fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

30 Martta Bursa da var diye biliyorum :P
zuzu
Üye
Üye
İsim: Zuhal

Mesaj gönderen zuzu »

Banada 30 martta Bursa da konser var diye bilgi geldi ama Bursa lı arkadaşlar varsa daha doğru bi bilgi verebilirlerr her yerde posterler asılıymış duyduğuma göre...
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

30 mart perşembe :cry: ve bursa :cry: :cry:
çalışanlar için çok zor..
bostancıya yada harbiye açık havaya gelir inşallah.
umut fakirin ekmeği :))
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

15 nisan eskişehir hayaL cafe deL mar, eski adıyla hayaL kahvesi :) uzun zamandır bekLiyodum bu haberi, bugün okuLda afişi görünce çooookkk muTLu oLdum :D sınav hafTam ama oLsun, konser cumarTesi :)
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

eskişehir uzak değil aslında,zaten haftasonu,günübirlik gidebilir miyiz ki??ankaralı arkadaşlarım sesime kulak verin :?:
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

Kesinlikle ben gideceğim
özi

Mesaj gönderen özi »

ya eskişehire gelmicek mi yakın bi tarihte?? onu dinlerken sanki bu dünyaya ait değilmişim gibi geliyo bana, 'içimden şehirler geçiyor'u söylediği zaman,zaman duruyo sankii..
özi

Mesaj gönderen özi »

süper ya 15nisan demek iyi haber..
patosss

Mesaj gönderen patosss »

muğla'ya da geeeeeel...
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

geldi...bulunduğum yere geldi...ama gidemedim!çünkü yaş sınırı vardı..!
bu içimde yara kaldı yani :cry:
melissa
Üye
Üye

Mesaj gönderen melissa »

RONAL bende gitmeyi ciddi ciddi düşünüyorum :lol: nasıl olur bilmiyorum ama gitmek için elimden geleni yapcam :shock:
cansu cancan

Mesaj gönderen cansu cancan »

arkadaşlar f.d geçen sene de hayal kahvesine gelmişti, 22.00de başlaması gereken konser 22.30 gibi başlamıştı ve 01.00de bitmişti.. yani ankaradan gelmeyi düşünen arkadaşların dönüşü nasıl olur bilemem.. ama geçen seneki konser süperdi, gittiğim en güzel f.d konseriydi :wink: ayrıca f.dnin söylediğine göre ankara saklıkentten sonra en sevdiği konser mekanıymış :wink: kaçırmamaya çalışın derim ben :)
bursadaki konser de perşembe günü tayyare kültür merkezinde, saat 20.00 veya 20.30da, tam hatırlamıyorum.. açıkçası benim pek tercih etmeyeceğim bi konser mekanı, oturarak f.d konseri seyretmek pek mantıklı gelmiyo bana..
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

melissa__ yazdı:RONAL bende gitmeyi ciddi ciddi düşünüyorum :lol: nasıl olur bilmiyorum ama gitmek için elimden geleni yapcam :shock:
Walla ben ne olursa olsun gitcem.Gece otogarda bayağı bi otobüs var.Dönüşte sorun olacağını zannetmiyorum.Gelmek isteyen diğer arkadaşlar da haber versin.Kızılayda falan buluşup gidilebilir.Eskişehirli arkadaşlarım;sizinle bir şekilde irtibata geçip bilet işini halletmemiz lazım.Yardımcı olursanız sevinirim :lol:
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Arkadaşlar dün akşam harikaydı.
Sohbet hakkında ayaküstü konuşabildik konserden sonra.
burcu da yanınmdaydı birlikte konuştuk.
Olabilir,Öyle bir gönül borcumuz var lavinya.net'e dedi.
Önümüzdeki günlerde konserler bittikten sonra mümkün olabilir diye düşünüyorum. Konser harikaydı.
Estarabim,sakın gelme,mazeretim var ve ebruliyi çaldı.
Ebruli'yi çalmadan önce belki bu şarkıyı duymayanınız vardır dedi.
Herkes hep bir ağızdan söyleyince şarkıyı çok mutlu oldu. Şaşırdı.
Orkestra muhteşemdi. Kulis'te tebrik ettik özel olarak.
Bizden haberi kesinlikle var. Taner abiyle de görüştük aramıza hoş geldin dedim. Saol dedi.
Çanakkale'den haberler bunlar...
Burcu Taner abiyle konuştu o daha ayrıntılı paylaşacaktır.
Herkese teşekkürler.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Özlem çok özür diliyorum senden,konser salonunda telefonlar çekmiyordu,üzgünüm. Her şey için saolasın.
Çok renkli bir geceydi gerçekten. Keşke sen ve bütün dostlarım da yanımda olsaydı.

Bazı kişilikler alev alev diye bağırdılar yine. Çok sinir oldum.
Abimde "Hepsini biliyoruz" diye cevap verdi. Canımı sıkan tek şey buydu dün akşam.
Kilitli