sevindim... :) Eğer 15 mart olsaydı büyük ihtimalle gidemeyecektim... Ama buna giderim diye düşünüyorum... Yeni izLedim sayıLır ama özLedim yineee.... Geçen sefer orada oLan arkadaşLar var mı biLmiyorum ama KoLin konseri gerçekten çok güzeLdi... Bu seferde güzeL oLacaktır eminim... Aramızda eksikLer oLacak ama... :cry: N'apaLımm... :cry: Sen merak etme!.... İstanbuL'daki iLk konserde yine beraber oLacaz... :)
burrrcu
Üye
Üye
İsim: Burcu

Mesaj gönderen burrrcu »

ben vardım o kolinde de.alacağım yarın biletimi.konser günü sabah matemetik sınavıma girip konsere gidicem bos ders şarkısını heycanla söylerim herhalde :lol: .
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Ben de vardım o konserde. Harikaydı.
Çanakkale Konseri'nde dediğim gibi organize olabiliriz.Buraya gelecek arkadaşları da karşılarız özlem bana ulaşabiliyorsun sen zaten GSM yoluyla.
Yaka kartı takıyoruz. Konserden 1 saat önce de Megaron'un (Konserin olacağı bölüm) önünde buluşuyoruz. :wink:
burrrcu
Üye
Üye

Mesaj gönderen burrrcu »

cahilliğime verin ama bu takacağım yaka kartı ne gibi birşey?bir tarif etseniz.umarım o kadar kişi içinde bulmakta zorlanmam.heycanlandım çok ya.
Bozcaada

Üstünde üye adın yazsın. Lavinya.Net yazsın.
(Yaka kartı bulamazsan hani böyle boyuna asılan information card lardan olabilir. İngilizce yazmak zorunda kaldım özür diliyorum tarif edemedim başka türlü.)
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

maalesef ben de çanakkale'de olacağım ama haftaya değil bu hafta... ege üniversitesi öğrencileri olarak 18 mart da çanakkaleye geziye geliyoruzzzzz :lol:
burrrcu
Üye
Üye

Mesaj gönderen burrrcu »

ben aldım biletimi bugün poster de çaldım ama bizim resim hocası feriduncu çıktı atölyeye astırdı posteri :lol: ben kart işini halledemessem kalabalığın içnde bulmaya çalışırım sizi nese konsere kadar iyi bakın kendinize
fd_rocker
Üye
Üye

Mesaj gönderen fd_rocker »

Fd artık mersine gel nooluurrsunn!ve ben de dünyanın en mutlu insanı oliyim :D
Bozcaada

Konserde görüşürüz burcu.
Hepinize sevgiler şehir dışından geleceklere yardım ederiz dediğim gibi. :wink:
bigmerLin

Mesaj gönderen bigmerLin »

Konser tarihi yaklaştıkça yavaş yavaş heyecanLanmaya BaşLıyorum... Umarım güzel Geçer... Benim içim buruk oLacak ama... :cry:
sibirya prensesi

Mesaj gönderen sibirya prensesi »

2 yıl önce malatyadaki konseri harikaydı.şimdi nezaman gelecek merak ediyorum.ve dört gözle bekliyorum :lol:
Aysu
Üye
Üye

Mesaj gönderen Aysu »

emrah bizde gelioz esrala kalabalık matrak olur kim kim gelion sen kimlen gelcenn çook eğlencez yaaaawww işallahhhh :lol: :lol: :lol:
Bozcaada

Gel kuzen... :P
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

çanakkale konserine gidecekler bol eğlenceler ,biz gidemeyenler içinde şarkılara eşlik edin lütfen.
ve başka konser bilgisi yok mu? sadece çanakkalede mi var.