yaa ne olursa olsun ben hep fd nin konserlerini veya tv de çıkan programları kaçırıyorum ne yapacağımıda bilmiyorum.Ne olursa olsun ankara da bir konser verse iyi olur
cansucancan yazdı:konerden 1 saat önce geldim, çok güzeldi kuzenimin fd konserine ilk gidişiydi, mütevaziliğine hayran oldu benim 5. konserimdi kuzenime şarkı sıralarını söyleyip durdum yürüdüm'ü ilk kez canlı dinledim, harikaydı.. hatta albümde olmayan 2-3 mısra daha ekleyip söyledi.. özellikle 2. yarıda fazlasıyla coştu ve coşturdu kısacası çok eğlenceli bi konserdi
dünyanın en dalgın insanı benim heralde. her gün okula gidiyorum(yaz okuluna.) otobüsün geçtiği yoldaki galiba 3 tane reklam panosuna asmışlar. ama ben bugün gördüm. uzun zamandır foruma da bakamadığımdan lanet olsun ki konseri kaçırdım. "yürüdüm" ü canlı dünlemeyi ben de çok isterdim. çok şanlısın cansu.
bu arada bu başlığa yazmam doğru mu bilmem ama bu konserlerde başka kimler var. 15 inde ezginin günlüğü var galiba bir onu görebildim.
feridun düzağacı açık hava konserlerine bekliyoruz bursa ya........ feridun beyinde dediği gibi "açık hava konserlerinin açık havalarda olması gerek..." en kısa zamanda bursa ya beklıyoruz
Ya sizin şehrinize gelmiş daha ne istiyonuz.Biraz da hiç gelmediği şehirlere gilsin.Mesela Karabük'e hiç gelmedi.Konserine gidecek çok kişi var halbu ki.
cansucancan yazdı:konerden 1 saat önce geldim, çok güzeldi kuzenimin fd konserine ilk gidiÅiydi, mütevaziliÄine hayran oldu benim 5. konserimdi kuzenime Åarkı sıralarını söyleyip durdum yürüdüm'ü ilk kez canlı dinledim, harikaydı.. hatta albümde olmayan 2-3 mısra daha ekleyip söyledi.. özellikle 2. yarıda fazlasıyla coÅtu ve coÅturdu kısacası çok eÄlenceli bi konserdi
dünyanın en dalgın insanı benim heralde. her gün okula gidiyorum(yaz okuluna.) otobüsün geçtiÄi yoldaki galiba 3 tane reklam panosuna asmıÅlar. ama ben bugün gördüm. uzun zamandır foruma da bakamadıÄımdan lanet olsun ki konseri kaçırdım. "yürüdüm" ü canlı dünlemeyi ben de çok isterdim. çok Åanlısın cansu.
bu arada bu baÅlıÄa yazmam doÄru mu bilmem ama bu konserlerde baÅka kimler var. 15 inde ezginin günlüÄü var galiba bir onu görebildim.
ben istanbuldan çarÅamba günü geldim, ablam söyledi fd konseri var diye, ihsaniyede bikaç panoda gördüm ben de ama zaten haberim vardı
konserlerde kimlerin olacaÄını gazetede okumuÅtum ama pek hatırlamıyorum, sadece edip akbayramı hatırlıyorum..
"sanatçı seçimlerini kim yaptı bilmiyorum ama çok iyi seçimler yapmıŠ-kendimi dıÅarda tutarak söylüyorum- tebrikler " dedi fd
diÄer konserler moÄollar, manga ve edip akbayrammıÅ..
En son cansucancan tarafından Pazar, Temmuz 9, 2006 01:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.