veee dualarım kabul oldu sonundaa!! keisn okuyo bu yazdıklarımızı canım taa okuluma kampüsüme nasıl gelirdi yoksa eheuheu taa ne zamanlar bi istemiştim burda Hacettepe şenliklerine gelse keşke diye.. şenlik olmadı ama olsun kendi şenliğini kendi yaratıyo ee olcak o kadar da farkı !! yaşasıııınnnnn!!!! iyi ki geliyosun hoş geliyosun! umarım bi sorun çıkmazzzzzzzzz
MALATYAYA nezaman gelicek bilmiyorum.onu canlı dinlemeyi çok özledim.yaklaşık 3 yıldır konserlerine gidemiyorum.hep bi aksilik çıkıyo.ama bu sefer ankara konserine gidicem inşallah. BÜYÜK ŞEHİRLERDE OTURANLAR ÇOK ŞANSLISINIZ.
ben de acayip mutlu oldum ya...sonunda bir ankara konseri...hem de tam dibimizde,okuldan çıkar hemen gideriz,çook özlemiştim.en son meb'de dinlemiştim.konser güzeldi de ortamı pek sevmemiştim,tiyatro izler gibi konseri izledi millet...bi biz coşkuluyduk dimi melissa???bu konserde de karşılaşırız umarım:)))
hacettepe beytepe konserini haber vermek için girmiştim ama çoktan haber alınmış..dualarım kabul oldu sonunda meb şura salonu konserinden beri ünversiteye konsere gelse diye dua ediyordum bütün hacettepelilerin ve ankaralıların gözü aydın çok güzel olacak
konser değil party.. bulutsuzluk özlemi ve moğollar da çıkacak hacettepe ün. işletme topluluğu düzenlemiş.. ben topluluktan bi arkadaş aracılığıyla bilet aldım ama afişleri de asılmış akşam ya da yarın mail adreslerini ve tel.nolarını gönderirim..niye sorduğunu da merak ettim aslında