Dün gecenin sarhoşluğu hala üzerimde bir iki hafta daha bu halde dolaşırm ben ortalıkta herhalde dün geceki konserden nedenini bilmiyorum ama öncekilerden farklı bir zevk aldım ben.her zaman ki gibi çok samimiyidi.her şarkıya eşlik edebilmenin gururuyla coştuk hepimiz.şarkı aralarına sıkıştırdığı küçük espirileriyle güldürdü yüzümüzü feridun abimiz.alev alevci kitle herseferindeki gibi yer almıştı konserde ama bu sefer duymamazlıktan geldim..
Buarada her şey için çok teşekkürler Emrah tanıştığımıza gerçekten çok sevindim..
süperrrrrrrdiiiiiiiiiii yaww ne diiim.çook eğlendik.diplerindeydik zaten.feridun abimiz ve orkestrası coşturdu bizi.muhteşem bi geceydi.ebruli de öle bana yetmedi yaa ben bi dahaa istiomm.bu arada arkadaşlar mertin soyadı ne
melissa__ yazdı:RONAL bende gitmeyi ciddi ciddi düşünüyorum nasıl olur bilmiyorum ama gitmek için elimden geleni yapcam
Walla ben ne olursa olsun gitcem.Gece otogarda bayağı bi otobüs var.Dönüşte sorun olacağını zannetmiyorum.Gelmek isteyen diğer arkadaşlar da haber versin.Kızılayda falan buluşup gidilebilir.Eskişehirli arkadaşlarım;sizinle bir şekilde irtibata geçip bilet işini halletmemiz lazım.Yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar biletler öğrenci 15, tam 20 ytl, bi içki dahil mi değil mi bilmiyorum.. ayrıca afişte de biletler için ön satış yazıyodu, kesin bilgiyi pazartesi esk.e gidince öğrenir yazarım artık sanırım 18 yaş sınırı da var.
[quote="Bozcaada"]Özlem çok özür diliyorum senden,konser salonunda telefonlar çekmiyordu,üzgünüm. Her şey için saolasın.
Çok renkli bir geceydi gerçekten. Keşke sen ve bütün dostlarım da yanımda olsaydı.
Aysu yazdı:süperrrrrrrdiiiiiiiiiii yaww ne diiim.çook eğlendik.diplerindeydik zaten.feridun abimiz ve orkestrası coşturdu bizi.muhteşem bi geceydi.ebruli de öle bana yetmedi yaa ben bi dahaa istiomm.bu arada arkadaşlar mertin soyadı ne
Evet.. konser güzeLdi.. Diğer konserLerden farkLı oLarak başka bir neşe haLi vardı Feridun'da.. açıkçası ben iLk defa bu kadar neşeLi gördüm o'nu.. Bu arada Mert yine kopardı beniii..
Ya benim için hiçbir sorun yok her türlü fedakarlığa varım ama bir an önce bileti almam lazım.Yine çok heyecanlandım yaaaa.cansu sen biraz daha araştır haber ver.tamam?
yarın dersim bitince ilk işim ada müzik'e gidip bilgi almak olacak. ben de çok heyecanlıyım, koskoca 1 sene oldu f.d konserine gitmeyeli RONAL bileti bir an önce almak istemendeki amaç önlerde olmak istemense önemli değil, numara yok, herkes ayakta, önce giden önde olur
arkadaşlar ön satış konser gününden önceki satışlarmış, konser günü kapıda fiyat biraz daha fazla olcakmış. zaten bugün afişi göremeyince korktum, konser iptal edildi falan zannettim ama öyle bişey yokmuş. uzun lafın kısası 15 nisan cumartesi gecesi hayal kahvesinde konser var, öğrenci 15, tam 20 ytl.