fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Bu arada iki güzel haberim daha var 28 Temmuz'da Dikili ve 29Temmuz'da ise Didim'de FD sevenlerinin arasında olacak.
nwtzk
Üye
Üye

Mesaj gönderen nwtzk »

of ya ne sanslısınız daha once yazdıgım gıbı tam uc senedır canlı dınleyemıyorum ben fd yı .buraya gelmıyor bende baska yerlere gıdemıyorum.eskısehıre gelme ıhtımalı varmı en yakın sehır orası balı oraya gıdıym .bılgısı olan yazabılırmı.
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

Feridun Düzağaç'ın 28 Temmuz'da Dikili'de 29 Temmuz'da Didim'de konserleri vardır.. yer ve bilet fiyatı hakkında bilgim yok...
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

FERİDUN DÜZAĞACIN HAYATINDA BU ZAMANA KADAR VERDİĞİ EN GÜZEL KONSER:''DİDİM''
O TAPINAKLARA BAKMAKTAN ŞARKI SÖYLEYEMEDİ.
VE BEN İLK DEFA BU KADAR DOĞAL BİR ORTAMDA KONSER İZLEDİM
nidilat
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen nidilat »

benim de gördüğüm en güzel konser dikili konseriydi!!!..
çok kalabalık değildi (bu bir avantaj bence) en önde.. sahnenin tam önünde konseri izleme fırsatı buldum :D fd 20 den fazla şarkı söyledi.. çok mükemmeldi.. görmenizi dilerdim...
bozcaadali
Üye
Üye

Ortamında etkisi var tabiki arkadaşım, açık hava konserleri her zaman bir başka olur.İyi ki gitmişsin.Rica etsem izlenimlerini biraz bizimle paylaşır mısın?
nwtzk
Üye
Üye

Mesaj gönderen nwtzk »

walla gıden arkadaslar cok sanslı.gercekten seyırcı az olsun ama oz olsun konserler oyle bın kat daha ıyı oluyor.gercı o zaman organızatorler para kazanamıoruz dıye laf ederler ama olsun.bıde ortam cok guzelmıs ah ah bı ben gıdemedım sole konserlere.ewet ızlenımlerını ayrıntılı paylasısan sevınırız.
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

yığıntıların tam ortasına anfi tarzı bi yer yapılmış ve merdivenlern tam önüne sahne koyulmuş.her zaman ki gibi en öndeydim yine :D tahminim 300-400 kişi vardı.her şarkı arasında abimizle muhabbet ettik.güldük,eğlendik ve daha bir çok şey...
ama en güzeli konser sonunda abimiz gittikten sonra taner abi,mert abi ve oya ablayla birlikte kapıldığımız sohbetti...
Biliyorum ki feridun düzağaç'ın bir daha bu kadar görkem li bir ortamda konserine yetişemeyeceğim.herşey çok güzeldi.
bozcaadali
Üye
Üye

Gerçekten güzel bir konser olmuş,paylaşımların için teşekkürler arkadaşım.
nidilat
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen nidilat »

arkadaşlar ben de izlenimlerimi sizinle paylaşmayı çok isterim tabi.. ama anlatmak çok zor! resim ve videolarım var orda çekilen.. onları da paylaşmak isterim mesela ama nasıl yapacağımı bilmiyorum :oops:
konsere giden diğer arkadaş kim acaba? :) kesinlikle görmüş olmalıyız birbirimizi :) ben de en öndeydim çünkü..
konseri anlatmaya çalışayım biraz.. ortam gerçekten çok iyiydi.. arkadaşın da dediği gibi aralarda küçük sohbetlerimiz oldu fd ile...mükemmeldi!
nasıl anlatayım bilmiyorum ama.. fd her zamanki gibi şarkılarda yaşadı tek tek.. tüm duygular yüzündeydi.. keyifliydi.. mutluydu biz de mutluyduk..
arada densizce(bana göre) laf atmalar da oldu.. ben çok üzüldüm.. ama yine de büyümüzü bozamadı..
çok çok güzeldi..
gerçekten bir adet haline dönüşse de en azından 2 yılda bir gelse!!!....
manolya
Üye
Üye

Mesaj gönderen manolya »

ya arkadaşlar konser nerdeydi? Istanbul da demeyin sakin ço...k üzülürüm...bi türlü gidemedim bu sene fd nin konserine deli olucam neden rumeli ye falan çikmiyo ne bilim harbiye açik havaya falan :( bi konser olsada gitsem
scalon
Görevli
Görevli

Mesaj gönderen scalon »

nidilat yazdı:resim ve videolarım var orda çekilen.. onları da paylaşmak isterim mesela ama nasıl yapacağımı bilmiyorum :oops:
resimler için yapman gereken galerimize giderek (bkz. https://lavinya.net/gallery/ :) ) Feridun Düzağaç kategorisine tıklayıp açılan sayfada sağ üstteki "Yükleyin" butonuna tıklamak ve önüne gelen sayfada boşlukları doldurmak :) videolar için de anasayfadaki iletişim linkinden Murat'a ulaşırsan sana yardımcı olacaktır.
scalon
Görevli
Görevli

Mesaj gönderen scalon »

manolya yazdı:ya arkadaşlar konser nerdeydi? Istanbul da demeyin sakin ço...k üzülürüm...bi türlü gidemedim bu sene fd nin konserine deli olucam neden rumeli ye falan çikmiyo ne bilim harbiye açik havaya falan :( bi konser olsada gitsem
scalon yazdı:Feridun Düzağaç'ın 28 Temmuz'da Dikili'de 29 Temmuz'da Didim'de konserleri vardır.. yer ve bilet fiyatı hakkında bilgim yok...
ben duyurmuştum!!
RONAL
Üye
Üye

Mesaj gönderen RONAL »

nidilat yazdı:arkadaşlar ben de izlenimlerimi sizinle paylaşmayı çok isterim tabi.. ama anlatmak çok zor! resim ve videolarım var orda çekilen.. onları da paylaşmak isterim mesela ama nasıl yapacağımı bilmiyorum :oops:
konsere giden diğer arkadaş kim acaba? :) kesinlikle görmüş olmalıyız birbirimizi :) ben de en öndeydim çünkü..
konseri anlatmaya çalışayım biraz.. ortam gerçekten çok iyiydi.. arkadaşın da dediği gibi aralarda küçük sohbetlerimiz oldu fd ile...mükemmeldi!
nasıl anlatayım bilmiyorum ama.. fd her zamanki gibi şarkılarda yaşadı tek tek.. tüm duygular yüzündeydi.. keyifliydi.. mutluydu biz de mutluyduk..
arada densizce(bana göre) laf atmalar da oldu.. ben çok üzüldüm.. ama yine de büyümüzü bozamadı..
çok çok güzeldi..
gerçekten bir adet haline dönüşse de en azından 2 yılda bir gelse!!!....
arkadaşım sen dikili konserindeydin sanırım.ben didim konserinden bahsediorum
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

geç haberim oldu didim konserini izlemeye kalkar giderdim denizliden ama olmadı gene kaçırdım.umarım önümüzdeki bir iki ay içerisinde ist da olduğumda ist konseri olurda ozaman giderim.