fd konserleri
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
-
- Yeni Üye
-
- Üye
-
- Üye
walla gıden arkadaslar cok sanslı.gercekten seyırcı az olsun ama oz olsun konserler oyle bın kat daha ıyı oluyor.gercı o zaman organızatorler para kazanamıoruz dıye laf ederler ama olsun.bıde ortam cok guzelmıs ah ah bı ben gıdemedım sole konserlere.ewet ızlenımlerını ayrıntılı paylasısan sevınırız.
-
- Üye
yığıntıların tam ortasına anfi tarzı bi yer yapılmış ve merdivenlern tam önüne sahne koyulmuş.her zaman ki gibi en öndeydim yine tahminim 300-400 kişi vardı.her şarkı arasında abimizle muhabbet ettik.güldük,eğlendik ve daha bir çok şey...
ama en güzeli konser sonunda abimiz gittikten sonra taner abi,mert abi ve oya ablayla birlikte kapıldığımız sohbetti...
Biliyorum ki feridun düzağaç'ın bir daha bu kadar görkem li bir ortamda konserine yetişemeyeceğim.herşey çok güzeldi.
ama en güzeli konser sonunda abimiz gittikten sonra taner abi,mert abi ve oya ablayla birlikte kapıldığımız sohbetti...
Biliyorum ki feridun düzağaç'ın bir daha bu kadar görkem li bir ortamda konserine yetişemeyeceğim.herşey çok güzeldi.
-
- Üye
-
- Yeni Üye
arkadaşlar ben de izlenimlerimi sizinle paylaşmayı çok isterim tabi.. ama anlatmak çok zor! resim ve videolarım var orda çekilen.. onları da paylaşmak isterim mesela ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
konsere giden diğer arkadaş kim acaba? kesinlikle görmüş olmalıyız birbirimizi ben de en öndeydim çünkü..
konseri anlatmaya çalışayım biraz.. ortam gerçekten çok iyiydi.. arkadaşın da dediği gibi aralarda küçük sohbetlerimiz oldu fd ile...mükemmeldi!
nasıl anlatayım bilmiyorum ama.. fd her zamanki gibi şarkılarda yaşadı tek tek.. tüm duygular yüzündeydi.. keyifliydi.. mutluydu biz de mutluyduk..
arada densizce(bana göre) laf atmalar da oldu.. ben çok üzüldüm.. ama yine de büyümüzü bozamadı..
çok çok güzeldi..
gerçekten bir adet haline dönüşse de en azından 2 yılda bir gelse!!!....
konsere giden diğer arkadaş kim acaba? kesinlikle görmüş olmalıyız birbirimizi ben de en öndeydim çünkü..
konseri anlatmaya çalışayım biraz.. ortam gerçekten çok iyiydi.. arkadaşın da dediği gibi aralarda küçük sohbetlerimiz oldu fd ile...mükemmeldi!
nasıl anlatayım bilmiyorum ama.. fd her zamanki gibi şarkılarda yaşadı tek tek.. tüm duygular yüzündeydi.. keyifliydi.. mutluydu biz de mutluyduk..
arada densizce(bana göre) laf atmalar da oldu.. ben çok üzüldüm.. ama yine de büyümüzü bozamadı..
çok çok güzeldi..
-
- Üye
-
- Görevli
resimler için yapman gereken galerimize giderek (bkz. https://lavinya.net/gallery/ ) Feridun Düzağaç kategorisine tıklayıp açılan sayfada sağ üstteki "Yükleyin" butonuna tıklamak ve önüne gelen sayfada boşlukları doldurmak videolar için de anasayfadaki iletişim linkinden Murat'a ulaşırsan sana yardımcı olacaktır.nidilat yazdı:resim ve videolarım var orda çekilen.. onları da paylaşmak isterim mesela ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
-
- Görevli
manolya yazdı:ya arkadaşlar konser nerdeydi? Istanbul da demeyin sakin ço...k üzülürüm...bi türlü gidemedim bu sene fd nin konserine deli olucam neden rumeli ye falan çikmiyo ne bilim harbiye açik havaya falan bi konser olsada gitsem
ben duyurmuştum!!scalon yazdı:Feridun Düzağaç'ın 28 Temmuz'da Dikili'de 29 Temmuz'da Didim'de konserleri vardır.. yer ve bilet fiyatı hakkında bilgim yok...
-
- Üye
arkadaşım sen dikili konserindeydin sanırım.ben didim konserinden bahsediorumnidilat yazdı:arkadaşlar ben de izlenimlerimi sizinle paylaşmayı çok isterim tabi.. ama anlatmak çok zor! resim ve videolarım var orda çekilen.. onları da paylaşmak isterim mesela ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
çok çok güzeldi..
-
- Üye