fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
mustafadilek
Üye
Üye

fd konserleri

Mesaj gönderen mustafadilek »

yaa ne olursa olsun ben hep fd nin konserlerini veya tv de çıkan programları kaçırıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum.Ne olursa olsun ankara da bir konser verse iyi olur
sheriff
Üye
Üye

Mesaj gönderen sheriff »

cansucancan yazdı:konerden 1 saat önce geldim, çok güzeldi :) kuzenimin fd konserine ilk gidişiydi, mütevaziliğine hayran oldu :) benim 5. konserimdi kuzenime şarkı sıralarını söyleyip durdum :) yürüdüm'ü ilk kez canlı dinledim, harikaydı.. hatta albümde olmayan 2-3 mısra daha ekleyip söyledi.. özellikle 2. yarıda fazlasıyla coştu ve coşturdu :) kısacası çok eğlenceli bi konserdi :D
dünyanın en dalgın insanı benim heralde. her gün okula gidiyorum(yaz okuluna.) otobüsün geçtiği yoldaki galiba 3 tane reklam panosuna asmışlar. ama ben bugün gördüm. :shock: uzun zamandır foruma da bakamadığımdan lanet olsun ki konseri kaçırdım. :( :( "yürüdüm" ü canlı dünlemeyi ben de çok isterdim. çok şanlısın cansu.
bu arada bu başlığa yazmam doğru mu bilmem ama bu konserlerde başka kimler var. 15 inde ezginin günlüğü var galiba bir onu görebildim.
sewimsiz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen sewimsiz »

feridun düzağacı açık hava konserlerine bekliyoruz bursa ya........ feridun beyinde dediği gibi "açık hava konserlerinin açık havalarda olması gerek..." en kısa zamanda bursa ya beklıyoruz :)
BINDIM
Üye
Üye
İsim: Mustafa

Mesaj gönderen BINDIM »

Ya sizin şehrinize gelmiş daha ne istiyonuz.Biraz da hiç gelmediği şehirlere gilsin.Mesela Karabük'e hiç gelmedi.Konserine gidecek çok kişi var halbu ki.
cansucancan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen cansucancan »

sheriff yazdı:
cansucancan yazdı:konerden 1 saat önce geldim, çok güzeldi :) kuzenimin fd konserine ilk gidişiydi, mütevaziliğine hayran oldu :) benim 5. konserimdi kuzenime şarkı sıralarını söyleyip durdum :) yürüdüm'ü ilk kez canlı dinledim, harikaydı.. hatta albümde olmayan 2-3 mısra daha ekleyip söyledi.. özellikle 2. yarıda fazlasıyla coştu ve coşturdu :) kısacası çok eğlenceli bi konserdi :D
dünyanın en dalgın insanı benim heralde. her gün okula gidiyorum(yaz okuluna.) otobüsün geçtiği yoldaki galiba 3 tane reklam panosuna asmışlar. ama ben bugün gördüm. :shock: uzun zamandır foruma da bakamadığımdan lanet olsun ki konseri kaçırdım. :( :( "yürüdüm" ü canlı dünlemeyi ben de çok isterdim. çok şanlısın cansu.
bu arada bu başlığa yazmam doğru mu bilmem ama bu konserlerde başka kimler var. 15 inde ezginin günlüğü var galiba bir onu görebildim.

ben istanbuldan çarşamba günü geldim, ablam söyledi fd konseri var diye, ihsaniyede bikaç panoda gördüm ben de ama zaten haberim vardı :)
konserlerde kimlerin olacağını gazetede okumuştum ama pek hatırlamıyorum, sadece edip akbayramı hatırlıyorum..
"sanatçı seçimlerini kim yaptı bilmiyorum ama çok iyi seçimler yapmış -kendimi dışarda tutarak söylüyorum- tebrikler :)" dedi fd :wink:

diğer konserler moğollar, manga ve edip akbayrammış..
En son cansucancan tarafından Pazar, Temmuz 9, 2006 01:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Arkadaşlar fotoğraf çeken yok mu yahu?
cansucancan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen cansucancan »

Bozcaada yazdı:Arkadaşlar fotoğraf çeken yok mu yahu?

telefonla çektim bi tane ama pek belli olmuyo. fotoğraf makinesinde 7-8 tane var ama henüz bastırmadım..
Kullanıcı avatarı
hasta
Takımdan
Takımdan
İsim: Bedih

foto

Mesaj gönderen hasta »

cansucancan kardeşim sana zahmet fotoğrafları bastırda siteye ekliyelim dimi ama bizi mahrum etme ( biz üvey evlatmıyız ) :twisted:
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Bizimle paylaşırsan seviniriz arkdaşım :)
sarven
Üye
Üye
İsim: Sarven

Konser

Mesaj gönderen sarven »

İzmir'li arkadaşların gözü aydın Feridun Düzağaç 27 Temmuz perşembe günü saat 21.00'de Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosunda.Haydi İzmir konsere....
f_ceren
Üye
Üye

Mesaj gönderen f_ceren »

antalya da konser yok mu ya?_ bilen war mı acaba?_ :(
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

27 Temmuz Perşembe Günü

Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosunda

Saat:21.00 da...

iyi eğlenceler :)
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

arkadaşlar siteden bir süredir uzaktım.feridun düzağacın istanbul konseri yok mu?
mavi398
Üye
Üye
İsim: yasemin

Mesaj gönderen mavi398 »

sonunda beklediğim haber geldiii :D izmire geliyor feridun kesinlikle orda olacağım :P
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Arkadaşlar konser yeri değişmiştir İzmir Çeşmealtı olarak belirlenmiştir.Bilginize.
Kilitli