fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Tugce
Üye
Üye

Mesaj gönderen Tugce »

Hayır alınmıyormuş malesef..Sadece dost okullara davetiyeler gönderiliyor 10 tane bende var ben gidiyorum bol bol fotoğraf çekip siteye koyarım isterseniz..

Ama bu 31 Mayıs konseri aklımı karıştırdı :roll:
meloshhy
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen meloshhy »

ankarada en yakın ne zman ve nerde....
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

Tugce yazdı:Ama bu 31 Mayıs konseri aklımı karıştırdı :roll:
arkadaşlar uçak diye birşey var? duydunuz mu hiç?? :)
kIzIlgece
Üye
Üye
İsim: bilge

Mesaj gönderen kIzIlgece »

Evet dün 31 Mayıs'tı ve Samsundaydı ve harika bi konserdi.Söylediği şarkılar:'senin şarkın', 'sakın gelme', 'ebruli','estarabim', 'içimden şehirler geçiyor', 'deli', 'cumartesi', 'alev alev', 'beni unutma', 'ağlamıyorum', 'mazeretim var'...Çok neşeliydi ve bir gün öncesinde Ezgi'nin Günlüğü konseri vardı. Bir üniversitenin bahar şenliğine Ezgi'nin Günlüğü'nün gelmesinin onu sevindirdiğini söyledi.'Ezginin Günlüğü' seveni ben de severim'dedi.
Sözün özü rüya değil gerçekti.
Kullanıcı avatarı
haldunbar
Takımdan
Takımdan
İsim: Haldun

Mesaj gönderen haldunbar »

scalon yazdı: arkadaşlar uçak diye birşey var? duydunuz mu hiç?? :)
kızılgece yazdı:Evet dün 31 Mayıs'tı ve Samsundaydı ve harika bi konserdi.Söylediği şarkılar:'senin şarkın', 'sakın gelme', 'ebruli','estarabim', 'içimden şehirler geçiyor', 'deli', 'cumartesi', 'alev alev', 'beni unutma', 'ağlamıyorum', 'mazeretim var'...Çok neşeliydi ve bir gün öncesinde Ezgi'nin Günlüğü konseri vardı. Bir üniversitenin bahar şenliğine Ezgi'nin Günlüğü'nün gelmesinin onu sevindirdiğini söyledi.'Ezginin Günlüğü' seveni ben de severim'dedi.
Sözün özü rüya değil gerçekti.
Bu uçak diye birşeyin olduğuna delalet... :wink: :)

Ayrıca
Feridun Düzağaç yazdı:'Ezginin Günlüğü' seveni ben de severim
Bunu ben de severim bak... :)
Safkan
Üye
Üye
İsim: Şahika

Mesaj gönderen Safkan »

15 Temmuz da Yedikule Zindanları nda Yer Barış Gök Manço Rock Festivali var.Konserde yer alacak sanatçılardan bazıları:
Feridun Düzağaç
Aylin Aslım ve Tayfası
Ogün sanlısoy
Murat Yılmazyıldırım
Haluk Levent
Zardanadam
Kurtalan Ekspres
Rashit
Umut Kuzey
Grizu
Taylan Ayık
Emre Önbayraktar
Rock Ekspresi
Mert-ElvisTürk Band
Feedback
The Domino
Gizli Özne
Poker
Gamgama
Bilet Fiyatı:25.5 YTL
Kapı Açılış:12.30
Konserde 18 yaş sınırı olacaktır.Biletler Biletix de satışa sunulmuştur.
İlgilenen arkadaşlara duyurulur,güzel bir gün olucaktır bundan eminim :P
scalon
Görevli
Görevli

Mesaj gönderen scalon »

Safkan yazdı: Konserde 18 yaş sınırı olacaktır.Biletler Biletix de satışa sunulmuştur.
İlgilenen arkadaşlara duyurulur,güzel bir gün olucaktır bundan eminim :P
18 yaş sınırı olmadığı yazıyor biletix'de.. 12 yaş ve altındakiler içeri alınmayacaklarmış sadece...
Basak
Üye
Üye
İsim: Basak

Mesaj gönderen Basak »

scalon ben de yeni bir konser haberi verdin sandim, istanbulda yaz konseri olsa.... çok soyledim biliyorum kizmayin.
scalon
Görevli
Görevli

Mesaj gönderen scalon »

6 Temmuz

ihsaniye meydanı - bursa

saat 21.00

feridun düzağaç konseri.

bursalı arkadaşlar fiyat - yaş sınırı vs. gibi bilgileri iletebilirlerse iyi olur.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Arkadaşlar Feridun Bey Barış Manço Rock Festivalinde yaklaşık 45 dk. sahnede olucak bu gün görüştüm. Kaygınız olmasın bu konuda.
bulgur
Üye
Üye
İsim: mesut

Mesaj gönderen bulgur »

Bozcaada yazdı:Arkadaşlar Feridun Bey Barış Manço Rock Festivalinde yaklaşık 45 dk. sahnede olucak bu gün görüştüm. Kaygınız olmasın bu konuda.
BOzcada nolur böle deme "bugün görüştüm" dedi yaa of yaa

Ben daha canlı canlı uzaktan bile göremedim..
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

bulgur yazdı:
Bozcaada yazdı:Arkadaşlar Feridun Bey Barış Manço Rock Festivalinde yaklaşık 45 dk. sahnede olucak bu gün görüştüm. Kaygınız olmasın bu konuda.
BOzcada nolur böle deme "bugün görüştüm" dedi yaa of yaa

Ben daha canlı canlı uzaktan bile göremedim..
"Arkadaşım çok şanslısın,bu gün görüştüm dedi yaa of yaa " gibi mesajlar yazmayınız lütfen.
Önemli olan insanlara bilgi vermek. Hem Feridun Bey de bir insan bu kadar şaşılacak bir durum söz konusu değil. Lütfen böyle durumları büyütmeyin. Rica ediyorum. Sen canlı canlı uzaktan görsen napıcaksın? Koşup boynuna mı sarılacaksın adamın. :evil:
bulgur
Üye
Üye
İsim: mesut

Mesaj gönderen bulgur »

özür dilerim bozcaada genligime ver lütfen kusura bakma bi daha söz olmaz :( :( :(
cansucancan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen cansucancan »

scalon yazdı:6 Temmuz

ihsaniye meydanı - bursa

saat 21.00

feridun düzağaç konseri.

bursalı arkadaşlar fiyat - yaş sınırı vs. gibi bilgileri iletebilirlerse iyi olur.

fiyat-yaş sınırı yok.. nilüfer belediyesinin her sene düzenlediği yaz şenliklerinin bu seneki ilk konuğu :) bi nevi halk konseri..
cansucancan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen cansucancan »

konerden 1 saat önce geldim, çok güzeldi :) kuzenimin fd konserine ilk gidişiydi, mütevaziliğine hayran oldu :) benim 5. konserimdi kuzenime şarkı sıralarını söyleyip durdum :) yürüdüm'ü ilk kez canlı dinledim, harikaydı.. hatta albümde olmayan 2-3 mısra daha ekleyip söyledi.. özellikle 2. yarıda fazlasıyla coştu ve coşturdu :) kısacası çok eğlenceli bi konserdi :D