merhaba dun aksam kral tvde husnu senlendirici miniaturk konseri yayinlaniyordu.Konserin tamami mi bilmiyorum ama canli yayindi.
Bilgisi olan varsa acaba feridun duzagac konseri de yayinlanacak mi? Istabulda oturmayan veya konsere gitme firsati olmayanlar icin iyi olurdu.
merhaba arkadaşlar denizli den döndüm bu sabah ve akşam konsere gideceğim ama hava kapalı dün yağmur yağmış ve dünkü konser iptal edilmiş.tam olarak bir bilgi yok şuanda değilmi ? konser alanında lavinya.net ten olan varmı diye bağıracağım umarım giden arkadaşlarla karşılaşırım üzerimde leman tshirt ü var hele hele diye ve buz mavisi bir ceketim bide saçlarım uzun ehue olacak hava malum halæ kapalı umarım birilerinizle tanışma fırsatım olur
ya arkadaşlar ben miniatürk konserine gittim.süper bi konserdi.3 tane sanatçıyla aynı geceyi paylaaşıodu.sırf wakit kaybetmemek için az konuştu çok şarkı sığdırdı o saate we en güzel şarkılarını söyledi.kendiside dedi ben sırf siz daha fazla şarkı dinleyin diye konuşmuyorum diye.işte o zmn ona saygım daha fazla arttı.cidden herkese tawsiye ediyorum feridun konserlerine gidin walla çok şey kaçırıosunuz
18 Ekim Çarşamba günü, Alaaddin Keykubat kampüsünde 100. Yıl Spor Salonunda saat 20.00'da Konyada Feridun Düzağaç konseri varmış.. ilgilenenlere duyurulur
ya ben üniversite için çanakkaledeyim.feridunumun çanakkalede konseri yokmu ya.haberiniz olursa yazarmısınız?lütfen
istanbulda varsa onuda söylersiniz dimi?bayramda gelcem çünkü istanbula eğer bayramda konseri olursa bilmek istiyorumda.