fd konserleri
-
- Üye
- İsim: Özlem
arkadaşlar f.d geçen sene de hayal kahvesine gelmişti, 22.00de başlaması gereken konser 22.30 gibi başlamıştı ve 01.00de bitmişti.. yani ankaradan gelmeyi düşünen arkadaşların dönüşü nasıl olur bilemem.. ama geçen seneki konser süperdi, gittiğim en güzel f.d konseriydi
ayrıca f.dnin söylediğine göre ankara saklıkentten sonra en sevdiği konser mekanıymış
kaçırmamaya çalışın derim ben
bursadaki konser de perşembe günü tayyare kültür merkezinde, saat 20.00 veya 20.30da, tam hatırlamıyorum.. açıkçası benim pek tercih etmeyeceğim bi konser mekanı, oturarak f.d konseri seyretmek pek mantıklı gelmiyo bana..

bursadaki konser de perşembe günü tayyare kültür merkezinde, saat 20.00 veya 20.30da, tam hatırlamıyorum.. açıkçası benim pek tercih etmeyeceğim bi konser mekanı, oturarak f.d konseri seyretmek pek mantıklı gelmiyo bana..
Walla ben ne olursa olsun gitcem.Gece otogarda bayağı bi otobüs var.Dönüşte sorun olacağını zannetmiyorum.Gelmek isteyen diğer arkadaşlar da haber versin.Kızılayda falan buluşup gidilebilir.Eskişehirli arkadaşlarım;sizinle bir şekilde irtibata geçip bilet işini halletmemiz lazım.Yardımcı olursanız sevinirimmelissa__ yazdı:RONAL bende gitmeyi ciddi ciddi düşünüyorumnasıl olur bilmiyorum ama gitmek için elimden geleni yapcam

Arkadaşlar dün akşam harikaydı.
Sohbet hakkında ayaküstü konuşabildik konserden sonra.
burcu da yanınmdaydı birlikte konuştuk.
Olabilir,Öyle bir gönül borcumuz var lavinya.net'e dedi.
Önümüzdeki günlerde konserler bittikten sonra mümkün olabilir diye düşünüyorum. Konser harikaydı.
Estarabim,sakın gelme,mazeretim var ve ebruliyi çaldı.
Ebruli'yi çalmadan önce belki bu şarkıyı duymayanınız vardır dedi.
Herkes hep bir ağızdan söyleyince şarkıyı çok mutlu oldu. Şaşırdı.
Orkestra muhteşemdi. Kulis'te tebrik ettik özel olarak.
Bizden haberi kesinlikle var. Taner abiyle de görüştük aramıza hoş geldin dedim. Saol dedi.
Çanakkale'den haberler bunlar...
Burcu Taner abiyle konuştu o daha ayrıntılı paylaşacaktır.
Herkese teşekkürler.
Sohbet hakkında ayaküstü konuşabildik konserden sonra.
burcu da yanınmdaydı birlikte konuştuk.
Olabilir,Öyle bir gönül borcumuz var lavinya.net'e dedi.
Önümüzdeki günlerde konserler bittikten sonra mümkün olabilir diye düşünüyorum. Konser harikaydı.
Estarabim,sakın gelme,mazeretim var ve ebruliyi çaldı.
Ebruli'yi çalmadan önce belki bu şarkıyı duymayanınız vardır dedi.
Herkes hep bir ağızdan söyleyince şarkıyı çok mutlu oldu. Şaşırdı.
Orkestra muhteşemdi. Kulis'te tebrik ettik özel olarak.
Bizden haberi kesinlikle var. Taner abiyle de görüştük aramıza hoş geldin dedim. Saol dedi.
Çanakkale'den haberler bunlar...
Burcu Taner abiyle konuştu o daha ayrıntılı paylaşacaktır.
Herkese teşekkürler.
Özlem çok özür diliyorum senden,konser salonunda telefonlar çekmiyordu,üzgünüm. Her şey için saolasın.
Çok renkli bir geceydi gerçekten. Keşke sen ve bütün dostlarım da yanımda olsaydı.
Bazı kişilikler alev alev diye bağırdılar yine. Çok sinir oldum.
Abimde "Hepsini biliyoruz" diye cevap verdi. Canımı sıkan tek şey buydu dün akşam.
Çok renkli bir geceydi gerçekten. Keşke sen ve bütün dostlarım da yanımda olsaydı.
Bazı kişilikler alev alev diye bağırdılar yine. Çok sinir oldum.
Abimde "Hepsini biliyoruz" diye cevap verdi. Canımı sıkan tek şey buydu dün akşam.