fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Sanırım bu benim şansıma oluyor, Gala konseride böyle olmuştu iyi ki ertelenmiş ya o tarihde ben de gidebilirim :)
sebefruz
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen sebefruz »

merhaba dun aksam kral tvde husnu senlendirici miniaturk konseri yayinlaniyordu.Konserin tamami mi bilmiyorum ama canli yayindi.
Bilgisi olan varsa acaba feridun duzagac konseri de yayinlanacak mi? Istabulda oturmayan veya konsere gitme firsati olmayanlar icin iyi olurdu.
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

merhaba arkadaşlar denizli den döndüm bu sabah ve akşam konsere gideceğim ama hava kapalı dün yağmur yağmış ve dünkü konser iptal edilmiş.tam olarak bir bilgi yok şuanda değilmi ? konser alanında lavinya.net ten olan varmı diye bağıracağım umarım giden arkadaşlarla karşılaşırım :)üzerimde leman tshirt ü var hele hele diye ve buz mavisi bir ceketim bide saçlarım uzun ehue :D olacak hava malum halæ kapalı :? umarım birilerinizle tanışma fırsatım olur :)
LoNeR
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen LoNeR »

ya arkadaşlar ben miniatürk konserine gittim.süper bi konserdi.3 tane sanatçıyla aynı geceyi paylaaşıodu.sırf wakit kaybetmemek için az konuştu çok şarkı sığdırdı o saate we en güzel şarkılarını söyledi.kendiside dedi ben sırf siz daha fazla şarkı dinleyin diye konuşmuyorum diye.işte o zmn ona saygım daha fazla arttı.cidden herkese tawsiye ediyorum feridun konserlerine gidin walla çok şey kaçırıosunuz :wink:
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

eylül ekim ayında tüm şarkıları beraber söyleyebileceğimiz bir konser olacak demişti feridun abi varmı bi duyum alan ??
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Ben sormuştum adadaki konserde önce.

Biraz sabır. Ama belli değil daha,kesin bişey yok.
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

18 Ekim Çarşamba günü, Alaaddin Keykubat kampüsünde 100. Yıl Spor Salonunda saat 20.00'da Konyada Feridun Düzağaç konseri varmış.. ilgilenenlere duyurulur :D
hopkolik
Üye
Üye
İsim: özen

Mesaj gönderen hopkolik »

bildiğim kadarıyla konya konseri iptal olmuştuuu
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

evet malesef öyle olmuş..
jeida
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen jeida »

artık Ankara' ya gelme zamanı gelmedi mi ya çok özlediiikkkk!!! :roll:
hopkolik
Üye
Üye
İsim: özen

Mesaj gönderen hopkolik »

izmiirrrrr izmirrrrr :D
destina7
Üye
Üye
İsim: a

Mesaj gönderen destina7 »

hopkoliğe katlıyorum
izmiirrrrr izmirrrrr :D
ama feridun abinin elinde olmadığınıda biliyorum napalım beklicez artık
feridunum
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen feridunum »

ya ben üniversite için çanakkaledeyim.feridunumun çanakkalede konseri yokmu ya.haberiniz olursa yazarmısınız?lütfen
istanbulda varsa onuda söylersiniz dimi?bayramda gelcem çünkü istanbula eğer bayramda konseri olursa bilmek istiyorumda.
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Sabır... :wink:
mustafadilek
Üye
Üye

Mesaj gönderen mustafadilek »

arkadaşlar eğer feridun düzağaç istanbul da ekim ayında konser verecekse benide almayı unutmayın!